Adsense banının çözümü varmış !

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unadikum

Yasaklanmış
https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense-tr/SkQESIsv2Zw bakın bu birine gelen mail?

gelen mailde Bizim için önemli olan paragraf şu
" Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık. "

yani burda neden sapladığını öğrenirsek sistemleri atlatabilineceği söylenmekte devlet sırrıda bu kızıl elmada ben derim ki bu konuda akıl yürütelim
ve gerçekten bu konuyu çözmüş olanlar yani multi adsense çalışıp ban yedirmeyen arkadaşlar lütfen bu konunun altına YAZMASIN kesin bilgiler dmden birbirimizi haberdar edelim

Konu başlığını görünce heyecanlandım ta ki yazdıklarını okuyana kadar

bu standart her ban mailinde yazıyor zaten
adam sana şunu şunu yaptın bu yüzden banladık derse nasıl atlatırım diye kafa yorarsın zaten

bu standart her ban mailinde yazıyor zaten
adam sana şunu şunu yaptın bu yüzden banladık derse nasıl atlatırım diye kafa yorarsın zaten
doğrusu ben türk soykırımı düşününmedim değil yani biyerden yakalıyorlarmış +
adam mailin üstüne not düşmüş
"Benim mail adresimde adsense hesabı bulunmamaktaydı bugun itibariyle bana gelen mesaja bakın kullandıgım bu mail hesabının adsense ile hic bir baglantısı yoktur."
bu nedemek buna kafa yoralım

neden ''sapladıkları'' belli değil ancak,iyi ''sapladıkları'' bir gerçek :)
bence iyi saplayamıyorlar hocam yaşın yanında kuruda yanıyor ? kaç özgün adsense banladıkları meçhul hadi spamcı yı banlamaları onlara göre haklı ama adm 3 izlenime 5 izlenime aylarını vermiş özgün kanal yapmış pat ban

Özgün olanlar bile kendi adsensesini kullanamıyorsa ne adaletinden bahsediyorsunuz ki?

Kaldı ki spamı kapatmış tek telifi kapatmış uyarmadan kapatmış adsense açmadan kapatmış...

Maillere cevap gelmez forumlarda zaten görülüyor neyin ne olduğu fazla konuşmayı bırakın bu zihniyette olan bir servisi kullanıp boykot etmeyenlerde hata.

Başlığı açmayın Dedeler çıktı.
Herkes bir heves dalıyordur başlığa boşuna gelmeyin buralara.

Başlığı açmayın Dedeler çıktı.
Herkes bir heves dalıyordur başlığa boşuna gelmeyin buralara.
"Benim mail adresimde adsense hesabı bulunmamaktaydı bugun itibariyle bana gelen mesaja bakın kullandıgım bu mail hesabının adsense ile hic bir baglantısı yoktur."
bence buna odaklanalım

bu nasıl başlık ya hit almaya çalışan haber siteleri gibi

adsense banları artsada şu forum temizlense , bi kendine gelse ,bi konu açınça baltalamayan çıkmasa, iki akıl yürütebilsek bi fikir çıkarabilsek. bişey demiyorum buraya

adsense banları artsada şu forum temizlense , bi kendine gelse ,bi konu açınça baltalamayan çıkmasa, iki akıl yürütebilsek bi fikir çıkarabilsek. bişey demiyorum buraya

Hocam bu konuda herkesin yorumu değil şuan hala adsensesi ayakta tutmaya başaran ve bunları yaparken neler yapmışlar nasıl yapmış nelere dikkat etmişler onların yorumu önemli sen milletin her dediğine ne bakıyorsun forum zaten iyice YT formundan çıktı saçma sapan yere dönüşüyor.

mail hesabına bağlı adsens'i olmayanlara bile ban mesajı geliyorsa sistemsel bir hata olması ihtimali çok yüksek ve muhtemelen google'ın bu durumdan haberi yok, itiraz maillerine otomatik mesajlar geliyor hiç bir muhattap yok.

Su basliklarida biraz dusunerek koyalim.ortada kesin bisey yok.sanki kesin cozum bulunmuş gibi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konu başlığını bile spam (yanıltıcı) girmişsin.tabi ban yersin.
27 eylül de açtığım adsense duruyor 2-3 kanal bağlı ekim ayında kanal bağlamadım.

bu konu başlığıyla bence burda da banı haketmişsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri