arkadaşlar family guy episodes yazın ytye,adam resmi kanal değil tüm bölümleri yüklemiş ben atıyorum aynı videoları çekip dünya geneli çıkıyor.üstüne üstlük birde reklam bağlamış nasıl yapıyorlar bu işi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tamamda partner kanal dünya geneli yükleyemiyor benim bildiğim.adam sesi bozmuş yüklemişte ben atıyorum olmuyor.hiç değilse reklamsız olsun direk dünya geneli.bir de tavsiye ettiğiniz partner varmı bende geçeyim dizi işinde 3.taraf çok oluyor![]()
Eşleşenleri sil sana bi katkısı yok onların. İzlenim almaktan başka.bende fragman işine girdim iyide gidiyor eşleşenleri kabul ediyorum sizce birşey olurmu? diğer kanlların para kazanmasını kapatmasınlar?
bağzı videolarda reklam çıkıyor, tabiki onlara tenezzül etmiyorum ama izlenimle birlikte üye geliyor ve telifsiz videoalrı yüklediğim zaman izlenme oranı otomatikmen artacak bu yüzden yüklüyorum çektiğim kanlaın zaten milyonlarca üyesi var oda öyle yapıyor. ama topluluktan v.s gidecekse diğer kanllarıma yazık.Eşleşenleri sil sana bi katkısı yok onların. İzlenim almaktan başka.
bağzı videolarda reklam çıkıyor, tabiki onlara tenezzül etmiyorum ama izlenimle birlikte üye geliyor ve telifsiz videoalrı yüklediğim zaman izlenme oranı otomatikmen artacak bu yüzden yüklüyorum çektiğim kanlaın zaten milyonlarca üyesi var oda öyle yapıyor. ama topluluktan v.s gidecekse diğer kanllarıma yazık.
Benim forumdan öğrediğim kadarıyla eşleşenlerde reklam çıkıyor ve kazancı sana değil video sahibine gidiyor. Ben daha önce buna benzer konu açmıştım orda bi arkadaş eşleşen yüzünden problem yaşadığını söylemiş bence riske girmeye gerek yok ama sen bilirsin malum gitti mi tüm kanalların para kazanması gidiyor.
dünya engelini geçmekte ne vardi videonun alt çeyreğini kes fark edilmez bile
Eşleşenleri sil sana bi katkısı yok onların. İzlenim almaktan başka.
1 gün olmadan 50k lık videoyuyu sildim. 50-60 arasında abone getirmişti. abone için işe yarayabilir ama para kazanma gitti mi hiç bir önemi yok benim geçen ay gitmişti o yüzden çok titiz davranmaya başladım. Risk almadan da fazla para kazanmak zor.Abone kasmak için işe yarar ama dimi
1 gün olmadan 50k lık videoyuyu sildim. 50-60 arasında abone getirmişti. abone için işe yarayabilir ama para kazanma gitti mi hiç bir önemi yok benim geçen ay gitmişti o yüzden çok titiz davranmaya başladım. Risk almadan da fazla para kazanmak zor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.