Adsense Banları ÜLKE ile ilgili olabilir mi?

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Bunu Adsense ban konusunda yazmak yerine konu olarak açmak istedim anormal derecede şüpheleniyorum bu durumdan. Biliyorsunuz ki Adsense bi kaç hafta önce Türkiyeye para kazanmayı açtı. Acaba biz Adsense basvurusu yaparken Fransa veya Abd seçiyorduk. Adsense de ödemeleri Turkiye de ki hesaplara yapıyordu. Adsense bu durumdan huylanıp Bizleri banlamış olabilir mi?

Bir terslik olduğu kesin spam yapıp banlanmayan ve ödemesini alan baya kişi var hala forumda.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION]

bunu bildiğim için spam bitmedi diyorum eğer spam bitirmek isteselerdi uzak doğunun canına okurlardı zaten quizle birlikte leş spam devri bitti. ve bir düşün türkiye güncellemesinin ertesi hafta geçmişe dönük bütün adsenseleri kapattılar.

Bir terslik olduğu kesin spam yapıp banlanmayan ve ödemesini alan baya kişi var hala forumda.

@ilyas

---------- Spam Engelliyici 18:06 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

2 gündür bunu anlatıyorum urfalı :D günaydın... ama kimseye anlatamıyorum. bir düşün neden türkiye de kitlesel ban oldu ama leş spamın merkezi uzak doğuda olmadı

S.a arkadaşlar. Bunu Adsense ban konusunda yazmak yerine konu olarak açmak istedim anormal derecede şüpheleniyorum bu durumdan. Biliyorsunuz ki Adsense bi kaç hafta önce Türkiyeye para kazanmayı açtı. Acaba biz Adsense basvurusu yaparken Fransa veya Abd seçiyorduk. Adsense de ödemeleri Turkiye de ki hesaplara yapıyordu. Adsense bu durumdan huylanıp Bizleri banlamış olabilir mi?

---------- Spam Engelliyici 18:08 ---------- Önceki Mesaj 18:06 ----------

http://www.ytpara.com/adsense-ban/8...e-guncellemesinden-sonra-banlanan-var-mi.html

Daha önceden yabancı ülke seçenlerin tamamı banlanmadı ki?ya da eylülden sonra açılanların tamamı sağlam kalmadı ki? ilk etapta akla gelen ihtimallerden biri sadece daha fazlası değil.

adsense açarken türkıye kanalların para kazanmasını açarken abd vb. seçiyorduk diye hatırlıyorum adsense açarken başka ülke yazarsak türkıyeye ödeme alınmıyor dıye bılıyorum

olay fransa amerika turkiye secmek degil arkadaslar. olay turkiyenin para kazanmasina dair guncellemenin yapilmasi. urfalı arkadasi tamamlamak icin soyluyorum daha genis boyutta dusunun. adamlar ülkemiz için daha önce olmayan büyük bir güncelleme yapmışlar.

Son düzenleme:
Benim 2 almanya adsensesi 1 tr adsensesi banlandi. Mayista [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] dan aldigim 1 adsense vardi kenarda o saglam duruyor.Bence olay tr ile ilgili degil.

adsense açarken türkıye kanalların para kazanmasını açarken abd vb. seçiyorduk diye hatırlıyorum adsense açarken başka ülke yazarsak türkıyeye ödeme alınmıyor dıye bılıyorum

Türkiyeye açtılar.

Benim 2 almanya adsensesi 1 tr adsensesi banlandi. Mayista [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] dan aldigim 1 adsense vardi kenarda o saglam duruyor.Bence olay tr ile ilgili degil.

Ne yapalım teori üretiriz. Kötü senaryolar yazarız bi şekilde bunu çözmemiz lazım onbinlerce insan buradan geçimini sağlıyor

Bencede alakalı değil ama etken olabilir nedeni 5 adsenseden 4 ü ban diğeri rekor kazanç sağladığım ve bugün ödemesini aldığım adsense ayakta hepsi aynı şekilde onaylanmıştır

Ne söylersek söyleyelim ekim gibi herşey netleşir yeni acılan adsenselerde spama düşer banlanır para yatmassa geçmiş olsun. yok sorun düzelirse bence bundan sonra daha dikkatlı davranmak lazım youtubeda spamdan nasıl para kazanılır videolar çekmemek. periscope de nasıl kazanılır yayaınları acmamak daha az kişiye bu işi öğretmek lazım evet herkez kazansın ama ne kadar çok kişi bu işe girerse o kadar olay zorlaşıyor malasef.

eskiler çıkmaya başladı yeni girenlerin pek kazanacağını sanmıyorum. olay çok ciddi emek ve zaman istiyor.

Ne söylersek söyleyelim ekim gibi herşey netleşir yeni acılan adsenselerde spama düşer banlanır para yatmassa geçmiş olsun. yok sorun düzelirse bence bundan sonra daha dikkatlı davranmak lazım youtubeda spamdan nasıl para kazanılır videolar çekmemek. periscope de nasıl kazanılır yayaınları acmamak daha az kişiye bu işi öğretmek lazım evet herkez kazansın ama ne kadar çok kişi bu işe girerse o kadar olay zorlaşıyor malasef.

eskiler çıkmaya başladı yeni girenlerin pek kazanacağını sanmıyorum. olay çok ciddi emek ve zaman istiyor.
haklısın 1 yıl önce 2 3 saat ugrasıp bir gelir elde ediliyordu ama simdi çok zaman bile harcasan ya spama düşüyor ya kanal kapanıyor ya partner atıyor yada adsense banlanıyor.

Hiç youtube kanalı kapanmamış olupta adsense hesabı banlanan var mı?

Son düzenleme:
arkadaslar benim calisdigim dizi kategorilerine bakiyorum simdi. yabancilar hepsi adsense calisiyor. o kategorie zaten kanal maximum 2-3 gunde telif yer, flagdansa kacish yok. cok gelirli kategori. simdi onlarin 2de 1 kanallari kapaniyorken nasil hayla calisabiliyorlar durmadan onu anlamiyom / adsenseleri spama girmezmi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri