merhaba ben adsense hesabıma banka kartımı tanımlayamıyorum ıbanı gırdıgım halde bıc kodunu gırdıgım halde gecersız dıyor lutfen yardımcı olun...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam Iban icin en basta TR yazmasi gerek, siz yaziyor musun onu? Ben de bir ara boyle bi hata aliyordum bu sebepten..
EVET YAZIYORUM AMA HALA GECERSIZ BICIM DIYOR ANLAMADIM GITTI :s HATTA BIC NUMARASINA BILE DIYO
Hocam TRXX XXXX XXXX XXXX XX gibi mi yaziyorsunuz ? yoksa hepsi birlesik mi? Iki turlusunu de deneyin lutfen
şuanda ıkısıınıde denedım TRXX XXXX XXXX XXXX XX ve
TRXXXXXXXXXXXXXXXX gıbı aldıgım sonuc Geçersiz biçim :S
teamviewer üzerinden bağlanıp bakabilirim isterseniz.
pm ile ulaşabilirsiniz.
Belki gözünüzden kaçmış olabilir, aşağıdaki gibi mi uyguladınız?
1) Hesap sahibi adı yazan yerde Türkçe karakter kullanıyor musunuz?
"MURAT ÇALIŞKAN" yerine "MURAT CALISKAN" yazın ya da küçük harfle "murat caliskan" yazmalısınız.
2) Şube adını kontrol edin hesap bilgilerinizle uyuşuyor mu? (Genelde sorun bu çıkıyor, şube isimleri birbirine benziyor.)
3) IBAN numaranız "TR" ile başlamak suretiyle toplam 26 karakterden mi oluşuyor?
Bir de Ziraat Bankasıyla ilgili bir sorun olabilir. BIC kodu TCZBTR2A yerine TRZBTC2A da olabilir.
PM atın deneyelim, hem hata hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz.
PM atın deneyelim, hem hata hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz.
Başka bir tarayıcı kullanıp denediniz mi? Belki tarayıcı kaynaklıdır.
Edit:
Ayrıca kayıt yaparken banka ve şube adı istemesi gerekiyordu onları da istemedi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.