ADB Adsense Pin gelmeme W8 Formu İlişkisi

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

HJC

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

ABD adsense açmıştım ancak aylardır bu adsenseyi pinletemedim. 8 9 adet pin istemişimdir adrese. Adreste problem yok normal kargolar, postalar gidiyor adrese ancak PIN bir türlü gitmiyor.

ABD den bir posta kutusu satın aldım tam adresi güncelleyecekken W8 formunda "Pending Verification" uyarısını farkettim. Acaba bu onaylanmadığı için mi pin gönderilmiyor?

bu adam ne yapıyor böyle ya. Ben şok oldum. Kesin adsense banını da böyle bir yöntemle kaldırıyorlardır.

:) olabilir hocam cok eskiden kullandığım bir program vardı onu bulsam +15 onayında denicem :) cunki bu blue linkcilere tel no dayanmaz kesin birşeyler var:)

:) olabilir hocam cok eskiden kullandığım bir program vardı onu bulsam +15 onayında denicem :) cunki bu blue linkcilere tel no dayanmaz kesin birşeyler var:)

aynen hocam ya. bunu gördüm iyi oldu. biz yontma taş devrini yaşıyoruz adamlar uzay çağında.:o:o:o:o

charles proxy kodlarda değişiklik mi yapıyor hocam?

valla hocam işte programın adı aklımda sadece :D paket yolluyordu galiba yani simdi 1 hesaptan tel onayı yapıp o paketi yakalyıp diğer hesapta göndermeyi denicem:d saçma ama denicem :)

valla hocam işte programın adı aklımda sadece :D paket yolluyordu galiba yani simdi 1 hesaptan tel onayı yapıp o paketi yakalyıp diğer hesapta göndermeyi denicem:d saçma ama denicem :)
hocam hiçte saçma değil mantıklı ama google mühendisleri önlem alabilirler. Böyle birşey yapıldı mı acaba daha önce? Bu fikir size mi ait yoksa bir yerde mi duydunuz?

hocam hiçte saçma değil mantıklı ama google mühendisleri önlem alabilirler. Böyle birşey daha önce yapıldı mı acaba daha önce? Bu fikir size mi ait yoksa bir yerde mi duydunuz?

2012 senesinde birçok online oyunda kullanıyordu:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri