Adense Başvuru Kanalının Devre dışı kalması!!!

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kont2000

Kayıtlı Üye
Mail adresleri örnek vererek konuyu tam açıklamak için öylesine yazılmıştır.

Olay şu:
[email protected] mail adresi ve [email protected] mail adresi. İzmir gmaili üzerinden saat kulesi isminde youtube kanalı açtım video yükledim. Adense başvurusu yaptım fakat adense başvurusunu [email protected] mail adresi üzerinden saat kulesi kanalını göstererek yaptım.

Adenseye kabul edildim. Adense maili başka mail,kabul edildiğim youtube kanalı başka mailde oldu böylece.

Fakat flag yüzünden galiba sorgusuz sualsiz adenseye kabul edildiğim saat kulesi kanalı devre dışı bırakıldı. telif yok,topluluk yok tertemizdi. Mail bile atmadı youtube neden devre dışı bıraktığına dair.

Adense maili olan istanbul gmailinden de alt kanallar oluşturmuştum. Para kazanmaya bir şey olamdı. Aynen devam. Yansımalar da devam şu anda.Ama gel gelelim kabul edildiğim kanal gitti. gmail ve google artı sağlam.

Daha önce açtım konuyu fakat tam anlatamadım diye düşünüyorum. Evet yansımalar devam ediyor ama adenseye kabul edildiğim kanal artık yok. Sağolsun youtube kapattı. bu bana ödemelerde bir sorun yaratır mı veya kazançlar kesinleşir mi onun merakındayım.

Adenseye başvurduğu kanalı devre dışı kalan arkadaşımız var mı aceba?
bu sorunun yanıtı 12 si yaklaştıkça beni geriyor :confused:

dostum sorunu tam anlamadım ama anladıgım kadarına cevap weriyorum
adsensen : engin@gmail
youtube : sen@gmail
youtube kanalın olan sen@gmail kapandı.
soru : engin@gmail olan adsenseme kazancım yansırmı ?
cevap : evet yansır.

dostum sorunu tam anlamadım ama anladıgım kadarına cevap weriyorum
adsensen : engin@gmail
youtube : sen@gmail
youtube kanalın olan sen@gmail kapandı.
soru : engin@gmail olan adsenseme kazancım yansırmı ?
cevap : evet yansır.

Tşk cevap için özetle evet bu şekilde. Tek fark adenseye senin örneğine göre konuşursam sen@gmail ile kabul edildim. Kabul edildiğim gmail devre dışı kaldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri