Adamdaki akla bak ona ait olmayan videoya telif göndermiş.

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Kenan ışığa ait attığım videolara telif göndermiş üstelik mesaj atarak tehdit ediyor Adamdaki özgünvene bak sahte telif atıyor üstelik ona ait olmayan videolara gönderiyor kenan ışığın videosuna gönderiyor [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abi yardımcı olurmusun. şimdi ne yapsan buna hak ediyor. telifi gnderen şahıs bu forumdan biriymiş
[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION]

bende bu şekilde acemi olduğum dönemde telif yiyerek 2 ihtardan sonra para kazanma devre dışı kaldı, karşı bildirim gönderebiliyorsun diye biliyorum.

bende bu şekilde acemi olduğum dönemde telif yiyerek 2 ihtardan sonra para kazanma devre dışı kaldı, karşı bildirim gönderebiliyorsun diye biliyorum.

Karşı bildirim göndermeme gerek yok adamla iletişime geçtim gerekeni söyledim eğer geri adım atıp ihtarı geri çekmezse allahın izniyle [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abinin yardımıyla gereken dersi veririz.

Karşı bildirim göndermeme gerek yok adamla iletişime geçtim gerekeni söyledim eğer geri adım atıp ihtarı geri çekmezse allahın izniyle [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abinin yardımıyla gereken dersi veririz.

Bence herşeyi musleradan değil, kendimizden de muhakeme etmeliyiz. ayrıca aynı videoyu senden önce yüklemişse gönderebiliyor diye biliyorum. videonun onun olmasına gerek kalmıyor.

bırak atsın kendi zararına yakında sürekli telif hakkı atmaktan tüm hesapları gümler

Bence herşeyi musleradan değil, kendimizden de muhakeme etmeliyiz.

onun yardımı olursa daha cabuk hallederiz.

---------- Mesaj saat 21:46:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:45:42 civarında gönderildi. ----------

bırak atsın kendi zararına yakında sürekli telif hakkı atmaktan tüm hesapları gümler

durduk yere hesabımın kapanması zoruma gidiyor uyarımı yaptım mesajı gönderdim gerekeni yapmazsa burda gerekeni biz yaparız

Gönderen kişinin gmail adresini ve kanalını biliyorsan gönder müsait zamanımda bakayım

Belki o videoyu kendi çekmiştir televizyondan ve dolayı ile sahiblenmesi de doğal. o yüzden göndermiş olabilir.
Birde adamın gözü ile bak olaya. Sen tv başındasın bir yayının çekmeye çalışıyorsun neyse çektin koydun internete. Baktın yarın birisi senin emek emk çektiğin videoyu koymuş çatır çatır para kazanıyor!!
sen olsan ne yapardın ... birde öyle düşün
bu arada yunus skype aç. yazıyorum cevap vermiyorsun. konuşmamız lazım
şu bot programını alıcam nasıl alıcam yardımcı olursan sevinirim

[MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] [MENTION=816]Battal[/MENTION] arkadaşlar uyarımı gönderdim eğer telifi geri çekmezse yada telif gönderip kanalımı kapatırsa konu açarım ona ait olmayan bir videoya telif atmak ne demekmiş birlikte gösteririz inşallah.

---------- Mesaj saat 22:05:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:02:57 civarında gönderildi. ----------

Belki o videoyu kendi çekmiştir televizyondan ve dolayı ile sahiblenmesi de doğal. o yüzden göndermiş olabilir.
Birde adamın gözü ile bak olaya. Sen tv başındasın bir yayının çekmeye çalışıyorsun neyse çektin koydun internete. Baktın yarın birisi senin emek emk çektiğin videoyu koymuş çatır çatır para kazanıyor!!
sen olsan ne yapardın ... birde öyle düşün
bu arada yunus skype aç. yazıyorum cevap vermiyorsun. konuşmamız lazım
şu bot programını alıcam nasıl alıcam yardımcı olursan sevinirim

öyle bişi olması imkansız. şuan meşgulum gece 12 1 gibi açarım

geçmiş olsun kardeşim. takılıp kalma bu telif di ihdardı konularına ancak seni yavaşlatır.atmışsa kapat kanalı aç yenisini.genelde bir şey çıkmıyor bu işlerin sonunda.ancak zaman kaybı.

geçmiş olsun kardeşim. takılıp kalma bu telif di ihdardı konularına ancak seni yavaşlatır.atmışsa kapat kanalı aç yenisini.genelde bir şey çıkmıyor bu işlerin sonunda.ancak zaman kaybı.

ben uyarımı yaptım ilk defa bu kanalıma uyarı geliyor bakalım ne olacak eğer geri çekmezse burda bişiler yaparız diye düşünüyorum şikayet falan ederiz.

Usta Türkçe içerikli kanal çalışma bence yabancı içerik çalış bunlarla uğraşma böyle açgözlüler çok var sırf telif atma amaçlı kanal açan insan müsvettesi tipler var bunlarla uğraşcağına yabancı içerik çalış daha iyi yabancılarda böyle olmuyor

Usta Türkçe içerikli kanal çalışma bence yabancı içerik çalış bunlarla uğraşma böyle açgözlüler çok var sırf telif atma amaçlı kanal açan insan müsvettesi tipler var bunlarla uğraşcağına yabancı içerik çalış daha iyi yabancılarda böyle olmuyor

yavaş yavaş yabancı içeriğe yöneliyorum zaten bu türkçe kanallarda azda olsa bi getirisi oluyor o yüzden ben zaten adama uyarımı gönderdim gerekeni yapar inşallah.

Bu arada sana telif göndere DeviLLE kullanıcı adı ile kayıtlı kişi sanırım çünkü imzasında bahsettiğin kanal var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri