Adsense Bağlı Tüm Kanalların Kalıcı Olarak Devre Dışı Bırakılması

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta da belirttiğim gibi bi adsense'ime bağlı 3 kanalım kalıcı olarak devre dışı bırakılmış.Ancak aynı kategorideki farklı adsense'e bağlı 3 kanalım ayakta sıkıntı yok onlarda.Gerçi biri alt kanaldı ana kanal gittiği için ona da giremiyorum artık.Giriş yapar yapmaz Opss Hesabınız Kalıcı Olarak Devre Dışı Bırakıldı diyor.

Şimdi kafamı kurcalayan bazı sorular var ;

Sizce kontroller adsense üzerinden mi yapıldi yine?

Yoksa tesadüfen bu 3 kanal mı gitti?
Bunun yanı sıra awesomeness partnerine bağlı bir kanal daha gitti.
Eğer adsense üzerinden yapılsaydı kontroller bu kanal gitmezdi sanırım.

İnşallahh kimsenin başına gelmemiştir ve gelmez arkadaşlar.
''Toplu Para Kazanmaya Kapatma'' sonra ''Toplu Devre Dışı Bırakma '' çıktı şimdi de.
0'a vurduk yine bugün 300 görüntülenme 10 tık gelmiş :D
Tam 1.5 Ay öncesine geri döndüm.
Ama durmak yok tabii hemen kanalların aynılarını açtım :D bakalım ne zaman eski seviyeye ulaşıcaz :)

Herkese bol kazançlar.​

Yine patlamış kanallar, off ki ne of..

Google+ ile açma kapama şansım da yok artık.

Youtube katliama basladi. Gordugum kadariyla forumdan ve birebir konustuklarimin hesaplarinda ki ortak nokta KOPYA ICERIKLER. Ben her zaman youtube to youtube calisildiginda , yt'dan indirilen her videoda bir isaret olduguna inandim. Program kullananlar zaten app kullandigi icin kopya icerikler bariz ortada .

Bir baska konuda soylendigi gibi kopya icerik calisanlarin isleri gittikce zorlasacak. Ozellikle dizicilerin isleri cok zor artik.

Herkesin hakkinda hayirlisi olsun.

geçen hafta benim kanallarda patladı sıfırdan başladım yaklaşık 30 alt kanal vardı...
sağlık olsun..

bu aralar harbiden çalışmaya başladı yt benimde kanallarım açar açmaz kapandı girişi bile kapandı :) gerçi benimki normaldir 16+ çalışıyordum ama ne hikmetki kanalı açıyorum sabah kalıyorum bakıyorum bom ya benim ip banlandı yada koyduğum içerik adları

benimde aylar önce devre dışı kalan hesabım yüzünden gitti.ne hesap var ne kanal var ne video var ama gitti.bu devre dışı kalan hesapı silmek için bir yöntem yok mu

iki gun once google adsense de bi calisma yapti , o calismanin sonucu bunlar , yeni filtreler eklemisler diye okudum.

Geçmiş olsun, her böyle konu okuduğumda korkuyorum. :(

Para kazanması kapanan kanalın üzerine düşme derim ben yapabilirsen başka kategorilere devam et bu ayı atlatsan gelecek ay yine başına aynı şey gelecek büyük ihtimalle ben öyle yaptım şu anda eskiye nazaran daha rahatım

bu aralar harbiden çalışmaya başladı yt benimde kanallarım açar açmaz kapandı girişi bile kapandı :) gerçi benimki normaldir 16+ çalışıyordum ama ne hikmetki kanalı açıyorum sabah kalıyorum bakıyorum bom ya benim ip banlandı yada koyduğum içerik adları

benimde +16 lar gitti baya 3 4 gündür kanallarımın yüzde 50 sini kaybettim.
arada da youtube toplulugu sikayet ediyor video larımı.
artık kullanıcılar mı,rakiplerim mi bilemiyorum :D

benimde +16 lar gitti baya 3 4 gündür kanallarımın yüzde 50 sini kaybettim.
arada da youtube toplulugu sikayet ediyor video larımı.
artık kullanıcılar mı,rakiplerim mi bilemiyorum :D

+16 genelde fazla tık almaz, hiti iyidir.
sürekli +16 çalışırsan toplu para kazanma kapatılmalara + Topluluktan kanalların kapanmasına alışmalısın.
Benim tavsiyem +16 çalışmayı fazla abartma, sonuçları ağır olabilir.

+16 genelde fazla tık almaz, hiti iyidir.
sürekli +16 çalışırsan toplu para kazanma kapatılmalara + Topluluktan kanalların kapanmasına alışmalısın.
Benim tavsiyem +16 çalışmayı fazla abartma, sonuçları ağır olabilir.

haklı olabilirsin izlenimleri çok yüksek getirisi günlük 2 haftalık kanallardı ve 10-15 tl arasında gidip geliyordu tık sayısı oldukça az tabi ama nedense yöneltimiz bunlara gitti

Nerden anladın öyle olduğunu ? Hata mesajı nedir

bilindik gelen mailde hesabınız xxxxx adlı hesabdan dolayı devredışı kalmış demesinden.o hesab aylar önce devre dışıydı zaten şimdi ne googleyi ne youtube hesabını silebiliyorum.bugün o adsenseye başka kanal ekledim ve o hesaplarda yine aylar önce kapanan o hesap yüzünden onlarında para kazanması devredışı kaldı.Şimdi google hesabı devre dışı kalmış bir hesabı nasıl silerim onu araştırıyom ama öyle birşey yok.adsenseden vazgeçececez anlaşılan

ip in sabit kalsın display unlock captcha yı aktif et ve 10 dan fazla kanala girmemeye çalış (her tarayıcıya 10 kanal) sürekli ip değiştirim sürekli heryerden girip çıktığımız için oluyor bu çerezleride silmeyin...

Aynısı bendede oldu bugün sabah kanallarımın hepsi para kazanmaya devre dışı bırakıldı birde ek olarak bir kanalım kapatıldı. Hiçbir telif falan yok sapa sağlam kanallarda para kazanma devre dışı kalmış. Onu geçtim Bu ay ödeme alcaktım 600 lira ona bişey olmaz inşallah, adsense hesabımızdanda vazgeçecez görünüşe göre

Youtube katliama basladi. Gordugum kadariyla forumdan ve birebir konustuklarimin hesaplarinda ki ortak nokta KOPYA ICERIKLER. Ben her zaman youtube to youtube calisildiginda , yt'dan indirilen her videoda bir isaret olduguna inandim. Program kullananlar zaten app kullandigi icin kopya icerikler bariz ortada .

Bir baska konuda soylendigi gibi kopya icerik calisanlarin isleri gittikce zorlasacak. Ozellikle dizicilerin isleri cok zor artik.

Herkesin hakkinda hayirlisi olsun.

Aynen öyle Yt'dan indirilip tekrar Yt'a atılan her video risk taşıyor.Artık indirirken uzantısını değiştirmek gerek.Ancak benim sorunum tam olarak bu değil.
Kopya içerik yani Yt to Yt çalıştığım 6 kanal var 3'ü kapandı sadece.Bunların ortak noktası ise aynı adsense'e bağlı olmaları.

Aynen öyle Yt'dan indirilip tekrar Yt'a atılan her video risk taşıyor.Artık indirirken uzantısını değiştirmek gerek.Ancak benim sorunum tam olarak bu değil.
Kopya içerik yani Yt to Yt çalıştığım 6 kanal var 3'ü kapandı sadece.Bunların ortak noktası ise aynı adsense'e bağlı olmaları.

Adaş geçmiş olsun,ben artık tek ihtar bile alsam siliyorum kanalı,1 aya yaklaşıyorum çok şükür henüz kapanma falan yok,hemde vites yükselttim şu anda öncekinin 2 katı kanal sayısına çıktım,hedefim bunuda 2 ye katlamak ama işte insanın gecesi gündüzüne karışıyor-bir taraftan kanal açıp diğer taraftan aynı kanalları hem sabah hem gece kontrol ediyorum,youtuber olmak kolay olmasa gerek :)

Adaş geçmiş olsun,ben artık tek ihtar bile alsam siliyorum kanalı,1 aya yaklaşıyorum çok şükür henüz kapanma falan yok,hemde vites yükselttim şu anda öncekinin 2 katı kanal sayısına çıktım,hedefim bunuda 2 ye katlamak ama işte insanın gecesi gündüzüne karışıyor-bir taraftan kanal açıp diğer taraftan aynı kanalları hem sabah hem gece kontrol ediyorum,youtuber olmak kolay olmasa gerek :)

eyvallah adaşım.Bu da geçecek.risk almadan yola devam edeceğiz mecburen.
Benim hem okul hem spor hem Youtube karışıyor ortalık 3'ünü aynı anda ayakta tutmak gerçekten zor.Kanal kontrolu için video asistanı programını öneririm.İzlenim like yorum vs vs gösteriyor.Ama ihtar vs için yine giriyosun :)
Kolay gelsin hepimize bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri