Adsense Aynı Apartman Farklı Kata Pin İsteme

flaronez

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bizim Apartman Aile Apartma şöyle izah ediyim 4 katlı bina en üstte biz ve diğer katlarda akrabalarımız oturmakta şimdi ben ilk pini bizim XX Cad. YY mah. ZZ Apat. kat : 3 no : B diye istemiştim şimdi ikinci Pini XX Cad. YY mah. ZZ Apat. kat :1 no : B katlar farklı olsa pin istesem acaba kabul ederler mi ? isim felan herşey değişik olcak amcamın adına alıcam soy adımız aynı olucak

2. Soru

Bugun yan adsenselerimden biri blog yüzünden ban yedi ban yediğim adsenseye girdim ve normal olarak kullandıgım adsenseyede girdim acaba aynı ıp olduğu için oda ban yermi ?

1ci soru aynı adrese 5den fazla pin istedim hepsi geldi sorun yok.

2ci soru konusunda bilgim yok ancak forumda yazılanlar tehlikeye düşürebilecegi yönündeydi

ben aynı apartmanın 3 dairesine aynı soyadına farklı isimlere pin istedim geldi sıkıntı yok

ben aynı apartmanın 3 dairesine aynı soyadına farklı isimlere pin istedim geldi sıkıntı yok

önceden ev adresime istediğim adsense banlandı şimdi aynı adrese farklı kata farklı isimle açmak sorun olmaz demi adresi güncelliycemde ona göre

1ci soru aynı adrese 5den fazla pin istedim hepsi geldi sorun yok.

2ci soru konusunda bilgim yok ancak forumda yazılanlar tehlikeye düşürebilecegi yönündeydi

aynı adres derken tamamen aynı adres mi ben kardeşim adına adsense açtım fakat farklı adres girdim bi arkadaşın tekrar adresi kendi adresim mi yapim 2 pin aynı adrese gelsin ??

Ne dersin ? Ban durumu olabilir mi ki adresle ayn sonuçta soyisimlerde aynı.

Ben aynı Pc aynı IP ile 4 Adsense hesabı kullanıyorum.
Aynı Adrese 4 Pin istedim, hepsi geldi. Tabi bazıları kardeşlerim adına.

Aynen öyle beyler, banka hesabı ve isim farklı olduğu sürece sıkıntı yaşamazsınız.

Aynı adres aynı numaraya aynı ev üzerine adsense açtım sıkıntı olmadı birini eşimin üzerine birini kendi üzerime açtım. Adresten yana sıkıntı olmuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri