Adsanse Durum kontrol

• Kullanıcı ByHergeLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

21.12.2015 Tarihinden sonra

• Kullanılan toplam oy
    27

ByHergeLe

Kayıtlı Üye
İnsallah 2016 yılı hepimiz içn huzurlu sıkıntısız geçer.Youtube üzerinde sanki bişeyler düzelmiş gibi görüyorum 2016senesini girdigimizden beri kanal kapanmaları oluyo ama adsansenin spama düşme olayını okumadım bu iyiye işaret

Ankete oy vererek durum analizi yapabilriz.Ankete yalnızca 21.12.2015 tarihinden sonraki yani toplu kıyımdan sonraki adsanseniz için oy verirseniz daha anlasılır bi sonuç çıkacaktır

Benim elimde 4adsanse var içlerinde birçok kanallar kapanmasına ragmen hala sağlamla

Yalnızca 21.12.2015 Tarihinden sonraki adsanse için oy kullanın

Son düzenleme:
Elde adsense kalmadıgı için öyle bekliyoruz bakalım daha bu ay kazanacağız gelecek ay pin yola cıkacak çok geç olacak galiba

değişen hiçbişey yok politikalarda asla durulma veya geri dönüş olmaz.sizlere yol göstermesi için yaptığım testi anlatıyorum.

geçen hafta açmış olduğum 0 kilometre 2 adsense 3 kanal bağladım.3 kanal kapanınca 2 adsense de spama düştü ve adsenselerin içinde video olmayan youtube kanallarıda otomatikman askıya alındı.böylece anlamış oluyoruzki toplamda 3 kanal kapanırsa o adsense elveda

aynı şekilde 2 kanal kapandığında bişey olmuyor. buda demek oluyorki 1 adsense hesabınıza 2 kanaldan fazla bağlayamazsınız. tabi spamcı değilseniz kendinize güveniyorsanız orası ayrı.

bu veriler ışığında kısaca şunu söyleyebilirim.adsense ile kazanç olayı %99 bitmiştir.

tek bir şansınız var. oda örnek verelim 200 tane kanal yapacaksınız. 3 ay bekleyeceksiniz.asla adsense bağlamayacaksınız. 3 ay sonunda hiçbir telif eşleşen ve topluluk yoksa 2 tanesini 1 adsense bağlayabilirsiniz.

sözlerimi ister dinleyin ister dinlemeyin gerisi size kalmış.

bu arada render almadan video atıyorsanız vay halinize ünlem geçme hiçbir işe yaramıyor.google öyle bir ayarlamışki 1,5 aylık döngülerle kanalları inceleyip kapatıyor.içeride biriken paranızda spama düşen adsense ile google a kalıyor.bu yüzden 6 aydır kimse doğru düzgün bişey kanazamıyor.

selamlar saygılar.

Benimkiler bu ay kesinleşmeden sonra çıkacak bansız atlatırlarsam 2haftaya elime ulaşır hertürlü alırım insallah parayı :)

---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:25 ----------

değişen hiçbişey yok politikalarda asla durulma veya geri dönüş olmaz.sizlere yol göstermesi için yaptığım testi anlatıyorum.

geçen hafta açmış olduğum 0 kilometre 2 adsense 3 kanal bağladım.3 kanal kapanınca 2 adsense de spama düştü ve adsenselerin içinde video olmayan youtube kanallarıda otomatikman askıya alındı.böylece anlamış oluyoruzki toplamda 3 kanal kapanırsa o adsense elveda

aynı şekilde 2 kanal kapandığında bişey olmuyor. buda demek oluyorki 1 adsense hesabınıza 2 kanaldan fazla bağlayamazsınız. tabi spamcı değilseniz kendinize güveniyorsanız orası ayrı.

bu veriler ışığında kısaca şunu söyleyebilirim.adsense ile kazanç olayı %99 bitmiştir.

tek bir şansınız var. oda örnek verelim 200 tane kanal yapacaksınız. 3 ay bekleyeceksiniz.asla adsense bağlamayacaksınız. 3 ay sonunda hiçbir telif eşleşen ve topluluk yoksa 2 tanesini 1 adsense bağlayabilirsiniz.

bu arada render almadan video atıyorsanız vay halinize ünlem geçme hiçbir işe yaramıyor.google öyle bir ayarlamışki 1,5 aylık döngülerle kanalları inceleyip kapatıyor.içeride biriken paranızda spama düşen adsense ile google a kalıyor.bu yüzden 6 aydır kimse doğru düzgün bişey kanazamıyor.

selamlar saygılar.

Bu sene sanki bişeyler düzeldi gibi usta eskiden olsa katılıyodum ama benim adsansemde 5tane kanal kapandı sağlam spama düşmedi 1-2 haftadırda spama düştü diye youm okumadım hiç belkide görmedim o yüzden böylebi konu açma istegi duydum haberdar olalım birbirimizden

İnsallah 2016 yılı hepimiz içn huzurlu sıkıntısız geçer.Youtube üzerinde sanki bişeyler düzelmiş gibi görüyorum 2016senesini girdigimizden beri kanal kapanmaları oluyo ama adsansenin spama düşme olayını okumadım bu iyiye işaret

Ankete oy vererek durum analizi yapabilriz.Ankete yalnızca 21.12.2015 tarihinden sonraki yani toplu kıyımdan sonraki adsanseniz için oy verirseniz daha anlasılır bi sonuç çıkacaktır

Benim elimde 4adsanse var içlerinde birçok kanallar kapanmasına ragmen hala sağlamla

Edit: moderatörlerden ricam anket ekliyebilirlermi yaptım eklenmedi @zack
@akmaster_91
Mİllette kanal kalmadı ki normal kanal kapanmaları olmaması :) ek olarak adsense kalmadı ki spama düşme olaylarının da olmaması...

---------- Spam Engelliyici 00:37 ---------- Önceki Mesaj 00:34 ----------

10 tane adsense var şu an için Spama düşme yaşamadım...

selamlar saygılar.
tertemiz 1 kanal olan 1 adsense ve 2 kanal olan 1 adsense banlanmıştı.

Mİllette kanal kalmadı ki normal kanal kapanmaları olmaması :) ek olarak adsense kalmadı ki spama düşme olaylarının da olmaması...

---------- Spam Engelliyici 00:37 ---------- Önceki Mesaj 00:34 ----------

10 tane adsense var şu an için Spama düşme yaşamadım...

o zaman bazı gruplara yönelik kesin spama düşürme olayı var. siz vds mi manuel mi yoksa videoyap mı kullanıyorsunuz. bunu belirtirseniz sevinirim.çunki 1,5 ay hiçbişey yapmıyor.cillop gibi kanalları pat diye aynı aynda kapatıyor ortalama 1 ay sonra,1 ay beklemesinin bir sebebi olmalı.

Son düzenleme:
21.12.2015 Toplu kıyımdan sonraki adsanseler için konuşsak burda daha doğru olcak çünkü önceki banların spamların hiçbir mantıklı açıklaması yoktu. 21.12.2015 bu tariften sonra açılan adsanselerde bi sıkıntı varmı şimdilik?

selamlar saygılar.

1 kanal 1 adsense olan adsense ban yedi hocam tamamen şans işi yada ben birşeyleri yanlış biliyorum

1 kanal 1 adsense olan adsense ban yedi hocam tamamen şans işi yada ben birşeyleri yanlış biliyorum

şans değil hocam google şans eseri kimsenin kanalını kapatmaz.videoyu nereden yüklemiştin ? client aldınmı ?

şans değil hocam google şans eseri kimsenin kanalını kapatmaz.videoyu nereden yüklemiştin ? client aldınmı ?

vdsden yüklendi video kendim render aldım kendim yükledim bot falan yok olayın içinde.

daha 7 gün oldu acele ediyorsunuz..
şubatın sonunda belli olur herşey 2016 nın gidişatı vs 2 ödeme dönemini atlattıktan sonra yt nin bittiği bitmediği ak kara ortaya çıkar

spama düşüp düşmedigini merak ettim adsanselerin. 7tane spama düştü diye oy çıkmış 21aralıktan sonramı düştü bunlar?

vdsden yüklendi video kendim render aldım kendim yükledim bot falan yok olayın içinde.

vds ten diyorsun 1 insanın 1 pc den açılmış kaç kanalı olabilir hadi en fazla 3 olsun.sen o vds ile kaç kanal yaptın ? bu durumda kendi pc ni kullanıp ip değiştirsen daha iyi olur.en azından ip modeme reset atınca değişiyor.

bu arada yanlış anlaşılmasın burada bilmişlik yapmıyorum sadece hata arıyorum herkesin bilinçlenmesi için.

Anket için daha çok erken bu ay ki ödeme hatta şubat ödemesine kadar beklemek lazım herşey ozaman netleşir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri