Adsense ban

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
Selamlar.

incelemeler sonucu 8 adsensemi gecenlerde isim eslesmesi yüzünden kaybettim.
icerisinde 10 bin liraya yakin param yandi
ben vds - bot nedir bilmem kimseden satin almadim daha.
beni incelemeye girdiren olay ise cok komik flaglar flagcilar
hem adamin kanali cekiyorsunuz hemde kanalini kapatmak zarar vermek icin elinizden geleni yapiyorsunuz
yani amac nedir onu anlamiyorum 20 kisi bi araya geliyor hemen önündekini kesmek icin flag basmaya calisiyor
neden flag basmak yerine kabullenemiyorsunuz karsinizdakinin basarisini ?
daha benim gibi nice arkadaslar gitmistir böyle adsensesi gitmese bile para kazanmasini kaybetmistir.
yazik degilmi bu insanlara bi arkadas taniyorum fatih diye nickini cidden bilmiyorum bonna tanistirdi karsimda skypede uyudu yorgunlukdan bu cocugun hakkini yemek ayip degilmidir.
ama artik bu isin suyunu cikarmaya basladiniz
ben (biz) kazanamazsak kimse kazanamaz hep böyle devam eder bu olay.

8 adsense deyince tüylerim diken diken oldu !!!
geçmiş olsun kardeşim..

Hocam "isim eşleşmesi" derken biraz daha açabilir misiniz? Adsense hesaplarını açarken onaylanması için farklı, tanımadığınız isimler girip açtıktan sonra ödemenin size gelmesi için tüm hesaplarınıza kendi bilgilerinizi girdiğiniz için mi kapandı tüm adsense hesaplarınız?

Geçmiş olsun hocam kötü olmuş gerçekten.. İnşallah toparlarsın tez zamanda ve aynı durumu yaşamazsın.

çok üzücü gerçekten geçmiş olsun .

Hocam "isim eşleşmesi" derken biraz daha açabilir misiniz? Adsense hesaplarını açarken onaylanması için farklı, tanımadığınız isimler girip açtıktan sonra ödemenin size gelmesi için kendi bilgilerinizi girdiğiniz için mi kapandı tüm adsense hesaplarınız?

personel gözetlemesine girdim ben haci biraz da o anki sinirle topluluk siniriyle wifiyi acik unutmusum öyle giris yaptim galiba örümcekler personele aktardi bizi

Hocam o ne demek? Yani sizin yaptığınız sıkıntılı şey neydi? Aynı durum olmaması için tavsiyeleriniz nelerdir? Geçmiş olsun buarada. Emek verip böyle bir durum üzücü...

yani demek istedim 3 adsense en normaliymis ihtiyac aninda partnere yönelin diyorum gerci bu flagcilar olmasa bendede sorun yoktu ama saglik olsun

Ben de 1 senedir düzenli ödeme alıyordum ta ki 19.01.2014 tarihine kadar.Bu flagcılar yüzenden tüm kanallarım kapandı.Flag alan video 10 aydır yayında olan bir video ve flag alacak bir içerik yoktu videoda.Yerlimidir yabancımıdır bilmem ama bu gereksiz yere flag atanlar gerçekten işin cılkını çıkardılar.Youtube da hiç adam gibi inceleye lüzum görmeden kanalları kapatıyor.Yazık gerçekten yazık.

Arkadaşlar bu flag dediğiniz olay nedir. Ben anlayamadım? açıklayacak bir arkadaş var mı?

büyük geçmiş olsun kardeşim bizim insanlarımız böyle işte çekememezlik var.

kaç kişinin flag yapması gerekiyor.

Bak bak flag yapmak isteyenler doluşmuş sanki buraya flagla ilgili detaylı bilgi vermeyelim gün geçtikçe artıyor bunların sayısı.

8 adsense hesabı nedir ya türkler bu şekilde yaptıkça youtube de işleri zora sokar . + olarakda sahte telifçi arkadaşlar ayrı bi lale. o farklı bi mesele neyse geçmiş olsun genede

8 adsense hesabı nedir ya türkler bu şekilde yaptıkça youtube de işleri zora sokar . + olarakda sahte telifçi arkadaşlar ayrı bi lale. o farklı bi mesele neyse geçmiş olsun genede

arkadasim gerekli olmasa acmam
ben senin botla cektigin o özgün kanallari hazirlayan kisilerdenim
emin ol benim gibiler olmasa sizin gibi türklerde olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri