Adım 2 - Bloggera Adsense Eklemek ? 6 Ay beklemeden template içerisinden Adsense eklenmesi? Adsense Ekledim Bloggerda Gözükmüyor Sorunu :)

actionScript

Kayıtlı Üye
zamanında ne uğraşmışız be... yazık emeklere...

yine de gerçekten öğrenmek için soru soracak varsa, her zaman yardımcı olurum.
mail : [email protected]

Son düzenleme:
Bu reklam ekleme yöntemi frame. Adsense ban için en büyük sebeplerden biri.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, en çok gelen sorulardan biri de adsense soruları.
Adsense ve blogger ile ilgili tüm sorularınızı buradan sorabilirsiniz.
Ben adsense nasıl eklenir vs onları anlatacağım.

Öncelikle blogger a eklediğiniz adsense Hosted account olması gerekiyor.
Yani .com ile aldığınız adsense değil, 6 aylık bir blog hesabıyla ya da 1 günlük 1 youtube hesabıyla aldığınız adsense blogger a eklenmelidir.

peki nasıl ekleyeceksiniz ?

Eğer 6 aylık bir blog hesabınız varsa , blogger a giriş yapıp sol taraftaki menüden kazançlara tıklayıp adsense aktif edebilir, sonra Yerleşim bölümüne girip oradan adsense i, bloga Gagdet olarak ekleyebilirsiniz.

6 ay beklemeden adsense eklemek için :

A568Pp.jpg

Jnk8Bo.jpg

yayıncı kimliğini değiştirin. kaç tane adsense varsa hepsini değiştirin.
maksimum adsense sayısı 3 olmalı.

eğer farklı bir reklam türü eklemek siterseniz, adsense hesabınıza girip kendinize adsense kodu oluşturun onu :
Blogger AdSense Code Converter | eBlog Templates
yukarıdaki siteye girip blogger türüne çevirip sonra adsense kodu bulduğunuz tüm kodlar ile bire bir değiştirin.

bazı can alıcı sorular cevaplansa aslında ıyı olur

db leri nerden temın edıcaz ve anahtar kelımeler neler olucak acaba

ya iyice işin suyunu çıkardın bu yaptığın frame yöntemi ve adsense %100 ban yiyicek insanları niye kudurtuyosun kazanıcaksınız diyip?
web adsensesini banlamak isteyen varsa buyursun yapsın

frame ile ne alakası var. bunu yaptın diye adsense banlanmaz. bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.

bazı can alıcı sorular cevaplansa aslında ıyı olur

db leri nerden temın edıcaz ve anahtar kelımeler neler olucak acaba

hocam onu da anlatacağım. herkes skypetan onu soruyor.
benim istediğim, öncelikle herkes aynı noktaya bi gelsin. herkes bu temel işlemleri bi öğrensin daha sonra bunlara girişelim.

merak etmeyin sizlere anahtar kelime nasıl bulunur ? anahtar kelime nasıl türetilir ? hangi anahtar kelimeler nasıl aratılıyor ? aranma hacmleri tbmler vs vs hepsini anlatacağım.

ama önemli olan bu anahtar kelimelerle size verdiğim dblerde ki gibi içerikleri çekebilmek.

aslında kendi yazdığım masaütü botu atacaktım ancak google api değiştiği için başka bir yöntemi anlatacağım size.

skypetan sürekli yeni db nasıl alınır yeni içerik nasıl girilir diye sorular geliyor ve bunlar yüzünden temel işlemleri soran arkadaşların sorularına cevap veremiyorum. şu an okunmamış 399 mesaj duruyor skypeta.. ne yazık ki.. hepsine bir şekilde cevap vereceğim.

benim istediğim, öncelikle herkes aynı noktaya bi gelsin. herkes bu temel işlemleri bi öğrensin daha sonra bunlara girişelim.

merak etmeyin sizlere anahtar kelime nasıl bulunur ? anahtar kelime nasıl türetilir ? hangi anahtar kelimeler nasıl aratılıyor ? aranma hacmleri tbmler vs vs hepsini anlatacağım.

ama önemli olan bu anahtar kelimelerle size verdiğim dblerde ki gibi içerikleri çekebilmek.

aslında kendi yazdığım masaütü botu atacaktım ancak google api değiştiği için başka bir yöntemi anlatacağım size.

skypetan sürekli yeni db nasıl alınır yeni içerik nasıl girilir diye sorular geliyor ve bunlar yüzünden temel işlemleri soran arkadaşların sorularına cevap veremiyorum. şu an okunmamış 399 mesaj duruyor skypeta.. ne yazık ki.. hepsine bir şekilde cevap vereceğim.

Yeni db almayı ögretirsen süper olur.Sen kötü yorum yapan kişilere bakma onlar başarılı olamayan kişiler

hocam farklı bir tema kullanırsak ondada pub id değiştirme yerleri var mı ?

ARkadaşlar işini bilen günlük iyi para kazanır tavsiyem farklı kategoriler

Yeni db almayı ögretirsen süper olur.Sen kötü yorum yapan kişilere bakma onlar başarılı olamayan kişiler

hayır hocam onlar başarılı olamayanlar değil, onlar bu işten para kazanıp başkalarının kazanmasını istemeyenler.

çünkü onların gözü sizin cebinizdeki paralarda. siz hiç bir şey bilmeyin.

umuda kapılıp cebinizdeki 3 kuruşu bu adamlara verin diye.

Blogger a ilk eklediğimiz içeriğin hemen gelen 20 30 sayfa görüntülenmesi gerçek değil heralde.

konuları nerden çekicez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri