Adobe After Effect Render Alma

JiTeM

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar bir şey soracam adobe after effect ile hazır template'i düzenleyip render almaya çalışıyorum en kısa render süresi 5 - 6 saat sürüyor render aldığım videonun max uzunluğu 1 dakika 2 dakika oluyor neden böyle oluyor acaba bunun çözümü varmıdır ?

Exportu H264 olarak seçim yapıp, alttaki ekranda "bitrate" değerini düşürmelisin. Çok düşürürsen kumlu bir görüntü olur ama atıyorum yüksek bitrate ile 2GB olan exportu biraz bitrate düşürerek 400 mb'ye falan çekebilirsin.

Böylece hem 1080p hem de düşük mb olacaktır.

After Effect'de hep animasyon, geçiş, effect ,geçiş olduğu için normal videolara göre render süresi uzun olmaktadır. Buda proje içinde ki dosyalara göre değişiyor. Tabi ki en önemli etken bilgisayarınızın özelliği, buda render süresinin kısalmasına yada uzamasına neden olacaktır.

Selamlar arkadaşlar bir şey soracam adobe after effect ile hazır template'i düzenleyip render almaya çalışıyorum en kısa render süresi 5 - 6 saat sürüyor render aldığım videonun max uzunluğu 1 dakika 2 dakika oluyor neden böyle oluyor acaba bunun çözümü varmıdır ?

After Efect full animasyon programı olduğu için işlediğin template de etkiler. Atıyorum tozlanma, duman, parçacıklar varsayalım, bunları işlemek için çok süre gerekir. Bunları hızlı render almak için güçlü bir pc lazım.

After Effect'de hep animasyon, geçiş, effect ,geçiş olduğu için normal videolara göre render süresi uzun olmaktadır. Buda proje içinde ki dosyalara göre değişiyor. Tabi ki en önemli etken bilgisayarınızın özelliği, buda render süresinin kısalmasına yada uzamasına neden olacaktır.

çok fazla sahne varsa normaldir hocam 4 dakikalık videoyu 15 saate render aldığımı bilirim :p

After Efect full animasyon programı olduğu için işlediğin template de etkiler. Atıyorum tozlanma, duman, parçacıklar varsayalım, bunları işlemek için çok süre gerekir. Bunları hızlı render almak için güçlü bir pc lazım.

Valla bir türlü kısa render alamıyorum :D 4-5-6 saat sürüyor ama saçma yani illa render alabilmek için 10-20k değerin de pc olmasımı şart :( düşündüm ben de ön izleme yaptırım ön izlemenin kaydını alırım diye :D o bile çoook yavaş.

Bende anlamıyorum, millet zamanında 64 KB pc ile Ay'a astronot göndermiş, biz burda 16 Ram, 8 ekran kartı ile verim alamıyoruz. :)

Son düzenleme:
Bende anlamıyorum, millet zamanında 64 KB pc ile Ay'a astronot göndermiş, biz burda 16 Ram, 8 ekran kartı ile verim alamıyoruz. :)

Zamanımızda bilgisayarlar üzerinde yapılan, gerçeğe çok yakın simülasyonların hesaplanması aya gitmekten çok daha zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri