Adeta Sınıfta Ders İşliyormuş Gibi PHP Öğrenmek İster misiniz?

W
  • Kullanıcı WSBGDH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Programlama
W

WSBGDH

Guest
Merhaba arkadaşlar,

Birçoğunuz bir web programlama dili öğrenmek istemiştir, aynı benim gibi. Ancak hep çok profesyonel bir anlatımla karşılaşılıp hiçbir şey anlayamamış olup yarıda bırakmışızdır.

Ben ise önümde 2 farklı kaynaktan ve 1 DVD'den izleyip, öğrenip, sizin anlayabileceğiniz şekle getiriyorum. Kesinlikle çalma çırpma değil yazılarım %100 özgün ve eşsizdir.

Kendim PHP öğreniyorum ve öğrendiklerimi sitem üzerinden aktarıyorum.

Sitem: PHP

Öğrenmek isteyenleri beklerim,
Saygılar.

Php geleceğin gözde web programlama dilidir.Fakat bu işe baş koyacak arkadaşlara tavsiyem,düzenli olarak php ile uğraşmalarıdır ki yoksa unutuluyor.Şekil a ben,eskiden her türlü botu yazardım,şimdi bir youtube botu yazamıyorum.

Siteniz hayırlı olsun,hayırlara vesile olsun hocam.Başarılar

yararlı bilgiler :)

Teşekkürler. Yazılar devam edecek daha 1200+ yazı var.

Php geleceğin gözde web programlama dilidir.Fakat bu işe baş koyacak arkadaşlara tavsiyem,düzenli olarak php ile uğraşmalarıdır ki yoksa unutuluyor.Şekil a ben,eskiden her türlü botu yazardım,şimdi bir youtube botu yazamıyorum.

Siteniz hayırlı olsun,hayırlara vesile olsun hocam.Başarılar

Yanlışınız var hocam, PHP çok eski ve köklü bir dildir. Geleceğin yazılım dili ASP.NET'dir fakat onu mühendislikte öğreneceğim için şimdilik PHP yeterlidir :)

PHP:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<?php
echo "Teşekürler hocam Yazmaya Başladım Bile."
?>

teşekkürler,benim gibi sıfırdan başlayanlar için faydalı bir kaynak. Bende sık kullanılanlara ekldim takipteyim :)

PHP:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<?php
echo "Teşekürler hocam Yazmaya Başladım Bile."
?>

Hahaha hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Derslerin kategorileri şu şekildedir;

Eski Yazılar : Alt Kategoride
Yeni Yazılar : Üst Kategoride

Yani eskiden > yeniye doğru bir yol izlemeniz gerekir.

teşekkürler,benim gibi sıfırdan başlayanlar için faydalı bir kaynak. Bende sık kullanılanlara ekldim takipteyim :)

yarin basliyorum siteyi takipteyim

güzel ve yararlı

Teşekkürler, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

yanlız pieycpi nedir ?

Hocam okunuş tarzıdır. Bazıları pi haş pi olarak okur ancak genelde pi eyç pi olarak bilinir.

HTML = eyç ti em el
MySQL= may es qü el
asp.net= esp dat net

Küçük bir tavsiye : Bence ders 1,ders 2 diye başlıklara yazarsanız daha düzenli olur.

Az önce aklıma geldi hocam acaba ders 1 , ders 2 diye yapsam mı diye ancak site içi navigasyonu ileriki günlerde düzenleyeceğim gerek kalmayacak.

O daha iyi olur.Detaylı inceleyemedim ama sitenizde galiba sitemap da yok.SEO açısından da iyi değil.Kolay gelsin.Teşekkürler dersler için...

O daha iyi olur.Detaylı inceleyemedim ama sitenizde galiba sitemap da yok.SEO açısından da iyi değil.Kolay gelsin.Teşekkürler dersler için...

Merhabalar,

Kendim zaten SEO uzmanıyım fakat içerik özgün ve eşsiz olduğu için manipülasyon alacağını sanmıyorum.

Sitemap bulunmaktadır : http://www.pi-eyc-pi.com/sitemap.xml

WMTools'a gönderimi bulunmaktadır ayrıca.

Ancak SEO sektörü bu tarz materyallerin çok ama çok dışına çıktı özellike Penguen 2.0 güncellemesiyle bunların çoğu yalan oldu.

Merhabalar,

Kendim zaten SEO uzmanıyım fakat içerik özgün ve eşsiz olduğu için manipülasyon alacağını sanmıyorum.

Sitemap bulunmaktadır : http://www.pi-eyc-pi.com/sitemap.xml

WMTools'a gönderimi bulunmaktadır ayrıca.

Ancak SEO sektörü bu tarz materyallerin çok ama çok dışına çıktı özellike Penguen 2.0 güncellemesiyle bunların çoğu yalan oldu.

Yok mesele seo değildi zaten :) sitemap linkini kullanmayı düşündüm bütün dersleri görebilmek için onun için söyledim.Bu arada seo uzmanlığı da dikkatimi çekti.O konuda sizinle pmden ayrıca görüşebiliriz.

Yok mesele seo değildi zaten :) sitemap linkini kullanmayı düşündüm bütün dersleri görebilmek için onun için söyledim.Bu arada seo uzmanlığı da dikkatimi çekti.O konuda sizinle pmden ayrıca görüşebiliriz.

Tabii ki benim asıl alanım SEO'dur ve birçok referansım bulunmaktadır.

R10'dan beni tanıyorsunuz sanmıştım. :)

Herneyse, dilediğiniz zaman bana yazabilirsiniz. Yardımcı olurum.

Site haritası şeklinde bir sayfa ya da kategori ekleyeceğim.

Ben bu tarz şeylerle uğraşmadığım için genellikle default tema kullanıp kasmaya bakardım, bu temaya da yabancıyım açıkçası. O yüzden her insanın olduğu gibi benimde eksik yanlarım var.

Velhasıl kelam sizler gibi tamamlayıcı ve iyimser insanlar olduğu sürece her daim başarıya hep beraber yaklaşırız.

Hahaha hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Derslerin kategorileri şu şekildedir;

Eski Yazılar : Alt Kategoride
Yeni Yazılar : Üst Kategoride

Yani eskiden > yeniye doğru bir yol izlemeniz gerekir.

Teşekkürler, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Hocam okunuş tarzıdır. Bazıları pi haş pi olarak okur ancak genelde pi eyç pi olarak bilinir.

HTML = eyç ti em el
MySQL= may es qü el
asp.net= esp dat net

insanlara bir şeyler öğretmek istemen güzel ancak pieycpi değildi piheycpi olmasın o ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri