Adsense ban ?

ballackaga

Yasaklanmış
gece 03:26 civarında mail gelmiş ve adsense hesabımın kapatıldığını söylemiş hiç bir ihlal yoktu bende neden böyle bir saçmalık gerçekleşti ?

gece 03:26 civarında mail gelmiş ve adsense hesabımın kapatıldığını söylemiş hiç bir ihlal yoktu bende neden böyle bir saçmalık gerçekleşti ?

Ne zamandir acik adsense , pinli mi , ne tur videolar yukluyorsunuz (hak sahibi zararinin karsilanmasini isteyebilir) iceride ne kadar vardi kesinlesen ?

tahmin etmek zor değil :) daha önce sahte tıktan adsensiniz banlanmıştı aynı pc aynı ipden giriş yaptınız büyük ihtimalle o sebeple başka sebep aramaya gerek yok bence

Ne zamandir acik adsense , pinli mi , ne tur videolar yukluyorsunuz (hak sahibi zararinin karsilanmasini isteyebilir) iceride ne kadar vardi kesinlesen ?
22 ocaktan beri açık pinsin fakat pin yola çıkacaktı video karışıktı teknoloji vardı haber vardı 53 tl kesinleşen vardı
tahmin etmek zor değil :) daha önce sahte tıktan adsensiniz banlanmıştı aynı pc aynı ipden giriş yaptınız büyük ihtimalle o sebeple başka sebep aramaya gerek yok bence

hocam ıp değişmiştim ve 22 ocaktan beri açık olan adsenseydi nerdeyse 1 ay olacak ve uçtu hesap 170 tl param gitti be itiraz edecemde nasıl bir şey yazmalıyım

google kazıklanmaz bunu bir türlü öğrenemedin gitti. bu ikinci oluyor. sırf bu konuyu acacağını bildiğimden bu resmi pcm kaydettim

google kazıklanmaz bunu bir türlü öğrenemedin gitti. bu ikinci oluyor. sırf bu konuyu acacağını bildiğimden bu resmi pcm kaydettim

aynn bende hatırlıyorum bunu.. google yemiyo müdür bunları.. temiz bi başlangıç yap en iyisi

hesap gitseydi çok daha erkenden giderdi fakat baya bir geç süre sonra gitti ben ondan olduğunu hiç düşünmüyorum.

---------- Mesaj saat 09:47:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:46:32 civarında gönderildi. ----------

aynn bende hatırlıyorum bunu.. google yemiyo müdür bunları.. temiz bi başlangıç yap en iyisi

bot mevcut zaten 27 gün bot sürem var temiz bir başlangıç yapacam fakat iphone 5s ilk taksit param gitti :(

gitti paracıklar be nasıl koydu nasıl içime oturdu bir bilseniz gitti ilk taksit :(
neyse yeni kanal açacam yeni gmail nerden başlamalıyım :D çerezler falan hepsini silmelimiyim :D

AdSense hiç bir zaman haksız yere banlamaz 2007 yılından bu yana 4 hesap kullanıyorum 2 gün önce 1 hesap daha aldım . Hayatta her zaman hak edene hak ettiği değer verilir.

gitti paracıklar be nasıl koydu nasıl içime oturdu bir bilseniz gitti ilk taksit :(
neyse yeni kanal açacam yeni gmail nerden başlamalıyım :D çerezler falan hepsini silmelimiyim :D

Cookie temizleme, mac değiştirme, register key değiştirme vs. yapman gerek ama uğraşma direkt format at pc'ne tertemiz bir sistem kur Adsense başvurunu öyle yap. Sadece o pc'den adsense'e giriş yaparsın. Gmail hesabını da mobil(3g) den açmanı öneririm.

adsense hesabını başka pcden aç kesinlikle adresle tel noda farklı olsun..çerezleri felan sil gitsin temizle pcyi.

Cookie temizleme, mac değiştirme, register key değiştirme vs. yapman gerek ama uğraşma direkt format at pc'ne tertemiz bir sistem kur Adsense başvurunu öyle yap. Sadece o pc'den adsense'e giriş yaparsın. Gmail hesabını da mobil(3g) den açmanı öneririm.

ama ofistende evdende giriyorum ben adsenseye sıkıntı olur gene ne yapcam

Ben mesajimdada yazdim google o parayi sana yedirmez diye gecmis olsun

[MENTION=1183]palipleten[/MENTION] ibretlik bir Resim paylaşmış.
Daha üstüne söz söylemeye gerek yok.

Konuyu açan liseli zaten Kendi reklamına sürekli tıklayıp tıklattırıp ilk Adsenseyi banlattı 2. banlanınca şaşırıyor.
:D

[MENTION=1183]palipleten[/MENTION] ibretlik bir Resim paylaşmış.
Daha üstüne söz söylemeye gerek yok.

Konuyu açan liseli zaten Kendi reklamına sürekli tıklayıp tıklattırıp ilk Adsenseyi banlattı 2. banlanınca şaşırıyor.
:D

öncelikle uslubunuza dikkat edin karşınızda yakınınız veya askerlik arkadaşınız yok.
Bu konuşmanızı bildireceğim.
ayrıca kendi reklamıma tıklama gibi bir şeyde yok bir kaç yol denedim yanıldım bunda ben bir sakın görmüyorum.

anlamaz deme tam en güzel yerini bekliyo sen tam mutlu sona yaklaşırken google ensene yapışır :D :D zamanında bende düşmüştüm senın acemiliğine tam alacağım zaman gümletmişti :D

anlamaz deme tam en güzel yerini bekliyo sen tam mutlu sona yaklaşırken google ensene yapışır :D :D zamanında bende düşmüştüm senın acemiliğine tam alacağım zaman gümletmişti :D

aynen öyle oldu hocam yeni hesap açtım okuldaki bilgisayarımdan eve gidince evdeki bilgisayarıda uçuracağım :) bu defa düzgün çalışacam bakalım neler olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri