Adsense bakım çalışım uyarısı.

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

CemaLi

Platin Üye
Merhaba arkadaşlar,
Adsense girdiğimde ne zaman şu "Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır." yazı ile karşılaşsam akibetinde kanal kapanmalarla karşı karşıya kalıyorum şimdi diyorum ki ben veya biz bu yazıyı gördüğümüz anda Adsense ayarlarında 3. Taraf olan Youtube'un yetkisini kesip bu uyarı bitene kadar, daha sonra etkinleştirirsek daha sağlam olmaz mı ? şu anda bu uyarı yazmakta ve ben bu nedenle 3.taraf yetkisini kaldırıyorum çünkü bu yazı hayra alamet değil.

Hocam bence gereksiz yapacağın olay.. Bu muhabbet kazançların kesinleşmesine yakın dönemlerde hep yaşanıyor diye biliyorum.. Gayet olağan bir durum.

Hocam bence gereksiz yapacağın olay.. Bu muhabbet kazançların kesinleşmesine yakın dönemlerde hep yaşanıyor diye biliyorum.. Gayet olağan bir durum.

Evet, hep kesinleşme zamanına denk geliyor işte bu ara da youtube abimiz temizlik yapıyor o nedenle diyorum bende (:

Bişey yapmanıza gerek yok , her zamanki olağan bir durum bu

Bende de aynı yazı geldi . Korkulcak bısı yok dimi adsense falan kapanmaz ?

adamlar dünyanın en büyük şirketi ve böyle ufak oyunlarla alt edebileceğinizi düşünüyorsunuz.bırakın artık bu işleri adamlar bizim düşündüklerimizi çok önceden tahmin edip pozisyon alabilecek yetenek ve kapasitede zaten.

Ben biliyorum arkadaş bu yazı ne zaman yazsa birşeyler olacak diye (: bütün hesaplar devre dışı .

534d5i.jpg

Öncelikle geçmiş olsun Cemali.

Hiç Telifli-Topluluk kuralı almış kanalın varmıydı Adsenseye bağlı.
Yada daha önceden uyarı maili aldın mı, şu kanaldaki şu sebepten dolayı Para kazanmayı kaybedeceksin gibi.

Öncelikle geçmiş olsun Cemali.

Hiç Telifli-Topluluk kuralı almış kanalın varmıydı Adsenseye bağlı.
Yada daha önceden uyarı maili aldın mı, şu kanaldaki şu sebepten dolayı Para kazanmayı kaybedeceksin gibi.

Hangi kanaldan kaynaklandığını biliyorum,
ama kanalın istatistikleri çok iyi o nedenle kanalı da silmek istemiyorum günlük abone 70-80 izlenim günlük 80k, toplamda 3 milyon izlenim 4k abone Ocak ve Şubat gibi telif kalkar diye bekliyorum, kalkarsa sadece bu kanal bana yeterlidir ..

ama kanalın istatistikleri çok iyi o nedenle kanalı da silmek istemiyorum günlük abone 70-80 izlenim günlük 80k, toplamda 3 milyon izlenim 4k abone Ocak ve Şubat gibi telif kalkar diye bekliyorum, kalkarsa sadece bu kanal bana yeterlidir ..

Ozaman kanalı komple gizlemelisin, Birde farklı Adsenseye taşı telifler açılana kadar.
Yoksa sürekli para kazanma devre dışı kalır.

o.yazidan dolayi oldugunu zann etmiyorum su an forumdan tanidigim tum aradaslarimda o,yazi var ve odemeler kesinlesdiyindendir ama bende raporlar hep guncelleniyor eger boyle yazidan sonra raporunuz guncellenmiyorsa o,zaman korkmaliyiz bence

geçmiş olsun kardeşim,kanalın uyarısı ne peki?

Merhaba arkadaşlar,
Adsense girdiğimde ne zaman şu "Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır." yazı ile karşılaşsam akibetinde kanal kapanmalarla karşı karşıya kalıyorum şimdi diyorum ki ben veya biz bu yazıyı gördüğümüz anda Adsense ayarlarında 3. Taraf olan Youtube'un yetkisini kesip bu uyarı bitene kadar, daha sonra etkinleştirirsek daha sağlam olmaz mı ? şu anda bu uyarı yazmakta ve ben bu nedenle 3.taraf yetkisini kaldırıyorum çünkü bu yazı hayra alamet değil.

raporlar güncelleniyor muydu bu yazı çıktıktan sonra.

Şu an herkeste bu uyarı var mı?

Benimde Adsense'nin para kazanmalar kapatılmış... Her ayın 9'u 10'u böyle oluyor geçen 10 Kasım'da da Adsense gitmişti... Para kazanmalar kesinleşmeden hemen götürüyorlar kanalları...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri