Addmefasttan otomatik puan kasma yöntemi

• Kullanıcı tetik_67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

tetik_67

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar mozillayı bilgisayarımıza yüklüyoruz. Mozillanın eklentisi olan i macros programını yüklüyoruz mozillaya.

Bu linkten i macrosu yükleyebilirsiniz.

https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/imacros-for-firefox/

Resimdeki yerden programı açıyoruz. http://j1304.hizliresim.com/18/f/m1h1u.jpg

ArchivePage.iim yazan kısma sağ tıklayıp edit macro diyoruz.

http://k1304.hizliresim.com/18/f/m1hh0.jpg

Verdigim kodları yapıştırıyosunuz.

Bu kodlar sadece facebooklike için geçerli diger begenme kodları yok elimde mozilla sayfasını açık bırakırsınız kendi kendine begenip puan kasıyor sıkıntısız bi şekilde bot oldugunu anlayamıyolar. Normal elle yapılıyormuş gibi otomatik kasıyor.

Not: İşleme başlamadan önce 1 defa kendiniz elle facebook like kısmından begeni yapın sonra imcrasu başlatın. Sorunsuz çalışıyor.

Hayırlı günler herkese kolay gelsin.

Yapıştırılacak kodlar bunlar.

SET !ERRORIGNORE YES
SET !LOADCHECK NO
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !TIMEOUT 20
SET !TIMEOUT_PAGE 10
SET !TIMEOUT_STEP 8
TAB T=1
URL GOTO=
WAIT SECONDS=0
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Like
WAIT SECONDS=2
FRAME F=0
TAG POS=1 TYPE=LABEL ATTR=ID:timelineHeadlineLikeButton
WAIT SECONDS=4
TAB T=1
WAIT SECONDS=1
TAB CLOSEALLOTHERS
WAIT SECONDS=2

Arkadaşlar mozillayı bilgisayarımıza yüklüyoruz. Mozillanın eklentisi olan i macros programını yüklüyoruz mozillaya.

Bu linkten i macrosu yükleyebilirsiniz.

https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/imacros-for-firefox/

Resimdeki yerden programı açıyoruz. http://j1304.hizliresim.com/18/f/m1h1u.jpg

ArchivePage.iim yazan kısma sağ tıklayıp edit macro diyoruz.

http://k1304.hizliresim.com/18/f/m1hh0.jpg

Verdigim kodları yapıştırıyosunuz.

Bu kodlar sadece facebooklike için geçerli diger begenme kodları yok elimde mozilla sayfasını açık bırakırsınız kendi kendine begenip puan kasıyor sıkıntısız bi şekilde bot oldugunu anlayamıyolar. Normal elle yapılıyormuş gibi otomatik kasıyor.

Not: İşleme başlamadan önce 1 defa kendiniz elle facebook like kısmından begeni yapın sonra imcrasu başlatın. Sorunsuz çalışıyor.

Hayırlı günler herkese kolay gelsin.

Yapıştırılacak kodlar bunlar.

SET !ERRORIGNORE YES
SET !LOADCHECK NO
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !TIMEOUT 20
SET !TIMEOUT_PAGE 10
SET !TIMEOUT_STEP 8
TAB T=1
URL GOTO=
WAIT SECONDS=0
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Like
WAIT SECONDS=2
FRAME F=0
TAG POS=1 TYPE=LABEL ATTR=ID:timelineHeadlineLikeButton
WAIT SECONDS=4
TAB T=1
WAIT SECONDS=1
TAB CLOSEALLOTHERS
WAIT SECONDS=2

güzel paylaşım fakat bu yöntemle BAN YEDİM ben mozilla üzerinden degil choreme üzerinden yaptım gerçekten işe yarıyor bi 300 e kadar çıktım sonunda daha o puanlarımı kullanamadan BAN YEDİM :mad:

Ben 1 aydır kullanıyorum ban yemedim kardeş. Normal elle yapılırmış gibi begeni yapıyo. Süreyi uzun tutmuşlar bunda begenmesi 10-15 saniye civarı tutuyo addmefast hesabım ban yemedi.

Kardeşim şimdi sıfır facebookta bi sayfa açtın aylarca ugraşırsın 1000 kişi ya gelir ya gelmez. Ama bu yöntemlerle 10 bin 20 bin aboneyi kasarsın begeni yaptırısın videolarına facebookta millet bi şey var zannedip videolarını izler. Abonen olur. Olaya ben şu açıdan bakıyorum. Esnafsın bi dükanın var dükkan bomboş millet gelmez o dükkana der burası ya kazık fiyata satıyo yada başka bi şey var der gitmez. Ama bi dükkan tıklım tıklımdır millet merek eder burda ne var diye gelir bakar alış verişini yapar. Ben şahsen böyle düşünüyorum.

e arkadasım adsense kimin google nin chrome kimin googlenin
adamlar chrome den yapılan nereye girilmiş cıkılmıs hepsini kontrol ve kayıt yapıyo chrome güzel hızlı olabilir ama bu tür şeyler için sakat

Re: Cevap: Addmefasttan otomatik puan kasma yöntemi

e arkadasım adsense kimin google nin chrome kimin googlenin
adamlar chrome den yapılan nereye girilmiş cıkılmıs hepsini kontrol ve kayıt yapıyo chrome güzel hızlı olabilir ama bu tür şeyler için sakat

Kardeş addmefasttan krediyi parayla alanlar var ben bedava nasıl kasacagınızı anlattım işine yararsa kullanırsın yaramazsa kullanmazsın bu kadar basit.

zorla yapın diye birşey dememiş arkadaş.. isteyen farklı amaçlarlada kullanabilir sonuçta kafamızda yedekte dursun bu konu yarın bi gün fake yada real sakla samanı gelir zamanı.. pek sıcak bakmıyorum ama yinede sağol olur mu olur.. teşekkürler paylaşım için..

valla ben addmefasti kullanıyorum.
Youtube Subscribe için Youlikehitsi
Youtube View için AddmeFasti
Youtube Like+Comment için Enhance Views
Bu üçünüde kullanıyorum daha bir zararını görmedim. Öyle tüm videolara aşırı fazla abanmaktansa sadece aramada üst sıralara çıkarıcak kadar yüklüyorum. Hiçbirşeyini kullanmasanızda takipçisini öneririm. Ondaki risk sıfır.

drack bulmakla değilki kendin yazabilirsin kolaylıkla diye düşünüyorum bir deniyim ben.
Record a basıp işlemleri yapıyorsun sonra dur dediğin yere kadar yaptığın işlemleri tekrarlıycak.

Hiç olmadı bunla yap hep burdan kazandığın puanları istediğinşeyde kullanabiliyorsun sonuçta

Ben bir deniyim diğerlerini olursa yazarım tekrar

Record tuşunu kullanarak yaptım facebook followersı. Direk yapınca olmuyor ama. Arkadaşın verdiği koddan yararlandım birde Aralara wait kodu eklemek gerekiyor sadece. Diğerlerinide yaparım yakında onlarıda paylaşırım denedim bende çalıştı bu alttaki.

Kod:
SET !ERRORIGNORE YES
SET !LOADCHECK NO
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !TIMEOUT 20
SET !TIMEOUT_PAGE 10
SET !TIMEOUT_STEP 8
TAB T=1
URL GOTO=
WAIT SECONDS=0
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Follow
WAIT SECONDS=2
FRAME F=0
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Takip<SP>Et
WAIT SECONDS=4
TAB T=1
WAIT SECONDS=1
TAB CLOSEALLOTHERS
WAIT SECONDS=2

Record tuşunu kullanarak yaptım facebook followersı. Direk yapınca olmuyor ama. Arkadaşın verdiği koddan yararlandım birde Aralara wait kodu eklemek gerekiyor sadece. Diğerlerinide yaparım yakında onlarıda paylaşırım denedim bende çalıştı bu alttaki.

Kod:
SET !ERRORIGNORE YES
SET !LOADCHECK NO
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !TIMEOUT 20
SET !TIMEOUT_PAGE 10
SET !TIMEOUT_STEP 8
TAB T=1
URL GOTO=
WAIT SECONDS=0
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Follow
WAIT SECONDS=2
FRAME F=0
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Takip<SP>Et
WAIT SECONDS=4
TAB T=1
WAIT SECONDS=1
TAB CLOSEALLOTHERS
WAIT SECONDS=2

sanki biraz hızlı gibi hocam bu

wait seconds kısmındaki beklemeleri arttırabilirsin istiyorsan koddaki. Ama ilk koddakinin aynı saniyelerini yaptım bir sorun olmasın diye

Uygun macro hızını daha önce açılan macro konusunda paylaşmıştım. Biraz araştırmayla bulabilirsiniz. Ytb likelerin çoğu zaman sıkıntısı yüzünden sayılmama gibi problemler çıkarıyor malesef.

Edit : Konuda facbeook liketan bahsediliyormuş. Olayı algılayamamışım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri