Adsense Artık Kapananı Ödeyecek mi?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu ay bana göre yüzyılın mucizesi oldu ve geriye dönük 2-3 aylık kapanan kanalların hepsinin ödemesi yapıldı ve ihya etti. Pek gündem olmadı niyeyse, sanırım pek kimse spam çalışmıyor artık :)

Peki sizce bundan sonra her ay kapanan kanal ödenecek mi acaba? bir bilgisi olan var mıdır?

Kesinleşme konusunda bir kaç arkadaş daha kapanan kanalının kesinleştiğini yazdı. Sanırım artık ödeyecekler..

Ama şu şekilde ödendi bildiğim kararıyla yanlışım varsa düzeltin. Sadece para kazanması kapanan kanallar kesinleşti diye biliyorum. Teliften yada spamdan kapanan kanallar kesinleşmedi diye biliyorum

Para kazanması giden kanalım kesinleşti, ama kanal açık.
Spamdan yada teliften kapanan kanalları ödüyormu bunu birileri yazarsa anlarız.

Arkadaşlar bu ay bana göre yüzyılın mucizesi oldu ve geriye dönük 2-3 aylık kapanan kanalların hepsinin ödemesi yapıldı ve ihya etti. Pek gündem olmadı niyeyse, sanırım pek kimse spam çalışmıyor artık :)

Peki sizce bundan sonra her ay kapanan kanal ödenecek mi acaba? bir bilgisi olan var mıdır?
Kapanan kanallarımı, para kazanması kapanan kanallarımı ödedi?

temmuz ayında para kazanması giden bir kanalım vardı ve hala açık su an. ama kesinleşme vs olmamış hiç. acaba belli bir süre mi geçmesi gerekiyor?

kapanan kanalın olduğu adsense'de kesinleşme olmuyor diye biliyorum. şahsen öyle oldu geçen ay bende, kesinleşmedi.

Bu aya özel telafi çalısması yapmış adsense . Bir dahaki parti ancak seneye gelir :)

Benimde geçmişe dönük para kazanması giden kanalların ödemesi yapıldı. Kapanan kanallarada aynı şekilde yapılıyor mu bilmiyorum kanalım kapanmadı.

Benimde geçmişe dönük para kazanması giden kanalların ödemesi yapıldı. Kapanan kanallarada aynı şekilde yapılıyor mu bilmiyorum kanalım kapanmadı.

benim geçmişe dönük para kazanması giden 1 tane kanalım var 1000 küsür var içinde kesinleşmemiş ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri