Adsense Banka Doğrulaması HAKKINDA - Test Ödemesi Başarısız

Kaanbulut

Yasaklanmış
Arkadaşlar banka tanımlaması yaptığımda 2 hesabımda böyle bir sorunla karşılaştım test ödemesi başarısız diye mail geldi. Banka bilgileri doğru adlar eşleşiyor.
Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

**** tarihinde, hesap doğrulama işlemi kapsamında hesabınıza (Banka hesabı ...****) küçük bir ödeme yapmayı denedik. Ancak, bu girişim bankanız tarafından reddedildi. Bunun birkaç nedeni olabilir:
Banka hesap bilgileriniz yanlış girilmiştir (ör. girilen hesap sahibi adı, bankanızda kayıtlı olan adla eşleşmiyordur).
Banka hesabınız artık mevcut değildir.
Banka hesabınızda, elektronik fon transferi (EFT) konusunda bir kısıtlama vardır.

Büyük ihtimalle bankadaki isim ile adsensedeki isim arasındaki uyuşmazlıktan ötürü , gelen eft yi banka kabul etmiyor.

Yinede bilen arkadaşlar daha emin şeyler yazarlar. (Tr_Eng karakter )

Bankanın internet şubesini kullanıyorsan.Kendine yeni bir vadesiz TL hesabı aç birde o iban numarası ile dene,belki bu kullandıgın iban ile banka kaynaklı bir sorun olabilir.

Bankanın internet şubesini kullanıyorsan.Kendine yeni bir vadesiz TL hesabı aç birde o iban numarası ile dene,belki bu kullandıgın iban ile banka kaynaklı bir sorun olabilir.

Hesapların hepsi yeni açıldı daha ilk defa eft için kullanılacak. Daha önce açtığım banka hesaplarında böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

Büyük ihtimalle bankadaki isim ile adsensedeki isim arasındaki uyuşmazlıktan ötürü , gelen eft yi banka kabul etmiyor.

Yinede bilen arkadaşlar daha emin şeyler yazarlar. (Tr_Eng karakter )

İsimden dolayı yapacağını pek zannetmiyorum. Zaten tr isimi yazsan da kabul etmiyor. Alacaklı profilinde tr karakterli olması daha önceden sorun çıkartmamıştı.

Hocam hangi banka acaba? Bende enparaya doğrulama ücreti alamıyorum kaç gündür

Yuksek ihtimalle bankadan kaynaklidir, subene gidersen cozebilirsin belki durumu.

Hocam hem ziraat e hem de enparaya aynı anda ayın 11 i gibi dogrulama ucreti istemiştim ziraate aldım ama enpara ya gelmedi bi türlü sıkıntı enparada galiba

Hocam hem ziraat e hem de enparaya aynı anda ayın 11 i gibi dogrulama ucreti istemiştim ziraate aldım ama enpara ya gelmedi bi türlü sıkıntı enparada galiba

Peki Adsense hesabına girip baktın mı mail falan gelmedi mi? Bir kontrol edip bu mesajıma alıntı yapar mısın hocam.

adsenese isminle banka isminin aynı olma şartı yok benim adsensemin adı başka çektigim banka hesabımın ismi farklı

Enparada sıkıntı varsa kötü bende kart başvurusunda bulundum adsense için :S Çözüm merkezinden destek almayı denedinizmi?

Enparada sıkıntı varsa kötü bende kart başvurusunda bulundum adsense için :S Çözüm merkezinden destek almayı denedinizmi?

Yok 1 en para hesabımı onayladım. Garanti bankası için farklı yeni iban aldım öyle yaptım. Diğeri ile tekrar aynı iban ile test ödemesi istedim pazartesi belli olur artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri