Adsense Ban Forumda Herşey Daha Anlamlı Olacak

AdsenseBan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar R10 Platformunda uzun zamandır beraberiz Adsense Ban Konusunda bir çok mağduriyeti giderdiğimizi bazı arkadaşlar bu anı yaşayarak bazı arkadaşlarda bizimle çalışmak için irtibat kurdular artık bizlere bir adım daha yaklaşmanız çokda zor olmayacak

Peki Ne Gibi Fayda Sağlayacak

Adsense Ban Konusunda tecrübelerimizden dökümanlar sunulacak bunlar neler olacak Doğru Adsense Reklam Yerleşimleri - Adsense Politika İhlalleri Nelerdir - Adsense'de Hesabınızın Kapanmaması İçin Bilgiler ve Youtube ile alakalı tüm dökümanları rahatlıkla bulabileceksiniz

Forum şuan size boş gelebilir ama inanın bir kaç gün sonra bütün alanlar özgün olarak sizlere Adsense konusunda tüm bildiklerimiz tek tek sağlanacak

Şunuda iletelim Forum Kesinlikle Ücretli Üyelik Davetiye Olmayacak Hiç bir Zaman

Artık Buluşma Zamanı Geldi Sizlerle

ALLAH Yar ve Yardımcımız Olsun Ayaklarımız Tökezlemesin Aminnn.

Kayıt Olmak İçin Forum adresimiz :: http://www.adsenseban.net/forum/

Evet arkadaslar Serkan ustadimiz yani Adasim,R10 platformunda uzun yillardir Adsense konusunda verdigi bilgi destek ile bir cok arkadasimizin sorunlarini 100/100 sonucla cozmus tecrubeli bir abimiz ve ustadimizdir.

Kendisi yeni acmis oldugu Adsense ban ve adsense ile ilgili konularda bilgi saglayacak forumunda sizlere her turlu destegi saglayacakdir.Ayrica sadece AdsenseBan forumunda degil burdada sizlere adsense konusunda bilgi ve tecrubelerini paylasacak olup yardimlarini esirgemeyecekdir.Ayni sekilde bende Youtube konusunda yeni ve guncel konulari her iki forum arasinda ayni anda paylasarak her iki tarafdaki kullanici ve dostlarimizida bilgilendirmeye calisacagim elimden geldigince.

Adsense ile ekmek yiyen butun dostlarimiza hayirli olsun forum.

Saygilarimla

R10 Konusu : http://www.r10.net/yeni-web-siteler...e-ban-forumda-hersey-daha-anlamli-olacak.html

hocam 2 adsense hesabım kapandı şuan sitenize giremiyorum içinde toplam 1200 lira kesinleşmiş vardı bunları açtırıp almamız mümkün mü ?

hocam 2 adsense hesabım kapandı şuan sitenize giremiyorum içinde toplam 1200 lira kesinleşmiş vardı bunları açtırıp almamız mümkün mü ?

Kapanan hesapların açılması malesef mümkün değil hocam bizler genel anlamda sadece banlanan alan adları site üzerinden işlem sağlıyoruz.

Hayırlı olsun, yöneticilere kolay gelsin. :)

O değilde kayıt olurken ''Spam Doğrulaması'' adı altında yapılan uygulama çok saçma, ya da ben beceremedim.

O değilde kayıt olurken ''Spam Doğrulaması'' adı altında yapılan uygulama çok saçma, ya da ben beceremedim.

Merhabalar hocam puzzle evet ama yapmak zorundayız inanın dışarıda bir bilseniz forum üyelik programlarını sizde hak verirsiniz tamamen o işlemlerin önüne geçebilmek için yapıldı

[MENTION=5998]AdsenseBan[/MENTION] yazını okuyunca forum sadece ücretli üyelik olacak davetiye felan olmayacak yazdın sandım kredi kartı elimde bekliyorum meğer ben yanlış anlamışım :)

hayırlı olsun hocam... :) kaydoldum bende.. .

Hoşgeldiniz hocam aramıza mutlu olduk sizide görmekten

---------- Mesaj saat 16:40:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:39:15 civarında gönderildi. ----------

@AdsenseBan yazını okuyunca forum sadece ücretli üyelik olacak davetiye felan olmayacak yazdın sandım kredi kartı elimde bekliyorum meğer ben yanlış anlamışım :)

Saygı duyarım hocam

Üye olan arkadaşların özellikle bize yol açan Ytpara.com kurucusu serkan hocama sonsuz saygılarımı sunarım.

üye olurken bune şimdi? E-Mail adresiniz yasaklanmıştır. Lütfen buradan Yönetici ile temasa geçin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri