Adam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mg-web

Yasaklanmış
Merhabalar, öncelikle başlıktan dolayı, yanlış anlaşılma vs. olduysa özür dilerim. Tamamen dikkat çekmek amaçlıdır. (:

Gerekli konularda, gerekli bilgilendirmeleri yapan arkadaşlara teşekkürler.

Konu klitlenebilir.

Son düzenleme:
Umarım layıkıyla yardım eden olur.
Bu işi iyice öğrenmeden işini bırakman hata olmuş.

Merhabalar, öncelikle başlıktan dolayı, yanlış anlaşılma vs. olduysa özür dilerim. Tamamen dikkat çekmek amaçlıdır. (:

Geçenler de tanışma için açtığım konuda belirtmiştim. Bu iş için işimi bıraktım, ufak bi' ofis açtım vs. diye.

Videoyap botu ve yaklaşık 25-30 kanal ile oynayıp duruyorum sürekli. Bazılarında bi'şeyler yakaladım, bazılarında hergün yeni video ekliyorum, ünlem geçemiyorum vs. durumları devam ediyor.

Bu konuyu açmamım nedeni, bana bu işi layıkıyla öğretecek birisi lazım. Gerekirse 1 ay eğitim verecek, karşılığında ücretini alacak. Yada beraber bi'şeyler yapabileceğimiz ciddi manada birisi de olabilir.

Şu an yaklaşık 20 BİN TL eden aracım var, onu dahi satıp, en azından yarısını bu iş için kullanmayı düşünüyorum.

Bana bu konuda ciddi ciddi bu işi öğretecek, bu işten kazanç sağlamamı sağlayacak birileri lazım. İllaki benim de çabam olmadan bi'şey olmaz ama, balık tutmasını öğretecek biri lazım...

İyi çalışmalar.

bu iş için arabanızı filan satmayın hocam..
biz anamızın karnından bilerek cıkmadık zamanla tecrube ve sabırla olan şeyler bunlar.Forumda bolca gerçekten konu var akmasada damlar diyebileceğim yollar mevcut inceleyin bence.

Bu işi gerçekten bilenlerin zamanı yetmiyor,Ticarete dökenler ise yarı yolda bırakıyor.Bu konuda umarım iyi birini bulursun.

daha önce başka konularda da söylendi.tekrarlayayım;

burda işi bilen adam ayda en azından 5k yı rahat kazanıyordur.size işi öğretmek için zaman harcayacağına kanal açıp daha fazla kazanacağını bilir.

ben öğretirim diyen adam da yt daki gelişmelerden sonra kazanamamaya başlayan adamdır,ondan da size hayır gelmez.
[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] i etiketleyeyim.bu ara ihtiyacı vardı.kazanıp da öğretecek başka adam tanımıyorum.

siz de bu işi öğrenmek için fazla acele ediyorsunuz ...
forumu hatip edin.bir sürü yol gösterici bilgi var.o kadar yıldan sonra ben bile bir çok şeyi bilmiyorum diyebilirim.bunlar pat diye öğrenilecek bilgi değildir.

20.000 bini duyan dolandırıcılar birazdan üşüşmeye başlar hocam dikkat edin. 50 lira için köpek oluyor bunlar. Ayrıca yotubeye yatırım yapmak bana saçma geliyor, ceviz değil bu para yatırıp bekleyesin, onlarca konu var forumda yavaş yavaş olur herşey, önce okumak sonra denemek herşeyin başı, zamanla oturur elbet.

Forumda bilgi falan yok bilgi olanlarada zaten erişilmiyor kimse çakmasın diye milyon tane dümen hocam yapacağın en iyi iş oturup başına kurcalamak

20.000 bini duyan dolandırıcılar birazdan üşüşmeye başlar hocam dikkat edin. 50 lira için köpek oluyor bunlar. Ayrıca yotubeye yatırım yapmak bana saçma geliyor, ceviz değil bu para yatırıp bekleyesin, onlarca konu var forumda yavaş yavaş olur herşey, önce okumak sonra denemek herşeyin başı, zamanla oturur elbet.

EyvAllah hocam. Sadece youtube için yatırım yapmayacağım.

Aracı satıp, farklı planlarım da var, onları da faaliyete geçireceğim.

Fazla bilginiz olmadan ofis açmanız yanlış olmuş, deneme yanılma ile tecrübe kazanırsınız.Para miktarı belirtmenizde ayrıca başka bir yanlış ortalık dolandırıcı kaynıyor, dikkatli olun bol şans :)

başlığı görünce kavgaya gidiyoruz sandım :D

kendin araştırıp öğrensen daha iyi, youtube sürekli güncelleniyor, kendin öğrenmen bilgilerinde temel oluşturup ilerde youtube da sıkıntı çekmemen için çözüm üretebileceksin. Başkasından öğrendiğin taktiklerle bu biraz zor olur.

Kendi adıma işe bilen biri olarak [MENTION=12033]daralll[/MENTION] yorumunu ciddiye almanı öneririm.

özgüne felan gerek yok kardeş. spamlada çok güzel paralar kazanılıyor.

Sadece sana tek fikrim şu . her kanalalına farklı katagorilerde aç. 1-2 ay bekle hangisi güzel izlenim alıyorsa ( Kazandırıyorsa demiyorum ) işte o katagoriye yoğunlaşmalısın.

ben öğretirim ama en az 50 binini alırım. zaten sıkıldım bu işlerden. gidip floridada bi otel açacam :)

Konyanın neresindesin hocam bende öğretecek kadar çok bilgili değilim ama bilgi paylaşımı yaparız belki.

Herşeyi duymuştum da spam için ofis açanı ilk defa duyuyorum. Hocam o parayla sağlam ekipman alıp cidden sağlam özgün kanallar kurabilirsiniz bence bir de bu taraftan düşünün..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri