Adsense ban :(

Akıncı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar daha demin adsenseme baktım ban yemişim bi yerden hit çektirmiştim referans olarak. 2005 den kalma hesap ban yedi. Şimdi ne yapmam gerek?

Bu adsenseme bağlı 25 tane kanal vardı. o kanalları yeni adsenseme bağlayayımmı ? yoksa o kanallarda gittimi?
adsenseye bağladığım kanallarda para kazanma aktif reklamlar çıkıyor bu nasıl oluyor?

doğal olmayan yollardan ziyaretçi çekersen hesabın banlanır. kaç yıllık hesap olması önemşi değil. Yeni hesap aç. doğal yılları kullan.

Hit sitelerindeki linkleri kaldırdıktan sonra bağlayabilirsin bence sorun olmaz ama yinede detaylı bir araştırma yap çünkü o kanallar yüzünden ban yedin.

dün bi kişiden referans olarak hit çektirdiğim için banlandım hocam galiba.

Hocam geçmiş olsun, ancak dün bir kişiden hit çektirdiyseniz onun yüzünden banlanmanız eylülün 2. haftası olur. (ben çok banlandım ordan biliyorum) Önceki ay ile ilişkin başka bir problem var irdeleyin aynı hataya düşmemeye çalışın. Geçmiş olsun tekrar.

Hocam geçmiş olsun, ancak dün bir kişiden hit çektirdiyseniz onun yüzünden banlanmanız eylülün 2. haftası olur. (ben çok banlandım ordan biliyorum) Önceki ay ile ilişkin başka bir problem var irdeleyin aynı hataya düşmemeye çalışın. Geçmiş olsun tekrar.

neden banlandım hocam peki? 2005 den kalma hesap gitti .Emanetti ona üzülüyorum. Bide bu bölgede çok hesap açtım ve banlandım. Nerede açacağım bilmiyorum.

neden banlandım hocam peki? 2005 den kalma hesap gitti .Emanetti ona üzülüyorum. Bide bu bölgede çok hesap açtım ve banlandım. Nerede açacağım bilmiyorum.

hiç fikriniz yok mu hocam, kendi reklamınıza tıklama vb. bir işlem yapmadınız mı, itiraz edin yapmadıysanız bir ihtimal geri gelir. Bir ihtimalde başkası aynı ipden sürekli tıklamış olabilir zarar vermek için (bunu artık kolay kolay yemiyor google ama bir ihtimal)

hiç fikriniz yok mu hocam, kendi reklamınıza tıklama vb. bir işlem yapmadınız mı, itiraz edin yapmadıysanız bir ihtimal geri gelir. Bir ihtimalde başkası aynı ipden sürekli tıklamış olabilir zarar vermek için (bunu artık kolay kolay yemiyor google ama bir ihtimal)

kendi reklamlarıma tıklamam .geçen 450 dolar kalan hesabımdada itiraz etmiştim 1 yanıt bile vermediler.

Geçmiş olsun mübarek.

Kazançlar kesinleşmediyse hemen yeni Adsense'ye bağla ki paralar yeni Adsense'ye yansısın.

Bir adsense banlanınca diğeride tespit edilmiş banlanmış olabilirmi

banlandıktan sonra pc ye format attım modemi aç kapa yaptım hocam.

Geçmiş olsun mübarek.

Kazançlar kesinleşmediyse hemen yeni Adsense'ye bağla ki paralar yeni Adsense'ye yansısın.

hocam ben bi vps aldım ordan adsenseyi bağladığım kanallarıma giriyordum. Şimdi o vpsden adsenseye kayıt olsam olurmu? bide kayıt olurken neleri değiştirmeliyim.

Ödeme alabildin mi barı hocam... pin kodu gelmeden mi ban yedin. Bu googlenin sağı solu belli olmaz. bende de bir sürü para birikti. pin kodu gelmediği için çekemiyorum. Pin gelmeden birşeyler olacak ban yiyeceğim diye hergün tırsarak açıyorum adsenseyi

banlandıktan sonra pc ye format attım modemi aç kapa yaptım hocam.

hocam ben bi vps aldım ordan adsenseyi bağladığım kanallarıma giriyordum. Şimdi o vpsden adsenseye kayıt olsam olurmu? bide kayıt olurken neleri değiştirmeliyim.

VPS'nin İP değiştir ne olur ne olmaz.

Ev de +18 olan birisinin üstüne yap bence sakatlık çıkmasın. Kara listeye alındıysan aldıktan 1 - 2 gün sonra yeniden banlanırsın.

VPS'nin İP değiştir ne olur ne olmaz.

Ev de +18 olan birisinin üstüne yap bence sakatlık çıkmasın. Kara listeye alındıysan aldıktan 1 - 2 gün sonra yeniden banlanırsın.

evdeki herkesin üzerine adsense var. Hepsi banlı.

yt kanallarımdaki para kazanmalar aktif reklam çıkıyor bu ne oluyor hocam?

evdeki herkesin üzerine adsense var. Hepsi banlı.

yt kanallarımdaki para kazanmalar aktif reklam çıkıyor bu ne oluyor hocam?

Adsense'ye bağlı olmasa da reklam çıkar. Evdeki herkesin üzerine yaptığın Adsense banlı ise ya senin ev adresin karaliste de ya da ip karaliste de. Güvendiğin bir arkadaşının üstüne yap hesap. VPS'den de ip falan değiştir. Hatta yeni server açabiliyorsan yenisini aç.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri