Adminlere sesleniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paragöz

Yasaklanmış
BU GÜN BİR KANAL SATIŞIM OLDU KONUYU BALTALAYAN BİR ŞAHIS OLDU BUNU SİZLERE ŞİKAYET ETTİM AMA GEL GELELİM BENİM KANAL SATIŞINI YAPTIGIM ARKADAŞI BANLADINIZ SEBEPTE BENİM MULTİ UYELİK YAPTIĞIM MIŞŞŞŞ...... SİZ BENİM BUNU YAPTIGIMI DÜŞÜNÜYORSANIZ Kİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ ÇÜNKÜ MULTİ UYE OLMADIGIMI BENDEN İYİ BİLİYORSUNUZ OLAN O BANLANAN GARİBANA OLDU ADAM BENİ ARAYIP DURUYOR AYIPTIR YA BİRKAÇ ÇOR ÇOCUK İÇİN ELİNİZDE SİHİRLİ DEYNEK ONA BUNA PEŞKEŞ ÇEKMEYİN KANITLAYIN MULTİ UYELİĞİ BEN BURDAN HERKESE BEN ŞEREFSİZİM DİYECEĞİM AMA KANITLAYIN BEN SÖZÜMÜN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM TARAFSIZ İSENİZ BEN BURADAYIM .... BANLANAN ARKADAS synergy adlı arkadas CEVAP VERİNİZ VE ARKADASIN UYELİĞİNİ AÇINIZ ....ZALİM E TARAF OLAN BİZDEN DEĞİLDİR.

Sen olayı yanlış anlamışsın sanırım multi üyeliği olan arkadaş büyük ihtimalle [MENTION=5139]synergy[/MENTION] , olayın seninle bir alakası yok yani senin multi üyeliğin diye banlamış olsalar bu hesabını da banlarlardı şuan bu mesajı yazamazdın..

Edit: Cidden arkadaşın dediği şekildeymiş synergy sayfasına multi üyelik diye not düşmüşsünüz. [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] , madem multi üyelik bu gibi durumlarda iki hesabın da banlanması gerekmiyor mu ortada bir tezat var.

hocam ban sebebinde paragöz multi uyelik yazıyor ....

BU GÜN BİR KANAL SATIŞIM OLDU KONUYU BALTALAYAN BİR ŞAHIS OLDU BUNU SİZLERE ŞİKAYET ETTİM AMA GEL GELELİM BENİM KANAL SATIŞINI YAPTIGIM ARKADAŞI BANLADINIZ SEBEPTE BENİM MULTİ UYELİK YAPTIĞIM MIŞŞŞŞ...... SİZ BENİM BUNU YAPTIGIMI DÜŞÜNÜYORSANIZ Kİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ ÇÜNKÜ MULTİ UYE OLMADIGIMI BENDEN İYİ BİLİYORSUNUZ OLAN O BANLANAN GARİBANA OLDU ADAM BENİ ARAYIP DURUYOR AYIPTIR YA BİRKAÇ ÇOR ÇOCUK İÇİN ELİNİZDE SİHİRLİ DEYNEK ONA BUNA PEŞKEŞ ÇEKMEYİN KANITLAYIN MULTİ UYELİĞİ BEN BURDAN HERKESE BEN ŞEREFSİZİM DİYECEĞİM AMA KANITLAYIN BEN SÖZÜMÜN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM TARAFSIZ İSENİZ BEN BURADAYIM .... BANLANAN ARKADAS synergy adlı arkadas CEVAP VERİNİZ VE ARKADASIN UYELİĞİNİ AÇINIZ ....ZALİM E TARAF OLAN BİZDEN DEĞİLDİR.

Sakin olun hocam adminler kafasına göre banlamaz büyük ihtimalle ip aynı gözükmüştür veya bunun ile ilgili eklentiler var multi üyelikleri ortaya çıkaran çoğu forumda kullanır. Siz o arkadaşın hesabına falan girdiniz mi hiç ? yani mutlaka vardır bi yanlışlık olay dediğiniz gibiyse

Ayrıca forumda tüm harfleri büyük yazmak yasak diye biliyorum o arkadaşı kurtarmaya çalışırken kendinizde banlanacaksınız.

hocam hayır zaten adamla 10 dk da sattısı yaptık tanısmıyoorum bile ne hesabı ne girmesi bişe yok tek bi sebep var konuyu baltalayan birini şikayet ettim oda çogu admının arkadas listesinde var benim aklıma baska bişe gelmiyor .... eğerki düşündüğüm gibiyse .........insallah böyle değildir

Konuyu inceliyorum hocam. Dönüş yapıcam. Büyük harf kullanmak neden sinirli oldunuzumu gösteriyor yoksa haklımı ?

şikayet ettiğim şahıs ByEdGe arkadası banlayan admin RockNRolla banlanan synergy

---------- Mesaj saat 19:52:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:51:50 civarında gönderildi. ----------

Sakin olun hocam adminler kafasına göre banlamaz büyük ihtimalle ip aynı gözükmüştür veya bunun ile ilgili eklentiler var multi üyelikleri ortaya çıkaran çoğu forumda kullanır. Siz o arkadaşın hesabına falan girdiniz mi hiç ? yani mutlaka vardır bi yanlışlık olay dediğiniz gibiyse

Ayrıca forumda tüm harfleri büyük yazmak yasak diye biliyorum o arkadaşı kurtarmaya çalışırken kendinizde banlanacaksınız.

ne yapayım susayım mı hocam banlasınlar ölüm mü var sonunda ben haklıysam sonuna kadar giderim ben yada baskası için farketmez sen olsan da senı bu sekılde savunurdum emin ol kimse kimsenin hakkını yiyemez

Soruma cevap verir misiniz ? Foruma VPS ile mi giriyorsunuz ? Hic vps ile foruma girdiniz mi ? [MENTION=5308]paragöz[/MENTION]

şikayet ettiğim şahıs ByEdGe arkadası banlayan admin RockNRolla banlanan synergy

---------- Mesaj saat 19:52:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:51:50 civarında gönderildi. ----------

Rocknrolla admin değil hocam ayrıca adminler zaten haksızlık yapmaz bi yanlışlık vardır siz yazdınız zaten bekleyin dönüş yapacaklardır adminlerimiz. Hiç mi tanımadınız şu zamana kadar adminleri

Soruma cevap verir misiniz ? Foruma VPS ile mi giriyorsunuz ? Hic girdiniz mi ?

hiç bi zaman bu yaşıma kadar ne vps neden vds kullanmadım bile anlaşıldı umarım hocam

---------- Mesaj saat 19:58:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:56:05 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]

Rocknrolla admin değil hocam ayrıca adminler zaten haksızlık yapmaz bi yanlışlık vardır siz yazdınız zaten bekleyin dönüş yapacaklardır adminlerimiz. Hiç mi tanımadınız şu zamana kadar adminleri

adminleri tanıyorum çoğuda skyp adresimde mevcut banlanan sen yada senin arkadasın olsa da böyle öğüt veririmiydin hocam acaba merak ettim

hiç bi zaman bu yaşıma kadar ne vps neden vds kullanmadım bile anlaşıldı umarım hocam

---------- Mesaj saat 19:58:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:56:05 civarında gönderildi. ----------

adminleri tanıyorum çoğuda skyp adresimde mevcut banlanan sen yada senin arkadasın olsa da böyle öğüt veririmiydin hocam acaba merak ettim

estağfurullah hocam ne haddime öğüt vermek insan küçüğüne öğüt verir, benim demek istediğim bu zamana kadar bu forum adminleri kimseye yanlış yapmamış size mi yapacak koskoca adamlar böyle çocukca şeyler yüzünden banlar mı ? demek ki ortada bi yanlışlık var.

Ben size hakkınızı aramayın demiyorum ancak biraz sabredin boşu boşuna kimseyi suçlamayın bende vbulletin forum yönettiğim için söylüyorum böyle yanlışlıklar olabilir.

az sakin hocam ...
incelenir geri dönüş yapılır
yanlışlık varsa düzeltilir..

bu şekilde sinirle yazınca anlaşılmıyorsunuz,kelimeler hep yer değiştiriyor yazdıklarınızda.

Hocam sakin olun , ortada bir yanlış anlaşılma var ise problem çözülecektir.Eğer başka bir durum varsa da bu konuda size bilgilendirilme yapılacaktır.

kimseyi suçlamıyorum bu yanlışlığı düzeltsinler sadece

Soruma cevap verir misiniz ? Foruma VPS ile mi giriyorsunuz ? Hic vps ile foruma girdiniz mi ? [MENTION=5308]paragöz[/MENTION]
Aynen benimde üyelik sebebsiz yere yasaklandı.
Üyelik adı : mycrewsy
Sebebsiz yere triqalx krdse sölemiştim ilgilenecegini söledi ama unuttu sanırım.

Bu arada ben göreve gidiyorum yazılan çizileni girebilirsem okurum ...yada girince herkese selamlar allaha emanet olunuz ....

banlanan arkadaş cok yakın arkadasınız ise belkı sizin hesap ile giriş yapmıstır foruma ? böyle durumlar olabilir galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri