Addme Nickli üyeden şikayetçiyim!

minnos

Kayıtlı Üye
Merhaba @AddMe nickli arkadaşla bir ticaretimiz oldu kendisi benden 1 ay kadar önce 10 adet kanal aldı 3 4 kere paypal adresimi sordu her defasında verdim ama hiç bi sekilde ödeme gelmedi bişeyde yazmadım ama geçen gün konuda da belirtiğim gibi 500 civarı aldıgımız ödeme vardı hepsine tek tek msj attım ve 2 gün içerisinde mazeret bildirmedikleri taktirde - trader vereceğimi yazdım 2 kişi dısında herkesden ödeme aldık ve 3. günüde bekleyip bu 2 kişiye haklı olarak - trader verdik şimdi gelmiş kendisine -trader vermiş hiç bir şekilde yanıt beklemeden msj atmasının üzerinden 12 saat bile geçmeden attıgı msj dada foruma girebildiğini ancak msjları göremediğini durumu @muslera06 nın bildiğini belirtmiş pardon da ben müneccim miyim nereden bileyim chormeden kaynaklı bir sorun oldugunu sizin msjları göremediğinizi sonuc olarak forumda online gördüm ben sizi.
diğer bir konu verdiği - trader tamamen geçersizdir
"kanallar elimde kaldı" ve "satın aldıgım kanallar yandex uzantılı oldugu için yeniden mail alıp yeniden telefon onayı istedi. kendisi benim gerekçemi dinlemeden olumsuz trader attıgı için bende gerekçe dinlemeye gerek duymadım." ibarelerini kullanmıs
ilk olarak kanallar adı üstünde yandex mail tabanlı gmaile kaydı yok sen tutarda mail için yadex mail yerine gmailden kontrol etmeye kalkarsan bir daha mail açarsın tabiki hiç mi düşünemiyosun yandex mailden kanalın maillerini kontrol etmeyi ayrıca dediği konu eger +15 dakika onayları olmadıgı ise her türlü kanıtlarım bunu herbirinin 15 dakikası onaylı tel onayı her birinde var kendi cahilliğiniz yüzünden gmail açıp birde üstüne bana suç atmanız çok saçma bir davranıstır.
gereğinin yapılmasını ve o -traderin alınmasını istiyorum @YtKoRaY @Serk@nYT

[MENTION=4325]minnos[/MENTION] hocam kanal varmi acil lazım :(
kanalısız kaldım bu arada geçmiş olsun :(

geçmiş olsun böyle insanlara önce para sonra kanal yapıcaksın , yazık

sizin ne kadar sağlam iş yaptığınızı zaten biliyoruz ...canınızı sıkmayın.böyle bir forumda haksız yere eksi trader puanı girmeninde en ağır cezayı gerektirdiğini düşünüyorum.

söz konusu arkadaş da en azından veremeyeceğim kusura bakma deseymiş
bunun için mesajları görmesine de gerek yok.

geçmiş olsun umarım sıkıntı en kısa sürede giderilir.

sinirlendim evet :) ben adamı 1 ay boyunca beklemişim bişe dememişim onun sonundada 2 gün içinde en azından bir mazeret msjı at demişim onu atmamıs sonra gelmiş yine kendi cahilliği yüzünden - trader basmıs gitmiş dogal olarak sinirlendim :)
yorumlarınız için teşekkürler herkese iyi forumlar iyi kazançlar.

Yahu zaten forumda onlarca kişiyle alışveriş yapmışsınız.
Ben olsam parayı hesabımda görmeden, gmaili kanalı herneyse vermem karşı tarafa.
Böyle şeylerle uğraşacağıma...

[MENTION=2943]AddMe[/MENTION] Konuya gelip açıklama yapmazsanız dolandırıcılıktan uzaklaştırılacaksınız.

[MENTION=4325]minnos[/MENTION] kısaca sana cevapım. kanıtla demişin yeni mail ve tel onayı istedigini hemen kanıtlıyorum .
hemen hemen hepsi böyle dedi .
foruma girmeme nedeni benim suçum değil herhalde.
sadece 6300 telefondan giriyordum oda ne mesaj ne konu gösterebiliyordu sadece görüntü olarak ana sayfaya bakıyordum. bilgisayardan hiçbir şekilde foruma giremiyordum.
bu arada konuyu bilmeyip yorum atan [MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] sen git ergenlerin ve dolandırıcıların kaynadıgı onlinehilede takıl.
---------------------------------------------------- [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] bu arada foruma girerken hata alıp aktif olamayışımın suçu ben değilim çogu kişi foruma girerken hata alıyor.
adam dedi kanallar kapanırsa yeni kanal veririm diye yalnız o kadar emek verdikten sonra yeni kanal açmak ne fayda ? bot vs. parasınıda karşılayabilcekmi ?

[MENTION=2943]AddMe[/MENTION] sen ne sacma sapan bir insansın ya koydugun kanıda bak ben sana ne diyorum kanal yandex tabanlı diyorum gmail hesabı yok diyorum sen tutup gmail açmaya çalısıyorsun beynin bu kadarını algılıyor işte 50 kere söyledim sana gmail hesabı yok bunların maillerini mail.yandex.com adresinden inceleyeceksin dedim ısrarla gidip gmaile girmeye çalısıp sonrada tel onayı istiyor diyosun allah sana akıl fikir versin 10 tl de değilim ben versen ne vermesen ne onu sacma sapan eksi trader attıgın için yazdım bu konuyu ben o parada haram olsun sen bundan anlarsın
koydugu kanıt ortada hiç bir mantıklı açıklaması yok su eksi traderi biran önce alırsanız sevinirim teşekkürler. [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION]

[MENTION=2943]AddMe[/MENTION] kusura bakma da yanlış sende...
sen aldığın maille gmail sayfasını açarsan senden gmail oluşturmanı ister...
sen direk youtube u açacaksın...

Peki tamam orada hata benim fakat foruma girememe konusunda hata benimmi ? Şuan tabletten safari ile zar zor griyorum ? Ver paypalı atıyım diyorum ben paranın üstüne mi yatıyım diyorum ?

Peki tamam orada hata benim fakat foruma girememe konusunda hata benimmi ? Şuan tabletten safari ile zar zor griyorum ? Ver paypalı atıyım diyorum ben paranın üstüne mi yatıyım diyorum ?
hesapları teslim etmemizin üzerinden 1 ay geçmiş tam olarak ve yanlıs olmasın en az 4 kere paypal adresimizi sordunuz ilk basta hatta kartla ilgili bir sorun oldugunu paypala para aktaramadıgınız belirttiniz yanlıs hatırlamıyorsam 1 hafta sonra dediniz bende hiç bişe demedim sonrasında ben msj bile yazmadan düzenli olarak haftada bir kere paypal adresimizi sordunuz verdik sonrada foruma girememe sorununuz olmus ama dediğim gibi ben müneccim değilim üye profilinize girdiğimde en son su tarihte giriş yapılmıs diye yazıyor ve ben özellikle son msjımızdan sonra girdiniz mi diye kontrol edip girdiğinizi gördüm msjları okuyamadıgınızı nereden bilebilirim tüm forumu takip edip ne gibi sorunlar var diye bakmak zorunda değilim.

Ayrıca tekrar söylüyorum bu konu ödeme yapmadıgınız için değil haksız yere - trader verdiğiniz için açılmıstır

Peki benim 4 kere paypal sordugumu kanıtlarmısınız ? Evet bir hata yapmış olabilirim yalnız abartmaya gerek yok 4 kere paypal istedigimi kanıtlamanızı istiyorum kanalı aldıktan sonra.
Herneyse paypalı verin ödemenizi geçiyim. Konu haksız tradersede , haksız trader atmanın banını çekerim

250 msj saklama hakkım var 1 ay boyunca sizin msjlarınızı saklayacak değilim 4 olmasında 3 olsun 2 olsun ne fark eder ama eminim en az 4 olduguna

Benim maalesef itrader düzenleme konusunda yetkim bulunmuyor, silmeye çalıştım ancak açıklama kısmını silebildim sadece, Koray ya da bir başka admin bu konuyla ilgilenecektir.

[MENTION=114]FGA[/MENTION], abi konuyla ilgilenebilirsen kendisi forumumuzda değerli bir satıcı, problem yaşamayalım bu konuda daha fazla. Zaten gönderen üyemiz de sanıyorum haksız itrader olduğunu kabul etmiş.

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Karsilikli yanlis anlama sonucu verilmis karsilikli itrade skorlari silindi.
[MENTION=4325]minnos[/MENTION] [MENTION=2943]AddMe[/MENTION]

[MENTION=114]FGA[/MENTION] benimki yanlıs anlasılma değildi 2 ay geçmiş hiç bir sekilde msjıma dönüş yapılmamıs haklı olarak verdim onu ayrıcada hala ödeme alınmadı yine pp adresi sorulup hiç bir sekilde dönüş yapılmadı [MENTION=2943]AddMe[/MENTION] tarafından bilginize .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri