Adsense Askıya Alındı?

cotoni

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selam

Yaklaşık 1 hafta önce adsensem spama düştü... Bugün ise adsenseye girerken prfil resmi ünleme düşmüş ve tel onayı istedi.. Tel onayı yaptıktan sonra maile girdim "hizmet şartlarımızı ihlal ettiğiniz için hesabınız askıya alındı" maili gelmiş ama adsenseye hala giriyor ve veriler var.. Şimdi nedir bu adsensenin durumu?

not: zaten içinde xxxx gibi bir kazanç vardı.. Bu ay kesinleşir ve ödeme olursa da silmeyi düşünüyordum adsense yi...

kanal patlamış baska bi kanal ekle yönetici olarak ata olsun bitsin

bilemeyiz 2 ay önce spama düşenden herkes ödemeyi aldı ama geçen ay ödemeden 1 gün önce hepsini banladılar.

Adsensinizin youtube kanalı kapanmış hocam yeni bir gmail adresini adsensenize yönetici olarak atayın aynı durum bende de oldu hocam

bu hafta acılan 101. konu hocam. azcık eski konuları okuyun. yeni başlık açarak kalbimize indiriyorsunuz....

Adsenseye denemek amaçlı bir kanal bağla 2 gun beklet oda askıya alınacaktır... Yeni yonetici atama fark etmiyor ayın 21 inde o adsense komple kapanacak.. Bizimkilerde oyle oldu.. O adsenseye kanal baglama burda yazılan mesajların hiçbiri işe yaramıyor..

dün benimde başıma gelmiş sadece kanal kapanmış adsenseye bağlı kanallar duruyor sıkıntıda yok yönetici değiştir yola devam :D benim kanal 5 gün olmuş kapanalı yeni gördüm iykide gördüm normalde girmem de gireceğim tuttu şansa :D

Benim de geçen öyle oldu telefon onayladım düzeldi gmail.

adsense sağlık sorunlarına neden olabilir, adsense hesabına girmeden önce bir bardak su içmemiz gerekiyor ve mutlaka kalp sıkışmasına karşı yanınızda bir arkadaş bulundurun...

bu adsense ile ilgili konu başlıklarının yanına, parantez içinde "sıkıntı yok" "dont panic" gibi şeyler yazın :D korkutmayın bizi.

hocam spma dusmus olabılır maılı telefonla dogrulasanızda bence sıkıntı olabılır
yenı maıl atayın yonetıcı yapıp eskı maılı komple kaldırın sılın.

Yeni yönetici atadım hocam spamdan kapandı kanal ama eski maili tamamen silemiyorum yönetici bölümünden, o nasıl olacak?

cvp

Yeni yönetici atadım hocam spamdan kapandı kanal ama eski maili tamamen silemiyorum yönetici bölümünden, o nasıl olacak?

yenı atadıgınız maılın gmaıl adresıne gırıp yonetıcılıgını onayladınızmı?o ıslemı yaptıktan sonra yonetıcılıgı kaldır tıckı ısreteyın hesabı kaldırın daha sonra.
ensonda gmaılı komple sılın hesap vs

yenı atadıgınız maılın gmaıl adresıne gırıp yonetıcılıgını onayladınızmı?o ıslemı yaptıktan sonra yonetıcılıgı kaldır tıckı ısreteyın hesabı kaldırın daha sonra.
ensonda gmaılı komple sılın hesap vs

Onayladım yöneticiliği ama asıl yöneticinin tiki kaldırılmıyor, yani ancak gmail silebilirim direk yapsam sıkıntı olur mu?

cvp

Onayladım yöneticiliği ama asıl yöneticinin tiki kaldırılmıyor, yani ancak gmail silebilirim direk yapsam sıkıntı olur mu?

yenı ekledıgınızı yonetıcı yaptıysanız kaldrılması laızm ama enteresan.
yenı gmaıle gırıp aktıf ettınız dımı yonetıcılıgını verdıgı lınke tıklayıp.ve yenı gmaılle gırıceksınz adsenseye o sekılde eskıyı kaldrcksnz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri