Adsense bana bu parayı yedirmez mi?

ObiwanKonami

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar konuyu en baştan anlatayım ve lütfen bana yardımcı olun.

Adsense hesabıma bağlı 2 kanal vardı 2sinde de 2şer telif vardı. Günlük 30-40 lira gibi bir gelirle gül gibi geçinip gidiyorduk. Sonra bir kanalımdaki 2 saatlik bir video patladı ve günlük gelir 450 liralara kadar çıktı. Geçer falan demeyin 2 haftadır 200'den aşşağı inmedi. Diğer kanalımı başka adsense'e geçirdim. Patlayan videonun olduğu kanalda o videodan başka her şeyi sildim. Niche çalışıyordum, etiketleri-açıklamaları falan sildim. Baktım düşer diye düşmedi. 6 gün olmasına rağmen 2bin lira oldu. Büyük ihtimal hesabım banlanacak fakat bir çözüm biliyor musunuz? Bu parayı alabilir miyim bir şekilde?

kazansan bir dert kazanmasan bir dert.

2000 se daha kazansin birak. Bi sure sonra reklami gizliye alirsin para kesinlesene kadar. Zaten buyuk ihtimalle yakinda unlemi yersin :D

Ayni sorun bendede var. Kanal tutsa dert tutmasa ayri bir dert. Tam kazanalim diyoruz bu sefer adsense ban korkusu sariyor. Simdilik risk göze alip devam ediyorum. Aslinda normal calisiyorum fakat inceleme girerse ne yapacaklari belli olmaz. Kimileri 25bin tl üzeri olunca inceliyorlar diyorlar.. Kimiside 5bin tl üzeri kazanmamaya bakin diyorlar. Iyide videolar patlama yaparsa ve dogal olarak gelir artarsa bizim ne sucumuz var bunda :)

2000 se daha kazansin birak. Bi sure sonra reklami gizliye alirsin para kesinlesene kadar. Zaten buyuk ihtimalle yakinda unlemi yersin :D

Keşke ünlem yesem, para geliyor silmek istemiyorum. Adsense pinli o patlar diye de korkuyorum. Acayip bir ikilem içinde kaldım.

Neden yedirmesin etiketten niche falan kaldırdığın halde kazanmaya devam ediyorsa, kazanmaya devam. 2bin para mı Allah aşkına ne paralar kazananlar var onlar banlanır böyle her durumda ban olacak olsa. Kafana fazla takma. Lakin bu para bana yater telif falan gelmesin dersen videoyu gizlersin ödemeni beklersin.

neden vermesin ki ? vermemesi için bir sebep var mı ? Çatır çatır alırsın kardeşim korkma çıkara biliyorsan dahada çıkar videonun hit 'ini imleme yap! Sorun yok devam. :)

bende de patladı bir video maalesef 1 gün sürdü oda 300 TL Bıraktı bir video şuan eser yok sende ne güzel düzenli devam ediyor

parayı alırsan, bana bir bucuk etliekmek söylersin artık hemserim :)
korkma parayı alırsın. kanalın kapansa bile o paranın coğunu alırsın.

Arkadaşlar konuyu en baştan anlatayım ve lütfen bana yardımcı olun.

Adsense hesabıma bağlı 2 kanal vardı 2sinde de 2şer telif vardı. Günlük 30-40 lira gibi bir gelirle gül gibi geçinip gidiyorduk. Sonra bir kanalımdaki 2 saatlik bir video patladı ve günlük gelir 450 liralara kadar çıktı. Geçer falan demeyin 2 haftadır 200'den aşşağı inmedi. Diğer kanalımı başka adsense'e geçirdim. Patlayan videonun olduğu kanalda o videodan başka her şeyi sildim. Niche çalışıyordum, etiketleri-açıklamaları falan sildim. Baktım düşer diye düşmedi. 6 gün olmasına rağmen 2bin lira oldu. Büyük ihtimal hesabım banlanacak fakat bir çözüm biliyor musunuz? Bu parayı alabilir miyim bir şekilde?

Hocam günde nasıl 450 lira kazanıyosun?

illegal bir durum yok ise, sorun yok ver coşkuyu :)

---------- Mesaj saat 20:33:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:49 civarında gönderildi. ----------

2. Telifi ne zaman aldın ?

İllegal durum şu. Kanal spam kanalı video da doğal olarak spam video. Uzun süre niche'li durdu.

İki telifi de aynı anda aldım.

Benim şahsi fikrim birkaç kere de yaptım, riske atmayıp silmiştim videolarımı. 3-5 fazla kazancam diye binlerce liramı riske atmamıştım sonrasında (yaklaışk bir hafta sonra) aynı kategorideki tekrar açtığım kanallara telif yağmıştı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri