AdSense Banka Kartımı Tanımlayamıyorum

muratcaliskan

Kayıtlı Üye
merhaba ben adsense hesabıma banka kartımı tanımlayamıyorum ıbanı gırdıgım halde bıc kodunu gırdıgım halde gecersız dıyor lutfen yardımcı olun...

Cevap: adsense banka kartımı tanımlayamıyorum acil yardımm

türkçe karakter kullanma isim felan yazarken.

Geçersiz biçim UYARISI ALMAya devam edıyorum :S

Hocam Iban icin en basta TR yazmasi gerek, siz yaziyor musun onu? Ben de bir ara boyle bi hata aliyordum bu sebepten..

Hocam Iban icin en basta TR yazmasi gerek, siz yaziyor musun onu? Ben de bir ara boyle bi hata aliyordum bu sebepten..

EVET YAZIYORUM AMA HALA GECERSIZ BICIM DIYOR ANLAMADIM GITTI :s HATTA BIC NUMARASINA BILE DIYO

EVET YAZIYORUM AMA HALA GECERSIZ BICIM DIYOR ANLAMADIM GITTI :s HATTA BIC NUMARASINA BILE DIYO

Hocam TRXX XXXX XXXX XXXX XX gibi mi yaziyorsunuz ? yoksa hepsi birlesik mi? Iki turlusunu de deneyin lutfen

Hocam TRXX XXXX XXXX XXXX XX gibi mi yaziyorsunuz ? yoksa hepsi birlesik mi? Iki turlusunu de deneyin lutfen

şuanda ıkısıınıde denedım TRXX XXXX XXXX XXXX XX ve
TRXXXXXXXXXXXXXXXX gıbı aldıgım sonuc Geçersiz biçim :S

teamviewer üzerinden bağlanıp bakabilirim isterseniz.

pm ile ulaşabilirsiniz.

olsun genede ilgilendiiiiğin için teşekkür ederim :(

---------- Mesaj saat 01:51:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:48:23 civarında gönderildi. ----------

çok sevınırım

Not: "IBAN" girilen yere "TR XXXX XXXX XXXX XXXX" şekilde "banka kartının numarasını mı?" giriyorsunuz?

eğer böyle yapıyorsanız yanlış yapıyorsunuz. "Banka hesap numaranıza ait IBAN numaranızı girmeniz lazım".

Belki gözünüzden kaçmış olabilir, aşağıdaki gibi mi uyguladınız?

1) Hesap sahibi adı yazan yerde Türkçe karakter kullanıyor musunuz?
"MURAT ÇALIŞKAN" yerine "MURAT CALISKAN" yazın ya da küçük harfle "murat caliskan" yazmalısınız.

2) Şube adını kontrol edin hesap bilgilerinizle uyuşuyor mu? (Genelde sorun bu çıkıyor, şube isimleri birbirine benziyor.)

3) IBAN numaranız "TR" ile başlamak suretiyle toplam 26 karakterden mi oluşuyor?

Belki gözünüzden kaçmış olabilir, aşağıdaki gibi mi uyguladınız?

1) Hesap sahibi adı yazan yerde Türkçe karakter kullanıyor musunuz?
"MURAT ÇALIŞKAN" yerine "MURAT CALISKAN" yazın ya da küçük harfle "murat caliskan" yazmalısınız.

2) Şube adını kontrol edin hesap bilgilerinizle uyuşuyor mu? (Genelde sorun bu çıkıyor, şube isimleri birbirine benziyor.)

3) IBAN numaranız "TR" ile başlamak suretiyle toplam 26 karakterden mi oluşuyor?

BAKIN BANKA HESAP SAHIBININ ADINDA BI SIKINT IYOK AMA IBAN VE BIC YAZAN YERLERI DOLDURUNCA GECERSIZ BICIM DIYOR AMA NEDENI NI ANLAYAMADIM IBANIMIDA ZIRAAT ATMSINDEN MAKBUZ OLARAK ALDIM YANLIS OLACAGINI YADA YANLIS YAZACAGIMI DUSUNMUYORUM :s

Bir de Ziraat Bankasıyla ilgili bir sorun olabilir. BIC kodu TCZBTR2A yerine TRZBTC2A da olabilir.

Bir de Ziraat Bankasıyla ilgili bir sorun olabilir. BIC kodu TCZBTR2A yerine TRZBTC2A da olabilir.

öyle olacagınıda sanmıyorum musterı hızmetlerını arayıp bıllhassa kendılerınden aldım :s

---------- Mesaj saat 02:13:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:11:52 civarında gönderildi. ----------

arkadaslar team weardan dogru yardım edebılecek bırısı varmı ??

PM atın deneyelim, hem hata hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz.

hocam ıd 654 708 541 sıfre pzn113

---------- Mesaj saat 02:24:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:22:20 civarında gönderildi. ----------

hocam ıd 654 708 541 sıfre pzn113

---------- Mesaj saat 02:29:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:24:21 civarında gönderildi. ----------

HOCAM SORUNU GORDUN IKI TURLUDE AAYNI :s NASIL COZEBILCEZ ? ?

Başka bir tarayıcı kullanıp denediniz mi? Belki tarayıcı kaynaklıdır.

Başka bir tarayıcı kullanıp denediniz mi? Belki tarayıcı kaynaklıdır.

Edit:

Ayrıca kayıt yaparken banka ve şube adı istemesi gerekiyordu onları da istemedi.

onuda denedım haatta dırek baska bı pcden de denedım olmadı
onları neden ıstemedı bılmıyorum ama olay ortada yenı oldugum ıcın ogrenmeye calısıyorum :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri