Adsense Banlanmasının NEDENİ ( TAHMİNİM )

• Kullanıcı Dermy12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dermy12

Yasaklanmış
Arkadaşlar Biliyorsunuz çogunuz Adsensesini zırt pırt pcden açıyor. pcde mac ıd yok o ıd yok bu herşeyin bi ıdı var. ccleaner miş google cleanmiş bunlar bi yere kadar google istese varya pcyi üretenin nenesnin kızlık soyadını yine bulur .

herneyse VDS den girenler ise tahminimce oo ip kirlidi ve bum . çünkü vds satanlar online.net felan veya başka yerlerden alıyorlar adamlar bize satıyor ( adamlar ip temizmi degilmi nerden bilsin ekmek parası ) işte ip kirlise oda bize denk gelir adsense BOM . benim şahşi DÜŞÜNCEM bu . haa benim adsensem banlanmadı ( kanallarıda sildim 1 kanal var oda adsense başvuru yaptıgım kanal ) inşallahta banlanmaz . pin bekliyoz :D benim şahşi çözümüm bu haa zırt pırt konuda açmayın çünkü ben arada sırada korkuya düşüyorum . bu konuyu açmamın sebebide belki bi faydam dokunur diye :)

Bu herkes tarafindan bilinen bi teori zaten. Önemli olan adsenseye bagli kanalin yt tarafindan spama dustugunde adsenselerin banlanma nedeni!

Hocam Adsenseler in banlanmadiysa sebebini 10.ban yedikten sonra çözmüş gibiyim kısa bir süre sonra haber vericem bununla ilgili sadece 1 hafta daha beklicez.

vds bot kullanmadım ve spama başladığımdan beri düşmedim 3 senelik adsense hiçbir zaman kapanmadı.

Adsenseye bagli bir kac kanalin spama dusmeme garantisini verebilirmisin? Kaldiki özgün kanallar spamdan kapaniyor ise bence garantisini veremezsin. Az kanal calismak adsensenin banlanmamasi anlami tasimaz, sadece banlanma riskini azaltir.

inşallahta kapanmaz. ama pcenden girmemeye çalış (ÖNERİM)

Teşekkürler ban olaylar başladığından beri adsenseye kanal bağlamadım inşalla hepmiz için düzelir hepmizin borcu harcı var. Bende nişan yaptım toparlarım die düşünmüştüm fakat şuan 300 tlye faturalarımı kapatmak için günü kurtarıyorum. Özgün kanallarımız var ama Trden ekmek yok. Yabancı içerik değil sonuçta. Karton Adam, Canplay gibi kanallar bizzat kendimin fakat mobil oyundan maalesef ama maalesef kazanamıyoruz.

Adsenseye bagli bir kac kanalin spama dusmeme garantisini verebilirmisin? Kaldiki özgün kanallar spamdan kapaniyor ise bence garantisini veremezsin. Az kanal calismak adsensenin banlanmamasi anlami tasimaz, sadece banlanma riskini azaltir.

alakası yok özgün kanallarında ELBET Bİ HATASI OLMUŞTUR hocam dans ettigin kişi GOOGLE diye bi şirket .

Evet gidiyorum boş konularda durmam zaten

tm

Teşekkürler ban olaylar başladığından beri adsenseye kanal bağlamadım inşalla hepmiz için düzelir hepmizin borcu harcı var. Bende nişan yaptım toparlarım die düşünmüştüm fakat şuan 300 tlye faturalarımı kapatmak için günü kurtarıyorum. Özgün kanallarımız var ama Trden ekmek yok. Yabancı içerik değil sonuçta. Karton Adam, Canplay gibi kanallar bizzat kendimin fakat mobil oyundan maalesef ama maalesef kazanamıyoruz.

aynı senin durumundayım . ama çok şükür borç harç yok günü çıkartıyoruz . bide adsense bekliyorm

Googleın çerez ve ip dışında eriştiği bilgiler (varsa) buna yasal bir şekilde mi erişiyor(erişiyorsa)? Örneğin; benim bilgisayarımın mac adresine erişmesi yasal mı?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Googleın çerez ve ip dışında eriştiği bilgiler (varsa) buna yasal bir şekilde mi erişiyor(erişiyorsa)? Örneğin; benim bilgisayarımın mac adresine erişmesi yasal mı?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Google'ın nelere erişebileceği gizlilik sözleşmelerinde yazıyordur. Açıp okuyan olduğunu sanmıyorum. Okumak lazım.

aynı pc den aynı internetim ile sadece farklı tarayıcı kullanarak 4 tane adsense açtım ağustos ve eylül aylarında hepsine de 2 şer kanal bağlı. hepsi de duruyor çok şükür dahaca birşey olmadı bakalım :)

Bu dediginiz büyük olasik zaten. Ek olarak kullanilan web tabanli botlar , pc gecmisi vs. Benim düsündem partnere 3 ayda 1k kapanan Kanal sinirlamasi var ise , sanirim adsense icinde belirli miktar kapanan Kanal siniri getirdiler. Bu durumda adsense spama düsüyor sonrasinda kapatiliyor diye tahmin ediyorum.

Bu dediginiz büyük olasik zaten. Ek olarak kullanilan web tabanli botlar , pc gecmisi vs. Benim düsündem partnere 3 ayda 1k kapanan Kanal sinirlamasi var ise , sanirim adsense icinde belirli miktar kapanan Kanal siniri getirdiler. Bu durumda adsense spama düsüyor sonrasinda kapatiliyor diye tahmin ediyorum.

aynen katılıyorum

Arkadaşlar Biliyorsunuz çogunuz Adsensesini zırt pırt pcden açıyor. pcde mac ıd yok o ıd yok bu herşeyin bi ıdı var. ccleaner miş google cleanmiş bunlar bi yere kadar google istese varya pcyi üretenin nenesnin kızlık soyadını yine bulur .

herneyse VDS den girenler ise tahminimce oo ip kirlidi ve bum . çünkü vds satanlar online.net felan veya başka yerlerden alıyorlar adamlar bize satıyor ( adamlar ip temizmi degilmi nerden bilsin ekmek parası ) işte ip kirlise oda bize denk gelir adsense BOM . benim şahşi DÜŞÜNCEM bu . haa benim adsensem banlanmadı ( kanallarıda sildim 1 kanal var oda adsense başvuru yaptıgım kanal ) inşallahta banlanmaz . pin bekliyoz :D benim şahşi çözümüm bu haa zırt pırt konuda açmayın çünkü ben arada sırada korkuya düşüyorum . bu konuyu açmamın sebebide belki bi faydam dokunur diye :)
Aynen oyle ama bazilari hala farkinda degil.temiz vds yoktur heralde.ve banlanan pc den tekrar aciyorlar ve yine ban.arkadaslar sifir pc ,temiz net ile basvuruldugunda tekrar banlanma olmicagini dusunuyorum.ama bunu yapan cok az.hala vds ve ayni pc falan.vds den banlanmayanda vardir istisna.sen isini garantiye al.dusuncem.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri