Adsense Bağlı Kanallar Toplu Olarak Kapandı

emirhan26

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün bir adsense hesabıma bağlı olan kanalların hepsi toplu olarak kapandı Adsense hesabım kapanmamış duruyor.Kapanma sebebini bilmiyorum mailleri her seferinde 1 gün bile geçmeden siliyordum.Sizlere sormak istediğim
spamdan kapanan mailleri girip kanalları silmezsem Adsense kapanır mı nasıl bir yol izlemem gerekir?

Kapanan kanalları silmemen adsense e bir zarar vermez. Ben hiç silmiyorum ve adsenselerim saglam. Ancak her bağladığın kanal kapanmaya devam ediyorsa bu sefer adsense'e temiz bir mail açıp onu yönetici olarak atayabilirsin.

Kapanan kanalları silmemen adsense e bir zarar vermez. Ben hiç silmiyorum ve adsenselerim saglam. Ancak her bağladığın kanal kapanmaya devam ediyorsa bu sefer adsense'e temiz bir mail açıp onu yönetici olarak atayabilirsin.

Şimdi toplu olarak kanalların kapanmasını ilk defa yaşadım yani özellikle baktım sadece adsense bağlı olanlar gitmiş normal zamanda tek tek kapanan kanalların maillerini siliyor musunuz peki ?

Gecmis olsun calisma yontemin arac gereclerin nedir yazar misin

Teşekkür ederim vds çalışıyorum kapanma yönteminin çalışmayla değilde ani giriş çıkış sonucu kapandığını düşünüyorum geçenlerde bazı mailleri bir adsenseden diğer adsense taşıdım ve yeni taşıdıklarım dahil hepsi gitti 2 gün içerisinde oldu bunlar.Ben buna bağlıyorum kapanma sebebini ama bilinmez tabi kapanmadan sonra eklediğim 2 kanalımda kapanmış yeni bir yönetici açıp onu yönetici olarak atayacağım.

Yönetici değiştirme işe yaramadı kanal ekledikten 30 dakika sonra kapandı bu konuda başka bir çözüm bilen var mı?

yönetici atama falan nasıl oluyor bilmiyorumda öyle yapınca adsense spamdan çıkmış mı oluyor?

benimde adsense banlanmadan önce bağlı kanallar topluluktan kapanmıştı.

Çok acayip işler dönüyor bu sıra komedi,2006 dan beri açık hiçbir video yüklemediğim kanal kapandı,girişte tel isteyince dünya başıma yıkıldı çünkü mail ve blogger olarak aktif kullanıyordum dedim acaba onlarda gitti mi doğrulama yaptım blogların yüzde 90 ı gitmişti,bikaç saat sonra baktım kendiliğinden geri gelmiş,ya defol git google cidden senden ayda gelecek 10 bin olsa bile çekilecek dert değilsin bu kadar angut bi firma olmaz

Son düzenleme:
Çok acayip işler dönüyor bu sıra komedi,2006 dan beri açık hiçbir video yüklemediğim kanal kapandı,girişte tel isteyince dünya başıma yıkıldı çünkü mail ve blogger olarak aktif kullanıyordum dedim acaba onlarda gitti mi doğrulama yaptım blogların yüzde 90 ı gitmişti,bikaç saat sonra baktım kendiliğinden geri gelmiş,ya defol git google cidden senden ayda gelecek 10 bin olsa bile çekilecek dert değilsin bu kadar angut bi firma olmaz

aman aman bende işte ondan korkuyorum, bu spam adsenseme bağlı kullandıgım mail ve blog hesabımın içindeki özgün kanalımda sadece o adsenseye bağlı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri