Adsense Banlanmalarında Son Durum Nedir?

ciggopapa

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba,

eylül ayında adsense ler nerdeyse komple kapatılmıştı, sonrasında banlar devam etmiş bende yt çalışmayı bırakmıştım.

Tekrar adsense ile çalışmayı düşünüyorum, son durumlar hakkında bir kaç sorum olacaktı;

1- bir kanalın alt kanalın PK İptal oldugunda diğer hesaplarında para kazanmaları iptal edilen kanal yüzünden gidiyor mu?

2- spam çalışma yapıldıgında hala adsense banlanıyor mu? Adsense eskisi gibi sık sık banlanıyor mu?

3- kapatılan kanalın kazancı adsense'ye yansıyor mu? yoksa verilmiyor mu?

4- başka partner'lar var mı tavsiye edebileceğiniz(kapanan kanalın parasını verecek) ... QUIZ vardı en son o da vermemeye başlamıştı.

5- Render ile çalışılan videolar atıyordum, son zamanlarda anında telif geliyordu. Youtube nin telif gönderme hızında bir değişiklik var mı? Son dönemlerde çok sıkıntılı olmuştu.

Şimdiden emek verip okudugunuz ve cevap yazdıgınız için teşekkür ederim. Bu aralar gercekten ek kazanca ihtiyacım var, ikiz kızlarım büyüyor

Saygılarımla;

Dostum sorun hakkında detaylı bilgi sunmayacağım fakat şunu sana net bir şekilde söyleyebilirim yt hiçbir zaman spamcılar için iyileştirilmez her zaman daha katı şartlar altında zorlaşır.

Hocam her gün benzer konular açılıyor.
Şuan ödeme alanlar ya amatör çalışanlar, yada özgün çalışanlar. Dizi/film/çizgi gibi telifli kategorilerde şansa alanda bikaç kişi vardır. Mesela Bazıları 1 ay para alıyo. Sonra her ay alacağını sanıp gelip bana atar yapıyor.

2-3 ay önce banlanan adsensenin özellikleri şu şekildeydi. 2 kanal bağlıydı. Ödeme gününe kadar kanallarda hiç bir uyarı ve ışık yoktu. Pin de girilmemişti. Banlandıktan 1 gün sonra pin gelmişti. :D gerisini siz düşünün artık.

Eskiden kanal kapanması hiç önemsenmiyordu. Çünkü kanal kapanınca adsense banlanması gibi bir olay olmuyordu. Ama artık kanal kapanınca adsensede banlanıyor malesep.

Yani yt spam çalışmak şans oyunu oynamak gibi bişey oldu.

Partnerlerin ise şartları ağır. Çoğu telifli içerik almıyo. Partner firması risk almasın diye Kafasına göre kanalları atıyo.

Dostum sorun hakkında detaylı bilgi sunmayacağım fakat şunu sana net bir şekilde söyleyebilirim yt hiçbir zaman spamcılar için iyileştirilmez her zaman daha katı şartlar altında zorlaşır.

aslında bende bu durumun farkındayım ama uzun süre bu şekilde çalıştıgım için mesleki körlük oluştu. Farklı nasıl çalışabilirim onu bilemiyorum. Özgün video çekmek ya da oluşturmak için cok fazla zamanım yok. az az gidecegim ve uzun süre sonunda cuzi bir miktar kazandıracak yöntemde bulamıyorum.

günlük en fazla 1 saat PC başında oturabiliyorum...

Hocam her gün benzer konular açılıyor.
Şuan ödeme alanlar ya amatör çalışanlar, yada özgün çalışanlar. Dizi/film/çizgi gibi telifli kategorilerde şansa alanda bikaç kişi vardır. Mesela Bazıları 1 ay para alıyo. Sonra her ay alacağını sanıp gelip bana atar yapıyor.

2-3 ay önce banlanan adsensenin özellikleri şu şekildeydi. 2 kanal bağlıydı. Ödeme gününe kadar kanallarda hiç bir uyarı ve ışık yoktu. Pin de girilmemişti. Banlandıktan 1 gün sonra pin gelmişti. :D gerisini siz düşünün artık.

Eskiden kanal kapanması hiç önemsenmiyordu. Çünkü kanal kapanınca adsense banlanması gibi bir olay olmuyordu. Ama artık kanal kapanınca adsensede banlanıyor malesep.

Yani yt spam çalışmak şans oyunu oynamak gibi bişey oldu.

Partnerlerin ise şartları ağır. Çoğu telifli içerik almıyo. Partner firması risk almasın diye Kafasına göre kanalları atıyo.

kafamdaki soruların çoğunu cevaplamışsın, teşekkür ederim
ikizlerin büyümesini bekleyip, onları videoyaya alcaz anlaşılan :)

aslında bende bu durumun farkındayım ama uzun süre bu şekilde çalıştıgım için mesleki körlük oluştu. Farklı nasıl çalışabilirim onu bilemiyorum. Özgün video çekmek ya da oluşturmak için cok fazla zamanım yok. az az gidecegim ve uzun süre sonunda cuzi bir miktar kazandıracak yöntemde bulamıyorum.

günlük en fazla 1 saat PC başında oturabiliyorum...

Günlük 1 saat ile yt spam zor,sistemini oturtanlar bile günlük 1 saatten daha fazla ayırıyorlar artık eskisi gibi değil.Size önerim ya günlük online saatinizi arttırmaya bakın ya da web site işlerine bakmanızı tavsiye edebilirim.

Banlanma sistemi iyice saçmalamış ya. Kanal açtım adsenseye bağladım, sahte tıktan gitti 2 günde. Hele bi dur önce kazansaydık Google..

günlük 1 saat ile kesinlikle spam yapılamaz sisteminizi oturtsanız bile günde en az 2-3 saat gidiyor ki siz 0 dan geleceksiniz en az günlük 6-7 saat gerekir.

günlük 1 saat ile kesinlikle spam yapılamaz sisteminizi oturtsanız bile günde en az 2-3 saat gidiyor ki siz 0 dan geleceksiniz en az günlük 6-7 saat gerekir.

aslında amacım spam yapmak değil, eskisi gibi biraz kazanç saglamak. Spam diye özellikle belirtmemdeki amacım "Günlük yaklaşık 1 saatim var, özgüne uzun uzadıya zaman ayıramam, haber kanalı yapıp sürekli paylaşım yapamam" anlamındaydı. Önceden dizi renderlayıp, ertesi gün videoyu kanala atıp ertesi gün düzenliyordum.

Şimdi metot belirleyemedim, sorun bu aslında...

Bulut57 aslında belirtmiş, artık bu metotlar tutmuyor diye. Eylülden beri olmayınca son durumu merak etmiştim...

ödeme gununde adsensen banlandımı hocam hic ? , bu duyguyu ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN.

günde 10 saat gerektirse de olsa keşke.işler eskisi gibi değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri