adsense banka onaylama yardım

lkoment

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsensede bayadrı kesinleşen param duruyo ben banka hesabını ekliyorum fakat banka hesabna küçük miktar ücret gelmedi o yada ben göremedim 1 kez ekledim onun belli bi günümü var yoksa eekledikten hemen sonra geliyomu çekmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

Daha geçen gün yaptım kuveyt hesabı ekledim sonraki gün test ödemesi geldi.

Tam olarak hangi konuda sıkıntı yaşıyorsunuz hocam.Küçük miktardaki para 2-3 güne max geliyor hocam hesap geçmişinize bakın bazen banka çekebiliyor o miktarı.

Hocam İnternet Şubeciliginiz Yoksa Atmden Döküm Alın Son hareketler oda yoksa bankaya gidin çok cüzi bir küsürat yatıyor farketmemiş olabilirsiniz

hocam ya baktım atm den dökümede hiç bi hareket yok du bilmiyorum belki ıban yanlıştı kaldırıp tekrar denedim onada olmadı bakalım yarın bankaya gidip ibanı felan şey yapcam innternet şubesini açtırıp tekrar denerim böyle ekleyip kaldırmakta sıkıntı olurmuki ödeme şeyi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri