Adsense ban yemistim simdi yeniden actim

ikiciftlaf

Kayıtlı Üye
Yaklasik en az 3 yil once site acmistim.kendi adima adsense hesabi
Sahte tiklamadan ban yedim.

1yil once farkli bir google ve telefon hesabiyla yeni adsense acmistim

Kardesim adina acmistim simdi kendi adima cevirdim. sadece youtube kullaniyorum

Ev Adresi eski ban yedigim hesapla yenisi ayni.

Sikinti olur mu? Kardesimin ismiyle mi devam etmeliyim?

Yaklasik en az 3 yil once site acmistim.kendi adima adsense hesabi
Sahte tiklamadan ban yedim.

1yil once farkli bir google ve telefon hesabiyla yeni adsense acmistim

Kardesim adina acmistim simdi kendi adima cevirdim. sadece youtube kullaniyorum

Ev Adresi eski ban yedigim hesapla yenisi ayni.

Sikinti olur mu? Kardesimin ismiyle mi devam etmeliyim?

Geçmiş olsun.Log tutuyorlar kesin.O ban botu ilk sorgulamada bulup banı atacak bence.

Olabilirde olmayabilirde , benim 2 tane aynı adres olan adsense vardı ikisiylede ödeme kaldım uzun zaman ama isimler farklıydı tabi sadece biri geçen banlandı herkesin adsensesi gibi bana sorarsan sorun olmaz.

Ev adresinde ufak değişikliklerle yırtmışınızdız.

5 sene önce ban yiyen arkadaşım. 2014 te adsens açmaya çalıştığında 5 yıl önceki yediği banı hatırlattı google :)

Karisik bi durum oyleyse. Durduk yerde dalginlikla ismi degistirdim icime dert oldu. Ama ban yedigim ip falan farkliydi. Isim soyisim adres ayni ama tabii

ben bir keresinde başkasından aldığım adsenseye banlanan adsensenin adresini girmiştim.bir kaç gün sonra enseleyip kapatmışlardı.
adres,iban ve telefondan yakalıyor genelde...

Ev adresinde ufak değişikliklerle yırtmışınızdız.

5 sene önce ban yiyen arkadaşım. 2014 te adsens açmaya çalıştığında 5 yıl önceki yediği banı hatırlattı google :)

Hocam kardesim adina actim belli o yuzden acti. 1 yil gecti dun profilden ismi kendi ismim yaptim. Belki acarken o yuzden actirdilar. Acaba tekrar ismi degistirsem mi

ev adresinde Kapı no yu değiştir.Binada oturan akrabamla eskiden böyle bir çok adsense kullanmıştık ..

Adresten dolayı adsense kapanmaz arkadaşlar biz aynı iş yeri adresinden 3 arkadaş pin istedik onayladık sorun çıkmamıştı.

olmaz 2 pinide aynı adres verdim sorun olmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri