Adsense anormal derece de artış!!!

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz geçen hafta hepimiz tık oranlarından şikayetçiydik, bu gün dikkatimi çeken bişey var size sorayım dedim; topu topu 3 kanalım var hepsini takip ediyorum fakat raporda belirtiği gibi görüntüleme göremiyorum, taş çatlasa 5 k görüntüleme var fakat adsense de 15 k gözüküyor acaba geçen hafta vermediklerini mi veriyor :) neden olabilir? Bu durumu yaşayan varmı?

video ortası reklamlarınız açıksa eğer adsenseye izlenimler fazladan yansır

uzunsa videolar video ortası reklamlar x2,x3 şeklinde gösterim sağlarsın,veya kanallarını kontrol et videolardan biri patlamıştır... gibi gibi gibi.. :)

Adsensedeki rakam reklam görüntülenme sayısıdır, video görüntülenme sayısı değildir. Büyük ihtimal videolarınızda video ortası reklamlar açık.

bugün cumartesi yarın pazar düşüş olması gerekirken ne artışı bu anlamış değilim :)

Bendede görüntelenmeler 3 katına fırladı ancak To :0,27% kazanca bi etkisi olmadı.

enteresan keşke hergün böyle olsun.. Bu arada uzun video yok.. video ortası reklamda yok..

Artış olduğunu söyleyen arkadaşlar türkçemi yabancımı çalışıyorsunuz

Aynı olay bendede var tbm 2.50-3.00 arası degisiyodu simdiyse tbm 6.50 anlamadım valla :D icerik ingilizce

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bendede anormal derecede başaldığımdan beri kıpırdama yok:) youtube saklıyomu benim videoları kıymetli diye göstermiyomu kimseye anlamadımki:D

Yabancı Çalışıyorum bende 3 adsense hesabımda farkedilir derecede artış var hayırdır inşallah :)

Nisan ayı çok kötü girmiştim ama dün ve bugün bendede gözle görülür bir düzelmeler var çok şükür.

Arkadaşlar mesaj sayım düşük oldugundan yeni konu acamıyorum. Mesaj sayımı arttırmak icinde konu hortlatmak istemedim.
Şimdi benim bundan önceki gün toplamda 3 küsür bin görüntülenme fln vardı ve BGBG oranı 1,94 tü.
Bugün bir kaç video izlenmesi arttı 2.500 civarında görüntülenme aldım ama BGBG ortalaması düstü. koyduğum resimler bunu anlatıyor zaten. Yani bu olay nasıl oluyor görüntülenme arttı para kazanma düştü :( mesela 8 nisan'da 3TL nedir bu işin sırrı neden düşüyor bu kadar BGBG ler. Yeni sayılırım yardımcı olursanız...
Ekli dosyayı görüntüle 1248Ekli dosyayı görüntüle 1249

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri