ballackaga
Yasaklanmış
gece 03:26 civarında mail gelmiş ve adsense hesabımın kapatıldığını söylemiş hiç bir ihlal yoktu bende neden böyle bir saçmalık gerçekleşti ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gece 03:26 civarında mail gelmiş ve adsense hesabımın kapatıldığını söylemiş hiç bir ihlal yoktu bende neden böyle bir saçmalık gerçekleşti ?
22 ocaktan beri açık pinsin fakat pin yola çıkacaktı video karışıktı teknoloji vardı haber vardı 53 tl kesinleşen vardıNe zamandir acik adsense , pinli mi , ne tur videolar yukluyorsunuz (hak sahibi zararinin karsilanmasini isteyebilir) iceride ne kadar vardi kesinlesen ?
tahmin etmek zor değildaha önce sahte tıktan adsensiniz banlanmıştı aynı pc aynı ipden giriş yaptınız büyük ihtimalle o sebeple başka sebep aramaya gerek yok bence
aynn bende hatırlıyorum bunu.. google yemiyo müdür bunları.. temiz bi başlangıç yap en iyisi
gitti paracıklar be nasıl koydu nasıl içime oturdu bir bilseniz gitti ilk taksit![]()
neyse yeni kanal açacam yeni gmail nerden başlamalıyımçerezler falan hepsini silmelimiyim
![]()
gitti paracıklar be nasıl koydu nasıl içime oturdu bir bilseniz gitti ilk taksit![]()
neyse yeni kanal açacam yeni gmail nerden başlamalıyımçerezler falan hepsini silmelimiyim
![]()
Cookie temizleme, mac değiştirme, register key değiştirme vs. yapman gerek ama uğraşma direkt format at pc'ne tertemiz bir sistem kur Adsense başvurunu öyle yap. Sadece o pc'den adsense'e giriş yaparsın. Gmail hesabını da mobil(3g) den açmanı öneririm.
ama ofistende evdende giriyorum ben adsenseye sıkıntı olur gene ne yapcam
Ofisteki pc'ye de temizlik gerekecek o zaman. Ya da mobilden eski adsense hesabına hiç giriş yapmadıysan mobilden bakarsın raporlarına..
[MENTION=1183]palipleten[/MENTION] ibretlik bir Resim paylaşmış.
Daha üstüne söz söylemeye gerek yok.
Konuyu açan liseli zaten Kendi reklamına sürekli tıklayıp tıklattırıp ilk Adsenseyi banlattı 2. banlanınca şaşırıyor.
![]()
anlamaz deme tam en güzel yerini bekliyo sen tam mutlu sona yaklaşırken google ensene yapışır![]()
zamanında bende düşmüştüm senın acemiliğine tam alacağım zaman gümletmişti
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.