Adsense Ban ve Gmail Açma Hakkında

Beyler bu konuda deep web de mi araştırma yapsak nedir, hani diyorlar ya bu kullandığımız internet, internetin yüzde 4ünü oluşturuyormuş, kalan yüzde 96 sı deep web miş, bir nevi buzdağının görünmeyen yüzü diyorlar deepweb için

ne diyorsunuz deepweb den bişeyler çıkar mı ki :)

zamanında ip değişmediği için deepwebe girmek için indirdiğim tor browser den kanal açmıştım.Ve şuan hala en çok kazandıran kanallarımdan biri :D Bu googleyi anlamak çok güç
Bu arada kanal 1 senelik.

Arkadaşlar şu soruyu cevaplarsanız, sebebine bir adım daha yaklaşmış oluruz,

Adsense satın alıp banlanmayan hiç var mı? yani ödeme alan var mı? yani 1 aydan fazla açık kalan var mı?

bir de aynı pcden tekrar adsense açıp ödeme alan var mı?

aynı pcden 3adsanseye giriyorum,sadece çerez temizlik ,ip değiştiriyorum extra yaptıgım başka bişey yok adsanseler sağlam tekinden ödeme alıyorum diger 2sinden 2aydır pin bekliyorum

Arkadaşlar şu soruyu cevaplarsanız, sebebine bir adım daha yaklaşmış oluruz,

Adsense satın alıp banlanmayan hiç var mı? yani ödeme alan var mı? yani 1 aydan fazla açık kalan var mı?

bir de aynı pcden tekrar adsense açıp ödeme alan var mı?

1. Yeni adsense açarken laptop'a yada her neyden açıyorsanız format atın ve o pc de ilk işiniz gmail açıp adsense başvurusu yapın.
2. O pc'de adsense başvurusu yaptıktan sonra format atın ve çerez programlarını kurun.
3. G-maili (yani kanalı) Bende açamıyırum. Bu konuya çözüm bulamadım :(:confused::)
1 ve 2 yi ben her zaman yapıyorum hiçbir sıkıntım olmuyor. Şimdiye kadar bir tek büyük toplu kapanmada gitti adsensem ondada tüm kanallar kapandı o yüzden buda adsenseye yansıdı.(Tahminimce)

Edit: Birde arkadaşlar adsense'ye vds'den yani başka ülkeden girip sonra 24 saat içinde başka bir ülkeden giriş yapıncada sıknıtı çıkarıyor olabilir. Bu benim tahminim ve bu şekilde hareket etmeye çalışarak adsenselerimi güvende hissettiriyom :)

Son düzenleme:
[/COLOR]Adsense topluluk yemiş cok enteresan :D yönetici mailini değiştirsem sorun cozulur mu adsernse saglam duruyor su an

Son düzenleme:
Dün kanallarımla beraber yeni actıgım adsense hesabı da banlanmış. Hadi hayırlısı

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

Adsense topluluk yemiş cok enteresan :D yönetici mailini değiştirsem sorun cozulur mu adsernse saglam duruyor su an

Kardeşim şöyle yanıltıcı mesaj atmasanda bizimde aklımızı almasan olmazmı. bi diyosun ban yemiş bi diyosun adsanse sağlam

Kardeşim haklısın o yuzden de düzelttim şimdi bir an ben de korktum. Ama şöyle bir durum var adsensin kanalı hiç birşeye baglı değilken neden topluluktan kapandı ilk defa basıma geldi

Muhtemelen telefon girince açılacaktır şimdiki en büyük sorun bu boş kanal dahi topluluk yiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri