Adsense banka hesabı eklenmiyor!!

adsenseci16

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler. Adsensede bu ay 200 tl ödeme eşiğini geçtim ve hesap numarası istedi. fakat numarayı giriyorum herşeyi tam yazıyorum kaydet diyince hiç bir şey yapmıyor... sorun bende mi başka sorunu yaşayan var mı ? iki gündür hesabımı giremiyorum :S

bi çok kişinin yaşadığı bir problem umarım yakın zamanda çözülür

3 Aydır para almak için200 tl eşiğini geçmeye çalıştım. Bu ay da alamayacam galiba :S

adsense resmen paralara yatıyor hep bir gecikme sorun rezalet bir sistem paraları ne kadar tutarlarsa o kadar faiz yiyorlar.

ben biraz önce $ adsenseme hesap ekledim pini yeni girmiştim internet explorerden direk kabul etti

adsense resmen paralara yatıyor hep bir gecikme sorun rezalet bir sistem paraları ne kadar tutarlarsa o kadar faiz yiyorlar.
aynen yine şimdi 1 ay bekleyecez gibi görünüyo ödeme zamanına kadar hesabı oanaylatmam lazım ödeme almak için ama sanmıyorum bu ay alabileceğimi :S

---------- Mesaj saat 02:27:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:27:10 civarında gönderildi. ----------

ben biraz önce $ adsenseme hesap ekledim pini yeni girmiştim internet explorerden direk kabul etti
bende olmadı hala :S

işin garip tarafı bu sorunu yaşayan yabancı yok hiç. adsense englis forumuna baktım kimse böyle bi soru hakkında yazmamış . Galiba türklere özel...

bu sorunu duzeltebien var mi acaba hala devam ediyor bende bu sıkıntı

ben bu durumla alakalı konu açmıştım sanırım çözen yok ...bende de aynı bende ıngbank ekliom ama ekran gidip gelio bi halt oldugu yok. işleri güçleri güncelleme bıktım bu adamların güncellemelerinden okadar cok güncelleme yapıolarki artık ne adsense ne youtube birgün düzgün çalışmıcak...ayda bir biriktir at güncellemeni yap testlerini öle at...baştan savma iş yapıolar sonra düzeltmiolarda sinir oluom.al işte eklenmio banka

ben bu durumla alakalı konu açmıştım sanırım çözen yok ...bende de aynı bende ıngbank ekliom ama ekran gidip gelio bi halt oldugu yok. işleri güçleri güncelleme bıktım bu adamların güncellemelerinden okadar cok güncelleme yapıolarki artık ne adsense ne youtube birgün düzgün çalışmıcak...ayda bir biriktir at güncellemeni yap testlerini öle at...baştan savma iş yapıolar sonra düzeltmiolarda sinir oluom.al işte eklenmio banka
google forumlaındaki konuyu diyosan gördüm onu ben de yazdım altına hatta. Aynen her gün bi halt çıkarıyolar denemeden sürüyolar.

sorun devam ediyor.Ayın 15 geldi artık bu ayda giremezsek diğer aya kalacak.
3 ay pin sıkıntısı yaşadım,şimdide hesap girilmiyor.Eziyet etti bu bize çözen var mı acaba?

aynı durum bende de var hesap eklenemiyor diğer bir hesaba test ödemesi gönderdik diolar ama bana gelen bir ödeme yok bankayı arıyorum onlarda dio bir eft niz yok adamlarda attık diolar ne yapcagımı şaşırdım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri