Adam bildiğin family guy yüklemiş ytye

rozetmen

Kayıtlı Üye
arkadaşlar family guy episodes yazın ytye,adam resmi kanal değil tüm bölümleri yüklemiş ben atıyorum aynı videoları çekip dünya geneli çıkıyor.üstüne üstlük birde reklam bağlamış nasıl yapıyorlar bu işi.

tamamda partner kanal dünya geneli yükleyemiyor benim bildiğim.adam sesi bozmuş yüklemişte ben atıyorum olmuyor.hiç değilse reklamsız olsun direk dünya geneli.bir de tavsiye ettiğiniz partner varmı bende geçeyim dizi işinde 3.taraf çok oluyor :)

size tavsiyem sakın bulaşmayın bende yükledim ve 1 haftada 400 dolar kazandım sonra bütün kanallar gitti

tamamda partner kanal dünya geneli yükleyemiyor benim bildiğim.adam sesi bozmuş yüklemişte ben atıyorum olmuyor.hiç değilse reklamsız olsun direk dünya geneli.bir de tavsiye ettiğiniz partner varmı bende geçeyim dizi işinde 3.taraf çok oluyor :)

Hocam bu iş belli olmuyor ben çözemedim daha örnek verecek olursam bende deneme kanalı var videoları önce oraya atarım sıkıntı olanları kaldırırım. Sıkıntısızları partnere atarım böyle videolar yükledikten sonra, normal kanalda ilk başta engel vermeyenler sonradan engel yiyor dünya engeli, ama aynı video partner kanalında engelsiz devam ediyor. Bazı videolar da partnerde eşleşen verirken normal kanalda eşleşen vermiyor tabi bunlar sonradan gelen eşleşenler. Sanki biraz şans işi gibi. Ama partnerde bu tarz videoları geçirmek daha kolay.

bende fragman işine girdim iyide gidiyor eşleşenleri kabul ediyorum sizce birşey olurmu? diğer kanlların para kazanmasını kapatmasınlar?

Eşleşenleri sil sana bi katkısı yok onların. İzlenim almaktan başka.
bağzı videolarda reklam çıkıyor, tabiki onlara tenezzül etmiyorum ama izlenimle birlikte üye geliyor ve telifsiz videoalrı yüklediğim zaman izlenme oranı otomatikmen artacak bu yüzden yüklüyorum çektiğim kanlaın zaten milyonlarca üyesi var oda öyle yapıyor. ama topluluktan v.s gidecekse diğer kanllarıma yazık.

bağzı videolarda reklam çıkıyor, tabiki onlara tenezzül etmiyorum ama izlenimle birlikte üye geliyor ve telifsiz videoalrı yüklediğim zaman izlenme oranı otomatikmen artacak bu yüzden yüklüyorum çektiğim kanlaın zaten milyonlarca üyesi var oda öyle yapıyor. ama topluluktan v.s gidecekse diğer kanllarıma yazık.

Benim forumdan öğrediğim kadarıyla eşleşenlerde reklam çıkıyor ve kazancı sana değil video sahibine gidiyor. Ben daha önce buna benzer konu açmıştım orda bi arkadaş eşleşen yüzünden problem yaşadığını söylemiş bence riske girmeye gerek yok ama sen bilirsin malum gitti mi tüm kanalların para kazanması gidiyor.

Benim forumdan öğrediğim kadarıyla eşleşenlerde reklam çıkıyor ve kazancı sana değil video sahibine gidiyor. Ben daha önce buna benzer konu açmıştım orda bi arkadaş eşleşen yüzünden problem yaşadığını söylemiş bence riske girmeye gerek yok ama sen bilirsin malum gitti mi tüm kanalların para kazanması gidiyor.

hemen siliyorum :) teşekkürler.

Arkadaşlar benimde birtürlü anlayamadığım bu değilde ne biliyormusunuz
yani bunlara şaşırmanız abi adam edit yapıyodur bişeyle oynuyodur aşıyordur engelleri yani bende aldım engel veren içeriği bir ara oynadım üzerinde biraz 30 taneden 27 si geçti dünya engeli ve 3.taraf veriyordu yani sesiyle oyna görüntüyle oyna araya bişi kat üstüne bişi ekle renk vs vs
Sonra bi secenek daha tamamen bir etkisi yok yani %100 değil ama partnere at biraz daha az ihtimal gelir yada geç gelir editten sonra yada önce ama şaşırmayın bu kadar bende şimdi how to basic atarım engel versede nolcak yani iyi bir çalışma İle tamam dır ama önmli olan ne kadar süre elinde urcak o o belli değil belki 1 gün belki 1 ay belki 1 yıl yakalanana kadar ne koparsam kardır mantığı ile böyle içeriklerden alıcağınızı alcaz zaten en tehlikelileri en çok getirili olanlar ama iyi bir çalışmayla :)

şaşırmayalım bu kadar nazar etme ne olur çalış seninde olur:p
forumda her ay 2-3 naçarlar böyle konu ama sonuç tet yaparak partner yada nomal kanalda çalış olmadı dediğim gibi edit yap at tutar biri ondan sonrada esas kanala atarsın o arada esas kanalınıda tasarla hocam zor zahmetli olur ama kanal ayakta kaldığı sürece çok tutulan riskli içerikler iyi para getiriyor baya iyi :D

Ben biliyorum sebebini,, 1 ay önce bir arkadas cevaplamıstı bu konuyu.. Ben bahsettiğin videoları görmedim ama tahminimce videolar 720p yada 1080p HD dir. Bu tür arkadaşlar dizi yayındayken uydudan video kaydı yapıyorlar. Bu tür videolarda telifli olduğundan ilk yükleyenden sonrası dünya geneli yiyor. Senin dünya geneli yememen için o kişinin videosunu indirip yüklememen gerekiyor. Yada indir kesme yap. Bu işlem senin telif yememene olanak tanımaz en geç 2 günde telif alırsın. Bu tür kategorilerden uzak durun derim

3. taraf veren, Dünya geneli eşleşen vidyolarda da reklam çıkar, Ama vidyonun sahibine gider kazançlar. + Vidyo sahibi isterse sana yine de telif gönderebilir.

Anime & Cartoon Episodes TV kanalını diyorsan eğer, videoları çerçeve içine almış
Google henüz bu tarz videolara eşleşen verdirecek bir algoritma geliştiremedi :)

Serin sesler de aynı yöntemi kullanıyor eşleşen veren görüntülerde...

Abone kasmak için işe yarar ama dimi
1 gün olmadan 50k lık videoyuyu sildim. 50-60 arasında abone getirmişti. abone için işe yarayabilir ama para kazanma gitti mi hiç bir önemi yok benim geçen ay gitmişti o yüzden çok titiz davranmaya başladım. Risk almadan da fazla para kazanmak zor.

1 gün olmadan 50k lık videoyuyu sildim. 50-60 arasında abone getirmişti. abone için işe yarayabilir ama para kazanma gitti mi hiç bir önemi yok benim geçen ay gitmişti o yüzden çok titiz davranmaya başladım. Risk almadan da fazla para kazanmak zor.

Şimdi eşleleşi kabul ettik diyelim kanala zararı oluyormu ki para kazanmasımı gidiyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri