Adsense Akıl Almaz Kazanç Düşüklüğü

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Adsense'min 1 tanesinde 45 tane kanal bağlı, aralarında çok iyi izlenimleri olan kanallar var, 3-5 tanesinin adsense bağlantısını kontrol ettim bağlı görünüyor herhangi bir sorun yok.

Toplam görüntüleme 7.000-8.000 civarı seyrediyor.

Aralarında 1 günde 1.000 izlenim üstü alan kanallar var, ancak adsense'ye nedense görüntülemeler eksik yansıyor.

45 Kanalın günlük kazancı 10-15 TL arası değişiyor.

Bir gariplik var gibi seziyorum. Sizin öneri ve görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.

Bu nisan berbat başladı bende de aynı durum,ayın beşi geldi kazançlar hala kendine gelmedi,kanallarda hiç bir olağanüstü durum yok ama kazançlar nerdeyse 5 te 1 e düştü

Bu nisan berbat başladı bende de aynı durum,ayın beşi geldi kazançlar hala kendine gelmedi,kanallarda hiç bir olağanüstü durum yok ama kazançlar nerdeyse 5 te 1 e düştü

Her ay başında genelde düşer de, benim durum enteresan 1 kanalım günde 0,25 kuruş kazandırıyor o garip geliyor :)

hocam aybaşında düşerde bende çok dramatik bir düşüş var kanallarda sorun olmamasına rağmen,normal bir düşüş değil hadi yüzde 50-60 düşse onu bile anlicam ama 5 te 1 e düştü nerdeyse hiç normal değil,bu bahsettiğim adsense zaten takibi zor bir hesap değil topu topu 4 tane kanal bağlı kontrol ediyorum hiç bir gariplik yok ama para da yok.

Son 1 hafta 10 gündür işkillenmeye başladım ben de kazançların beli bir türlü doğrulmadı

Bende müthiş bir düşüş var.
Bugüne kadar hep stabildim,
Kanallar kapatıldı, tekrar başladım, TO'm &6-7 civarı iken %0.30 olmaya başladı.
İnş. kısa sürede düzelir.

Naptın Abi ya 45 Kanalı 1 Adsenseye Bağlamak İntihar Teşebbüsü Walla :)

benim adsenseye 4 kanal bağlı beklettiğim 3-4 kanal var izlenimleri iyi bağlamaya korkuyorum :)

45 kanaldan 15 tl :) beklettiğim kanallardan birini bağlasam sadece o 15 tl getirir diye düşünüyorum :)

tüm kanalları sil bence hocam

az kanal çok kazanç demektir ;)

eskiye dönük baktığımızda çok kanal çok kazançtı ama şuan az kanal çok kazanç

youtube görüntülenmeleri adsenseye direk yansımaz.adsensedekiler reklam görüntülenmeleridir.youtube daki görüntülenmelerden mobilleri falan çıkarmak gerekir..

görüntülenmeleri bilmem de,benim 2 aydır tek kanalım adsenseye bağlı.o yüzden bazı izlenmeleri daha net takip edebiliyorum.her ne kadar tbm ,to ay başında düşük olsa da 10una doğru bir artışa giderdi ama bu ay diğer aylardan farklı.kazancım yarı yarıya düştü.sayfa to 20lerden 8lere,tbm 0.14den 0.08 kadar düştü bu ay...her gün artmasını bekliyorum ama gram oynamıyor(2 aydır video yüklemesi yapılmamış ve izlenimi sabit kanaldır)

Naptın Abi ya 45 Kanalı 1 Adsenseye Bağlamak İntihar Teşebbüsü Walla :)

benim adsenseye 4 kanal bağlı beklettiğim 3-4 kanal var izlenimleri iyi bağlamaya korkuyorum :)

45 kanaldan 15 tl :) beklettiğim kanallardan birini bağlasam sadece o 15 tl getirir diye düşünüyorum :)

tüm kanalları sil bence hocam

az kanal çok kazanç demektir ;)

eskiye dönük baktığımızda çok kanal çok kazançtı ama şuan az kanal çok kazanç

Bunlar hunharca spam adsense'lerim, her yöntemi yaşatmaya çalışıyorum :)
Az ama etkili kanal adsense'm ve çalışmalarım da var.

Kanalları çok kontrollü götürüyorum, sürekli takipteyim o açıdan intihar olmuyor :) Kapansa da birşey olmaz tekrar açarım.

Zaten çok yüksek beklentim yok ama 45 kanal 15 TL de rahatsız etti :)

hiç bu kadar dibi görmemiştim,görüntüleme tavan yaptıkça to yerlerde sürünüyor,anormal bir düşüş var ((

Bende müthiş bir düşüş var.
Bugüne kadar hep stabildim,
Kanallar kapatıldı, tekrar başladım, TO'm &6-7 civarı iken %0.30 olmaya başladı.
İnş. kısa sürede düzelir.

Senin durumun benden de betermiş usta,benimde 0.30 lara düştü ama zaten 1.50 lerde falandı TO :D

Merhaba arkadaşlar,

Adsense'min 1 tanesinde 45 tane kanal bağlı, aralarında çok iyi izlenimleri olan kanallar var, 3-5 tanesinin adsense bağlantısını kontrol ettim bağlı görünüyor herhangi bir sorun yok.

Toplam görüntüleme 7.000-8.000 civarı seyrediyor.

Aralarında 1 günde 1.000 izlenim üstü alan kanallar var, ancak adsense'ye nedense görüntülemeler eksik yansıyor.

45 Kanalın günlük kazancı 10-15 TL arası değişiyor.

Bir gariplik var gibi seziyorum. Sizin öneri ve görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.

alex harbiden spamı bceremiyorsun kanka 45 kanalla 10-15 tl nedir ya düzgün kanal aç 5 tane aç her açtığım kanal 1 hafta sonra 10-15 kazandırıyor yapma yazıktır sanada boşa uğraşma (DÜZEN DÜZEN DÜZEN)

alex harbiden spamı bceremiyorsun kanka 45 kanalla 10-15 tl nedir ya düzgün kanal aç 5 tane aç her açtığım kanal 1 hafta sonra 10-15 kazandırıyor yapma yazıktır sanada boşa uğraşma (DÜZEN DÜZEN DÜZEN)

çok iyi beceririm ben merak etme bir gün tecrübe ederiz :D gösteririm kazançları :)

bizdede çok fena düşüş var gardaş. reklam verenlerle ilgili sorunlar var galiba.

olum kafan varsa beni dinle yazık bak emeğine gel beni dinle az kanal aç adam gibi aç gerçektende çok para kazanacaksın

kardeşim benim 1 çalışma yapıyor olmam sadece onu yapıyorum anlamına gelmiyor, çok yönlü gidiyorum, sen kendini dert et, yolumuz açık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri