Adsense Banlanmaları Hakkında

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban

Anıl

Yasaklanmış
Arkadaşlar şöyle bir şey düşündüm. Yanlış düşünmüş olabilirim, sizinde fikirlerinizi bekliyorum. Şimdi bir kanalı, Adsense'ye bağladığınız zaman, çıkarmak istediğimizde ya farklı bir Adsense'ye taşıyoruz, ya da partnere bağlıyoruz. Farklı bir Adsense'ye taşımak için bir Adsense hesabımızın daha olması gerekmez mi ? Ben birden fazla Adsense olduğu için banlanma olayının olduğunu düşünmüyorum. Google ya birden fazla Adsense'ye izin veriyor, ya da kanal alım satım olayına. Sizce ?

Olabilir ben tek adsense kullanıyorum banlanmada yaşamadım eğer kanalda sıkıntı olursa direk siliyorum

1den fazla adsense kullanmak resmi kurallara aykırı zaten.Hani normal birşey yapıyormuş gibi düşünmeyin.
Bu forumun %95'i illegal çalışmıyormu sonuçta.

adsensler farklı isimler olduğu sürece sorun yaratmaz aynı bilgisayardan bağlanıyor olabilirsin bu problem değil, ama dediğin gibi kanalları birbirine taşıdığın süreçte sıkıntı yaratabilir fakat şu durumda yaratabilir diye düşünüyorum, 2 adsensede aynı isime kayıtlıdır bir kanalı diğerine taşıdığında ilişkilendirebilir. Farklı isimlerde sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar bu konuyu Adsense hesabı banlananlar için açtım ben de tek Adsense çalışıyorum :)

1 den fazla adsense 1 kişi için sıkıntılı ama 4 kişilik bir ailede 4 tane adsense kullanılabilir. Her aile ferdi kendi özgün kanalını ve hesabını oluşturarak 4 adsense çalışabilir. Fakat 4 adsenseseye ayda 100 kanal bağlayıp bu 100 kanala ayda 500 video atmak biraz sıkıntı çıkartabilir. Nacizane fikrim.

1den fazla adsense kullanmak resmi kurallara aykırı zaten.Hani normal birşey yapıyormuş gibi düşünmeyin.
Bu forumun %95'i illegal çalışmıyormu sonuçta.

illegal çalışıyorda illegalin illegali oluyor bu :D

1 den fazla adsense 1 kişi için sıkıntılı ama 4 kişilik bir ailede 4 tane adsense kullanılabilir. Her aile ferdi kendi özgün kanalını ve hesabını oluşturarak 4 adsense çalışabilir. Fakat 4 adsenseseye ayda 100 kanal bağlayıp bu 100 kanala ayda 500 video atmak biraz sıkıntı çıkartabilir. Nacizane fikrim.

Peki hocam isim soyisim farklı olduğu halde banlananlar nasıl oluyor ben onu çözemedim. Sonuçta 1 ailede 10 kişi olabilir ve hepsinin ayrı ayrı Adsense hesabı olabilir. Sizin düşündüğünüzde çok kanaldan dolayı mı ?

Kim demiş birden fazla adsense hesabına izin veriliyor diye, 2. hesap kesinlikle yasaktır.Aynı kişiye ait olduğu tespit edilirse multi hesaplar kapatılır.

Bundan 3-4 sene önce bir hesap daha açayım belki banlanır falan demiştim, başvurdum gelen cevap XXX mail adresiyle oluşturduğunu bir hesabınız zaten var bu nedenle 2. bir hesap açamazsınız şeklindeydi.

Zannedilenin aksine aynı isimden kaynaklanan bir sorun olmaz aynı isimde binlerce insan yaşıyor, ama sizin ip adresiniz ve pin istediğiniz adres çakışırsa o zaman o hesabın multi olduğu anlaşılır.

Kim demiş birden fazla adsense hesabına izin veriliyor diye, 2. hesap kesinlikle yasaktır.Aynı kişiye ait olduğu tespit edilirse multi hesaplar kapatılır.

Bundan 3-4 sene önce bir hesap daha açayım belki banlanır falan demiştim, başvurdum gelen cevap XXX mail adresiyle oluşturduğunu bir hesabınız zaten var bu nedenle 2. bir hesap açamazsınız şeklindeydi.

Zannedilenin aksine aynı isimden kaynaklanan bir sorun olmaz aynı isimde binlerce insan yaşıyor, ama sizin ip adresiniz ve pin istediğiniz adres çakışırsa o zaman o hesabın multi olduğu anlaşılır.

Peki aile fertleri için açsak ?

Peki aile fertleri için açsak ?

Bu konu tartışmalı, mantıken baktığımızda aynı evde birden fazla adsense kullanıcısı yaşayabilir aynı bilgisayarı kullanabilir ama bunun böyle olmadığını biz de onlar da çok iyi biliyor.Banlanması durumunda ağzınla kuş tutsan inandıramazsın.Para kazanıyorsan en azından bir bilgisayar daha alacaksın mac adresin farklı olacak, yok kazanmıyorsan zaten 2. hesabı açıp macera aramayacaksın.

Bu konu tartışmalı, mantıken baktığımızda aynı evde birden fazla adsense kullanıcısı yaşayabilir aynı bilgisayarı kullanabilir ama bunun böyle olmadığını biz de onlar da çok iyi biliyor.Banlanması durumunda ağzınla kuş tutsan inandıramazsın.Para kazanıyorsan en azından bir bilgisayar daha alacaksın mac adresin farklı olacak, yok kazanmıyorsan zaten 2. hesabı açıp macera aramayacaksın.

Hocam ne farkeder ki sonuçta hesap bizim üzerimize değil. Bu konu tartışılabilir bir konu. Mesela ben erkek kardeşime öğretiyorum şuan. Üzerine bir Adsense hesabı almaya korkuyorum. Ama sonuçta hesabı o kullanacak ve kendi parasını kendi kazanacak.

Peki hocam isim soyisim farklı olduğu halde banlananlar nasıl oluyor ben onu çözemedim. Sonuçta 1 ailede 10 kişi olabilir ve hepsinin ayrı ayrı Adsense hesabı olabilir. Sizin düşündüğünüzde çok kanaldan dolayı mı ?

Aynen hocam isim soyisim farklı olmasının bence bir önemi yok. Bence soyismin aynı olması avantaj bile olabilir. atıyorum kendi adınıza var annenizin adına var babanızın adına var soyisimleriniz aynı olduğu için ipde zaten aynı ama atıyorum ip aynı birinden soyisim xx diğerinde soyisim xxxxx.
Bu belki o kadar önemli bişey değildir fakat mesela akadaşlardan çok duyuyorum 300-500 video bastım 100 kanal aldım 500 kanal siparişi verdim.
1 Yıldır nerdeyse bu işi yapıyorum toplamda kapananlarda dahil 100 kanal açmamışımdır. 3 adsense çalışıyorum sıkıntı yaşamadım çok şükür.

Hocam ne farkeder ki sonuçta hesap bizim üzerimize değil. Bu konu tartışılabilir bir konu. Mesela ben erkek kardeşime öğretiyorum şuan. Üzerine bir Adsense hesabı almaya korkuyorum. Ama sonuçta hesabı o kullanacak ve kendi parasını kendi kazanacak.

Sen karşı taraftan bak ve öyle yorumla, bir evde 10 kişi yaşıyor ve hepsinin adına hesap açılmış, bu hesapların gerçekten o kişile ait olduğu nasıl tespit edilir? Böyle bir imkan var mıdır?

Farklı bilgisayar kullanma imkanın yoksa en azından bilgisayarda 2 kullanıcı hesabı açarak, art arda hesaplara giriş çıkış yapmayarak yakalanma ihtimalini azaltırsın.

extra konu açmayayım... hala banlamalar devam ediyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri