Adsense banka hesabı ekleme sorunu?

ozakin70

Kayıtlı Üye
Adsense KuveytTürk banka hesabı ekleme sorunu?

Merhaba arkadaşlar dün Kuveyttürkten kart aldım adsenseye eklemek için açtım

yanlız Kuveyttürk ü seçtikten sonra şubeler kısmında bulunduğum şehirdeki şube yok

Ben Karamanlıyım ve Karaman KUVEYTTÜRK şubesi gözükmüyor ne yapmalıyım :confused:

yardımlarınız bekliyorum...

normalde şube Karaman Şubesi diye çıkıyor kendi sitesinde ama adsensede gözükmüyor
ukyjs.png

Bankayla pazartesi günü irtibata geç hocam başka subeye aldır.

Mümine Hatunun yanındaki şubeye gidin yardımcı olsunlar hocam :)

son zamanlar zaten bayağı yordular beni yok şifresiydi kağıdıydı küreğiydi insanın tekrar bulaşası gelmiyor zaten anlamıyorlar bile :)

ben şunu merak ediyorum orada yazan şube neyi temsil ediyor hesabın kullanılacağı ili mi yoksa güzvenlik için nerede açıldığına dair bişey mi?

ıllaki vardır abi farklı bak biraz merkez karaman diye filan

Karaman a yeni açıldı sayılır ondan kaynaklanıyor olabilir mi

---------- Mesaj saat 23:38:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:37:13 civarında gönderildi. ----------

1-2 ay oldu açılalı resmiyette karaman merkez şubesi gözüküyor adsense de en yakın konya var

Vallahi ben enpara.com kullanıyorum acayip memnunum hocam size tavsiye enpara ya başvurun evinize gelip teslim ediyorlar en geç 2 günde :)

Vallahi ben enpara.com kullanıyorum acayip memnunum hocam size tavsiye enpara ya başvurun evinize gelip teslim ediyorlar en geç 2 günde :)

Hocam Enpara'yı az inceledim de şimdi her bankaya TL gönderirken ücret kesmiyor mu? Hesabı açarken ve açtıktan sonra bir kesinti oluyor mu? Ayrıca Adsense hesabınızla ilişkilendirdiniz mi, herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Bir de para çekip-yatıracağınız zaman Finansbank ATM'sinden işlerinizi hallediyorsunuz?

sen bu hesabı adsenden ödme almak için açmadın mı...ne alakaıs var banka şubesiyle

Hocam Enpara'yı az inceledim de şimdi her bankaya TL gönderirken ücret kesmiyor mu? Hesabı açarken ve açtıktan sonra bir kesinti oluyor mu? Ayrıca Adsense hesabınızla ilişkilendirdiniz mi, herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Bir de para çekip-yatıracağınız zaman Finansbank ATM'sinden işlerinizi hallediyorsunuz?

Merhablar,

Hocam nerdeyse 5 6 aydır kullanıyorum ben böyle rahatlık görmedim türkiyedeki her hangi bir bankaya eft ödeme yaptığında 1 kuruş dahi kesmiyor yıllık kart ücreti yok nakit para çekme yatırma için finans bank atm ile hallediyorsun ve enpara uygulaması var andiroid ios için süper uygulama 2 ay önce adsense hesabıma bağladım hiç bir sorun ile karşılaşmadım okadar kesin konuşuyorum :) he unutmadan şunu da eklemek istiyorum internetten başvurdum 2 gün sonra adam geldi 5 dakkada işlemleri halletti ve adam nerdeyse beni evime bile götürücekti ben böyle bir ilgi görmedim arkadaş :) kısacası hemen şimdi başvur . :)

Merhablar,

Hocam nerdeyse 5 6 aydır kullanıyorum ben böyle rahatlık görmedim türkiyedeki her hangi bir bankaya eft ödeme yaptığında 1 kuruş dahi kesmiyor yıllık kart ücreti yok nakit para çekme yatırma için finans bank atm ile hallediyorsun ve enpara uygulaması var andiroid ios için süper uygulama 2 ay önce adsense hesabıma bağladım hiç bir sorun ile karşılaşmadım okadar kesin konuşuyorum :) he unutmadan şunu da eklemek istiyorum internetten başvurdum 2 gün sonra adam geldi 5 dakkada işlemleri halletti ve adam nerdeyse beni evime bile götürücekti ben böyle bir ilgi görmedim arkadaş :) kısacası hemen şimdi başvur . :)

Çok sağ olasın yarın başvuru yapayım. İçeri aldınız mı hocam adamı yani ne kadar süre kalıyor? Ona göre ortalığı toparlayayım :D

hocam şuraya girerken istiyor şube yi

ul3bp.png

eft merkezi felan varsa odur

---------- Mesaj saat 03:08:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:04:56 civarında gönderildi. ----------

Çok sağ olasın yarın başvuru yapayım. İçeri aldınız mı hocam adamı yani ne kadar süre kalıyor? Ona göre ortalığı toparlayayım :D

:D yok yaw evde değildim dışardaydım kısaca ekmek peşindeydim :D adam aradı geldi cafe de oturduk hallettik işlemleri kalktık adam eve bırıkıcaktı beni bende dedim arkadaşlara bırakıver :D heee bak unuttum söylemeyi hediyede veriyorlar bir kalem birde not defteri kalem 2 kg filan geliyor sırf döküm sanki :D

:D yok yaw evde değildim dışardaydım kısaca ekmek peşindeydim :D adam aradı geldi cafe de oturduk hallettik işlemleri kalktık adam eve bırıkıcaktı beni bende dedim arkadaşlara bırakıver :D heee bak unuttum söylemeyi hediyede veriyorlar bir kalem birde not defteri kalem 2 kg filan geliyor sırf döküm sanki :D

Böyle iyilerse kartı iptal edip edip tekrar mı istesek napsak :D

Neyse hocam ilginiz için sağ olun en kısa zamanda isteyeceğim bir kart. Teşekkürler :)

Yav bu bankada ki calisanlari seçmece mi aliyorlar biseyden anladiklari yok kaç Gün oldu bi türlü halledemedik

Benim korkum onaylamak için gönderilen para gozukecekmi çözülmeyecek mi

Şube Yoksa IBAN SUBESİ varsa Onu seçip IBAN NO Yazılabilir...
Zaten IBAN NO da şube hesap içeriyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri