Adsense Banka Hesabı Doğrulama Sorunu

gezgin27

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

5 gün önce pinli bir adsense satın almıştım. Bilgileri falan herşeyi değiştirdim. Daha sonra bir tane banka hesabı girmek istedim. Bilgileri giriyorum girdikten 3-5 saat sonra bir mail geliyor.

http://i.hizliresim.com/vRdylA.jpg

bu şekilde bir mail.

2 farklı banka hesabı denedim ancak sonuç aynı.

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 18:55 ----------

r10da da aynı sorunu yaşayanlar varmış bugün. Sorun böyle devam ederse ayın 12sinden sonra başlık coşabilir.

İsimde türkçe karakter olduğu için sorun yaşıyorum sanırım.

Hocam türkçe karakterle ilgisi yok. Bende doğrulamıştım daha önce. Bence bankanızı arayın. Elektronik fon transferlerine kapalı olabilir hesaplarınız.

Hocam türkçe karakterle ilgisi yok. Bende doğrulamıştım daha önce. Bence bankanızı arayın. Elektronik fon transferlerine kapalı olabilir hesaplarınız.

Hocam açıkmış aradım az önce.

r10 da okudum hallettim şimdi.

Bütün adsense bilgilerimdeki ad-soyad bilgilerimi büyük harflerle ingilizce karakter yaptım. Daha sonra banka hesabı ekledim ve oldu sanırım şuan.

Bekleyip göreceğiz.

aynı sıkıntı aynı dönem işlem yaptığım bir adsensemde mevcut, çözmeye çalışıyorum şu an, umarım devam edecek bir sıkıntı değildir

aynı sıkıntı aynı dönem işlem yaptığım bir adsensemde mevcut, çözmeye çalışıyorum şu an, umarım devam edecek bir sıkıntı değildir

Yukarıda yazdığım şekilde yaparsanız olacaktır hocam. Alıcı adındaki isminizi soyisminizi. Aşağıdaki iletişim bilgilerindeki isminizi soyisminizi büyük harf ingilizce karakter yazın. Sonrasında banka bilgilerini ekleyin.

Böyle yapmadan önce doğrulama sayfası gelmiyordu. Bu şekilde yaptım 10 dk sonra doğrulama yeri geldi

türkçe karakterle sorun yasadığını düşünüyorsan türkçe karakter kullanmadan gir alıcı adını. ödemeyi yinede alırsın.

Bende de devam ediyor sıkıntı. Niye böyle yapıyolar anlamış değilim

İsminde Türkçe karakter olan birisi yardımcı olabilir mi acaba.

İletişim bilgisinde alıcı bilgisinde isim nasıl yazıyor

hocam genel bir sorun var yanlış yaptığımız bir şey yok bende de aynı sorun mevcut

Adamların sistemi bozulur olan garibana olur arkadaş koskoca googlesin yav yazıktır günahtır.

hep aynı ezber cevap İngilizce karakterde zaten diyoruz kardeşim bir şey öğrenmişsiniz söyleyip duruyorsunuz.

Aynı sorun bendede Garanti bankası hesabını 3 gündür doğrulayamıorum hep bahsettınız mail gelıyor sürekli genel bi sorun var sanırım

Finans işbank ziraat denedim bende. Kuveyt deneyen olursa yazabilirse iyi olur

Halkbank - Garanti - Ziraat hepsini denedim sonuç yok

Yapikredi olmadı benimde hata veriyor ismimde türkçe karakter yok ayrıca

Adsensedeki isimle banka alacaklı adları farklı mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri