Adım Adım Özgün Video

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar ,
Özgün video yolunda adım adım gitmeye çalışıyorum,bugün 2.videomu çektim.Yorumlarınız ve önerileriniz nelerdir . Ayrıca destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :)

How To Change TV Channel - YouTube

kardesim bu tutmaz ya bırak özgünü ya daha farklı özgün seyler çek .izleyici olarak söylüyorum

Sen bu azimle gidersen evde sağlam eşya kalmayacak :) Şaka bir tarafa eşya kalmasa da kıracağın son eşyayla youtube anasayfasına yerleşeceksin gibi bir his var içimde :)

kardesim bu tutmaz ya bırak özgünü ya daha farklı özgün seyler çek .izleyici olarak söylüyorum

Anladım kardeşim ,yalnız başlangıç oldugu için hakkeden çok amatör bakarsın zaman geçtikçe bizde kendimizi geliştiririz .

---------- Mesaj saat 01:44:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:43:29 civarında gönderildi. ----------

Sen bu azimle gidersen evde sağlam eşya kalmayacak :) Şaka bir tarafa eşya kalmasa da kıracağın son eşyayla youtube anasayfasına yerleşeceksin gibi bir his var içimde :)

Haha teşekkürler kardeşim , inşallah :)

anladığım kadarıyla howtobasic benzeri bir kanal oluşturuyorsun, bu durumda başlıklarda ironi yapman lazım :)

ilk videonun başlığını değiştirmeni tavsiye ederim bu durumda.

Kırabilsen iyi olucaktı :D

Vallahi kıramadım ya , deli gibi vurdum baktım kırılmıyor dedim bir an sobaya atayım bu kezde çıkaramam orda bitirdim :)

---------- Mesaj saat 01:46:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:44:59 civarında gönderildi. ----------

İyi bir yere geleceğinizi tahmin ediyorum ama harbiden evde eşyanız kalmaz ama:D

Teşekkürler kardeşim inşallah , şuanda kırdığım eşyaların hepsi bozuk oldugu için problem yokda ilersini bende bilmiyorum :)

---------- Mesaj saat 01:47:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:46:11 civarında gönderildi. ----------

anladığım kadarıyla howtobasic benzeri bir kanal oluşturuyorsun, bu durumda başlıklarda ironi yapman lazım :)

ilk videonun başlığını değiştirmeni tavsiye ederim bu durumda.

Kardeşim bende çılgın başlıklar koymak isterimde ingilizcem çok kısıtlı hatta hiç yok diyebilirim o yüzden problem :)

Vallahi kıramadım ya , deli gibi vurdum baktım kırılmıyor dedim bir an sobaya atayım bu kezde çıkaramam orda bitirdim :)

---------- Mesaj saat 01:46:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:44:59 civarında gönderildi. ----------

Teşekkürler kardeşim inşallah , şuanda kırdığım eşyaların hepsi bozuk oldugu için problem yokda ilersini bende bilmiyorum :)

---------- Mesaj saat 01:47:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:46:11 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim bende çılgın başlıklar koymak isterimde ingilizcem çok kısıtlı hatta hiç yok diyebilirim o yüzden problem :)

sen Türkçe başlığı bulup mesaj at, ben çeviririm senin için :)

Arkadaş annotation olarak eklemeni söyledi sanırım. Üstüne tıklanınca aboneliğe gitsin mesela.

Anladım kardeşim , aslında onu yapmaya çalıştım sağ üste ama çok küçük oldu belli olmuyor

---------- Mesaj saat 01:48:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:47:49 civarında gönderildi. ----------

sen Türkçe başlığı bulup mesaj at, ben çeviririm senin için :)

Çok iyi olur kardeşim , çok teşekkür ederim bundan sonra sendeyim :)

Eline sağlık sonuçta emek sarfedilmiş bir video. Tebrik ederim.
Ancak klon sayılabilecek aynı tür çok fazla video var. Yani video özgün ama fikir çok tanıdık. Ha yanlış mı, bana göre değil. Sonuçta Medcezir bile ABD de yayınlanan bir dizinin kopyası, filmler, kitaplar vs vs birbirinden türemiş ürünler olabiliyor. Zaten özgünlük kavramı henüz youtube için literatürlere girmedi giremedi. FailArmy bile bence özgün bir video yapmıyor. Ama bu cümleyi okuyanların %99'u bana saçmalama dicek.

Sakın yanlış anlama eline emeğine sağlık, benimkisi eleşti değil sadece görüş. Ben 1 kere özgün video yaptım, ama neredeyse hiç izlenmedi. Ben günde bot yardımıyla 3000-4000 video uploadlayan bir insanım. ama şu tek video da aldığım haz ve eğlenceyi 100k video alamam heralde. Heyecanınıza ortak oluyorum iyi çalışmalar diliyorum.

Bu arada kendi videomu koyuyorum yanlış anlaşılmasın reklamlar aktif değil ve devamını getirmeyi düşünmüyorum. Yeni konu açmak istemedim sizin konunuza ve heyecanınıza ortak olmak istedim :)

Football Manager 2014 - Online Mod - YouTube

Eline sağlık sonuçta emek sarfedilmiş bir video. Tebrik ederim.
Ancak klon sayılabilecek aynı tür çok fazla video var. Yani video özgün ama fikir çok tanıdık. Ha yanlış mı, bana göre değil. Sonuçta Medcezir bile ABD de yayınlanan bir dizinin kopyası, filmler, kitaplar vs vs birbirinden türemiş ürünler olabiliyor. Zaten özgünlük kavramı henüz youtube için literatürlere girmedi giremedi. FailArmy bile bence özgün bir video yapmıyor. Ama bu cümleyi okuyanların %99'u bana saçmalama dicek.

Sakın yanlış anlama eline emeğine sağlık, benimkisi eleşti değil sadece görüş. Ben 1 kere özgün video yaptım, ama neredeyse hiç izlenmedi. Ben günde bot yardımıyla 3000-4000 video uploadlayan bir insanım. ama şu tek video da aldığım haz ve eğlenceyi 100k video alamam heralde. Heyecanınıza ortak oluyorum iyi çalışmalar diliyorum.

Bu arada kendi videomu koyuyorum yanlış anlaşılmasın reklamlar aktif değil ve devamını getirmeyi düşünmüyorum. Yeni konu açmak istemedim sizin konunuza ve heyecanınıza ortak olmak istedim :)

Football Manager 2014 - Online Mod - YouTube

Teşekkür ederim hocam içten yorumlarınız için , bende farkındayım bu durumdan kendimi biraz daha dışarı almak istiyorum özgünlük teması kapmasında ama isterse istemez etkilenmiyor değil insan.

---------- Mesaj saat 02:03:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:02:26 civarında gönderildi. ----------

Dostum şöyle absürd şeyler de düşünebilirsin. İlk izlediğimde çok gülmüştüm )

Bu arada video ile hiçbir alakam yoktur.

How to make egg explode using safety match - YouTube

Teşekkür ederim hocam önerin için . Yazıyorum önerilerin hepsini ilerki videolarda uygulamak için :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri