Adsense Açılmıyor

muratcakmak

Kayıtlı Üye
arkadaşlar adsense hesabım ban yedi kapandı. internet cafeye gidip farklı ip farklı pc farklı isim farklı numara farklı ne olabilecek varsa denedim yeni bir adsense açtım. mailime adsense onay maili geldi youtube kanalını bağladım fakat 4 gün boyunca veri yok yazısı çıktı ve 4. günün sonunda adsensem kapandı. aynı yöntemle yeni bir tane daha açtım ve aynı sıkıntı hala devam ediyor. kanal bağladım ve veri yok diyiyyor buda 2 gün oldu. bunun bir çözümü var mı? yada sorun tam olarak ne? yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

ev internet ip no nu değiştir.... tel aç statik dınamık bilmem ne işte ip nonu değiştirebilirsin... yada internet sağlayıcını...
gmail sistemi adsensenı ve kayıtlı ip nono kayedıyor.. sonrasından sen ip noyu yine kullanınca senı algılıyor tereddüt etmeden kapatıyo...
ip no nu değiştir... bence yani ...

yani farklı ip adres vs den adsense açsam bile yine kendi ip mi kullandığım zaman beni yakalıyor. yanlış anlamadım galiba

banlanan adsense deki herhangi bir kanalı bağlıyor musunuz?

hayır o kanalları kapattım. yeni kanallar açtım onları bağlıyorum ama sonuç yukarıda yazdığım gibi oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri