Merhaba @AddMe nickli arkadaşla bir ticaretimiz oldu kendisi benden 1 ay kadar önce 10 adet kanal aldı 3 4 kere paypal adresimi sordu her defasında verdim ama hiç bi sekilde ödeme gelmedi bişeyde yazmadım ama geçen gün konuda da belirtiğim gibi 500 civarı aldıgımız ödeme vardı hepsine tek tek msj attım ve 2 gün içerisinde mazeret bildirmedikleri taktirde - trader vereceğimi yazdım 2 kişi dısında herkesden ödeme aldık ve 3. günüde bekleyip bu 2 kişiye haklı olarak - trader verdik şimdi gelmiş kendisine -trader vermiş hiç bir şekilde yanıt beklemeden msj atmasının üzerinden 12 saat bile geçmeden attıgı msj dada foruma girebildiğini ancak msjları göremediğini durumu @muslera06 nın bildiğini belirtmiş pardon da ben müneccim miyim nereden bileyim chormeden kaynaklı bir sorun oldugunu sizin msjları göremediğinizi sonuc olarak forumda online gördüm ben sizi.
diğer bir konu verdiği - trader tamamen geçersizdir
"kanallar elimde kaldı" ve "satın aldıgım kanallar yandex uzantılı oldugu için yeniden mail alıp yeniden telefon onayı istedi. kendisi benim gerekçemi dinlemeden olumsuz trader attıgı için bende gerekçe dinlemeye gerek duymadım." ibarelerini kullanmıs
ilk olarak kanallar adı üstünde yandex mail tabanlı gmaile kaydı yok sen tutarda mail için yadex mail yerine gmailden kontrol etmeye kalkarsan bir daha mail açarsın tabiki hiç mi düşünemiyosun yandex mailden kanalın maillerini kontrol etmeyi ayrıca dediği konu eger +15 dakika onayları olmadıgı ise her türlü kanıtlarım bunu herbirinin 15 dakikası onaylı tel onayı her birinde var kendi cahilliğiniz yüzünden gmail açıp birde üstüne bana suç atmanız çok saçma bir davranıstır.
gereğinin yapılmasını ve o -traderin alınmasını istiyorum @YtKoRaY @Serk@nYT
diğer bir konu verdiği - trader tamamen geçersizdir
"kanallar elimde kaldı" ve "satın aldıgım kanallar yandex uzantılı oldugu için yeniden mail alıp yeniden telefon onayı istedi. kendisi benim gerekçemi dinlemeden olumsuz trader attıgı için bende gerekçe dinlemeye gerek duymadım." ibarelerini kullanmıs
ilk olarak kanallar adı üstünde yandex mail tabanlı gmaile kaydı yok sen tutarda mail için yadex mail yerine gmailden kontrol etmeye kalkarsan bir daha mail açarsın tabiki hiç mi düşünemiyosun yandex mailden kanalın maillerini kontrol etmeyi ayrıca dediği konu eger +15 dakika onayları olmadıgı ise her türlü kanıtlarım bunu herbirinin 15 dakikası onaylı tel onayı her birinde var kendi cahilliğiniz yüzünden gmail açıp birde üstüne bana suç atmanız çok saçma bir davranıstır.
gereğinin yapılmasını ve o -traderin alınmasını istiyorum @YtKoRaY @Serk@nYT