Adsense banka hesabı değiştirme

• Kullanıcı ozer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ozer

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar
Adsenseden pinim geldi pinimi girdim. Banka hesap bilgilerimi de girdim 13 gün önce. 13 gündür test ödemesini bekliyorum ödeme gelmedi. Sanırım banka hesap bilgilerimi yanlış girdim ve bunu düzeltmek istiyorum.

Düzeltmek için yeni bir ödeme yöntemi ekle dediğimde ve bilgilerimi girdiğimde zaten bu yöntem mevcut diyor. Demekki banka bilgilerim doğru.
O zaman iki olasılık var burada. Ya biraz daha sonra gelecek test ödemesi ya da Ben banka bilgilerimi eklemeyi beceremiyorum.

Bankam Finansbank/Enpara
Yardımcı olursanız çok sevinirim aylardır ödeme alamadım bu yüzden.

Enpara hesabınızı eklerken IBAN ı doğru, şubeyide "EFT merkezi" olarak seçtiyseniz ve Enparadaki isim ile adsense panelinizdeki alacaklı adı aynı ise sorunsuz alırsınız ödemenizi, bunları bir kontrol edin.

Enpara hesabınızı eklerken IBAN ı doğru, şubeyide "EFT merkezi" olarak seçtiyseniz ve Enparadaki isim ile adsense panelinizdeki alacaklı adı aynı ise sorunsuz alırsınız ödemenizi, bunları bir kontrol edin.
Şimdi dikkat ettim. Ad soyad kısmında hata yapmışım. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba adsense panelimde
Yeni bir ödeme yöntemi eklerken bu yöntem zaten mevcut hatası alıyorum.

Başka bir banka hesabınız mevcut ise onunla değiştirin doğru ad soyad ile, ama sadece enpara hesabınız var ise bu biraz sıkıntı çünkü adsense birincil olarak tanımlanmış hesabı düzenlemenize izin vermiyor. Yada alternatif olarak aklıma gelen şu; enparada 1 tane daha vadesiz hesap oluşturun, bu hesabın iban nosu farklı olacağından yeni ödeme yöntemi olarak eklemenize izin verir diye düşündüm, sadece bir fikir.

Başka bir banka hesabınız mevcut ise onunla değiştirin doğru ad soyad ile, ama sadece enpara hesabınız var ise bu biraz sıkıntı çünkü adsense birincil olarak tanımlanmış hesabı düzenlemenize izin vermiyor. Yada alternatif olarak aklıma gelen şu; enparada 1 tane daha vadesiz hesap oluşturun, bu hesabın iban nosu farklı olacağından yeni ödeme yöntemi olarak eklemenize izin verir diye düşündüm, sadece bir fikir.

Onu dened,m fakat enpara sadece birer tane tr,usd ve euro hesabı oluşturmaya izin veriyor.
Ödem para birimimi Usd olarak değiştirebiliyor muyum acaba? Usd olarak değiştirirsem enpara usd hesabımı ekleyebilirim banka hesabı olarak.
Aradım ama bulamadım, sanırım değişmiyor?

Onu dened,m fakat enpara sadece birer tane tr,usd ve euro hesabı oluşturmaya izin veriyor.
Ödem para birimimi Usd olarak değiştirebiliyor muyum acaba? Usd olarak değiştirirsem enpara usd hesabımı ekleyebilirim banka hesabı olarak.
Aradım ama bulamadım, sanırım değişmiyor?

Malesef adsense ödeme aldığınız ülkeye göre para biriminizi otomatik ayarlıyor, değiştiremezsiniz. Bir alternatif de şu alabilir belki sizin için, Eşiniz, kardeşiniz, anneniz babanız, güvendiğiniz arkadaşınız gibi örnekler çoğaltılabilir, bi gmail hesabı açın/açtırın, sonra bu hesabı adsense hesabınıza yönetici olarak atayın, eski yani size ait olan yönetici mailini kaldırın, örnek babanız diyelim; Alacaklı profili menüsünden babanızın banka hesap bilgileri ve adını ekleyin, daha sonra o hesabı birincil yapın eski banka bilgilerini kaldırın, en azından ödemenizi almış olursunuz önümüzdeki ay, ödemenizi (test ödemesi değil tüm ödeme) aldıktan sonra diğer ay yine aynı işlemi tekrarlayıp kendi bilgileriniz girin, bu sefer hesap ve isim bilgilerinde hata yapmadan :) saygılar.

Kardeşimin hesabını ekleyeyim. Teşekkürler cevaplarınız için sorunum çözüldü görünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri