Adsense Bağlama programı (Ücretsiz)

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Belki sıkılanlar oldu aranızda youtube a adsense bağlamak için girip çıkmaktan, bu program işte tam sizlere göre :) Ücretsiz olarak yayınlıyorum bir teşekkür yeter, zamanla daha fazlasınıda yapabiliriz inşallah :)

Siz işinizi yaparken o arka planda kanalınızı adsense ye bağlasın :) Güle güle kullanın buyrun.

Programın ana ekranı:

vvz73.jpg

Yükleniyor ekranı:
vvz7p.jpg

Program hakkında bilgiler:
.NET Framework 4.0 kullanılmıştır.
Yaklaşık 200 satır kod ile meydana geldi.
C# ile derlendi.
Virustotal: Görmek için tıklayınız.
İndirme Adresi: İndirmek için tıklayınız

Derleyen ve düzenleyen: mustafa9516 | Natro Bilgisayar

hacı emeğin için saol ama bu tarz işler için üstüne para verseler böyle programlar üzerinden yapmam,kritik bişey çünkü ve bilgilerini riske atma durumun var..kaldı ki manuel de bağlamak o kadar zor değil..

sonrada uçsun hesaplar:D

Ne demek istiyorsunuz anlamadım?

---------- Mesaj saat 20:33:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:38 civarında gönderildi. ----------

Denemedim ancak güzel fikir...Bir çok kişinin işine yarayacaktır.Ellerine sağlık :)

Sağolun hocam güle güle kullanın :)

---------- Mesaj saat 20:34:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:33:10 civarında gönderildi. ----------

hacı emeğin için saol ama bu tarz işler için üstüne para verseler böyle programlar üzerinden yapmam,kritik bişey çünkü ve bilgilerini riske atma durumun var..kaldı ki manuel de bağlamak o kadar zor değil..

Kullanmak isteyipde güven sorunu olanlar için, bir yöneticiye açık kaynak kodunu gösterebilirim ulaşmalarını bekliyorum.

incelensin.problemsizse müthiş program olur.20 hesabı adsense bağlarken fıtık oluyorum.

reeal hayattaki iş yoğunluğundan giremiyorum pek internete :) Hayırlı olsun yeni programın

Ytparadakiler için ekledim :) sağol hocam ALLAH kolaylık versin sanada :)

---------- Mesaj saat 22:08:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:07:34 civarında gönderildi. ----------

Yöneticilerden ilgi bekliyorum biraz, inceleyin ve net birşey söyleyin isteyipde kullanamayanlar var programı.

Arkadaş oraya ticari ünvanını yazmış. Espiri yeteneğinizi bu tür konularda değerlendirmenizi önermiyorum

burası forum herkes dilediği yerde yorumunu yapabilir eğer yanlış bir şey olursada modlar veya adminler ilgilenir siz neden muhalif oluyorsunuz anlamıyorum

Kullanabilirsiniz arkadaşlar program tertemiz,hiçbir zararı yok tebrik ederim hocam Allah razı olsun senden uğraşmışın o kadar kod yazmışın ellerine sağlık yazmaya üşenmiştim bunu ben.Boşver sen 1kişiye bile faydan dokunsa yeter bana çok faydan oldu :)

Güle güle kullanın :)

---------- Mesaj saat 09:56:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:55:35 civarında gönderildi. ----------

Programın boyutu biraz yüksek işlevine göre çünkü görselliği ön planda tutmak için devexpress dll lerinden yararlanıldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri