arkadaşlar buna 2 adsensemde ve diğer arkadşalarında 21 gün sonrasında onaylandığı için sistem değişti sanırsam bunu bilmeyen arkadaşlar bu konudan faydalansın telaş yapmasınlar onaylanmıyor diye 3.pini isteyip hemen kimlik vs yollamasınlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gelmiyor hocam aynı apartmana geliyor diğeri gelmiyor saolsun postacı abiler önemsemiyor olabilir kücücük şey sanıp kaynıyor olabiliyor arada onun için
arkadaşlar 1 adet adsensem var ve pin elime ulaşmadı 3.pini istedim fakat kimlik onayı için çıkmadı 1 arkadaşımızda 3.pini istediğin gün kimlik ile onayladığını söyledi kafam çok karıştı yardımcı olucak var mı bilgisi olan
bugün bende kontrol ettim. 3. pini istedikten 4 hafta sonra diyor. bekleyelim bi 4 hafta daha acelemiz yok.![]()
üstad sendede yok demi kimlik ile onaylama şuanda ?
Sadece sorun bende mi diye merak ettim herkezde aynı ise bekliyeceğiz artık 1- 1.5 hafta kadar
3. pini istedikten sonra forma tıkladığımda farklı bi sayfaya yönlendiriyor. evet hayır seçenekleri olan.
geçen hafta 3.pini istedikten 1 gün sonra onaylattımkimlikle
nsl onaylattın hocam. forma tıkladığında belgeleri istedikleri sayfa açılmıyor ki?
geçen hafta 3.pini istedikten 1 gün sonra onaylattımkimlikle
hocam evetli hayırlı sayfa cıkıyor suan 3.pini istedikten sonra fotoğraf koyucak yer cıkmıyor
valla bilmiyorum ben geçen hafta onaylattım daha
6 şubatta onaylatmışım
Sayın Kullanıcımız,
Kimliğinizi kanıtlayan belgeyi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Gönderdiğiniz belgenin, AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten memnuniyet duyarız. Artık bu hesap için PIN girmenize gerek yoktur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.