Adsense Baslangic yeni arkadaslar icin

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
yönetici arkadsalara daha önce 3 defa üyelik istedigi gönderdim kabul etmediler. sanirim üyelik artik linksiz oldugu icin üye olabildik cok sukur

adsense icerik barindirici hesap kazancini saglamak icin ilk önce sabirli olmak gereklidir.
ben 2005 yilindan beri youtube kullancisi ve yayincisiyim
önemli olan videonun youtubede 1 tane olmasi degildir önemli olan videoyu düzgün etiketlerle yönetebilmekdir eger hit almak istiyorsaniz

en basiti yabanci bir videoyu türkce etiket-baslik altinda hitlestirme islemleri kazancinizi cok arttiracaktir
ben suan 9 tane adsense sayibiyim biraz abarttim ama bu isi suan aylik banka hesaplarimda biriken para 20000+ TL civarlarinda
hani salliyor diyen arkadaslar cikabilir onun icin 2 tane adsensemden bu aylik bilgi paylasacagim
attachment.php

attachment.php

artik yeni gercekden kazanmaya ihtiyaci olan arkadaslara yardimci olmaya calisacagim

300.000$ kazancla ilk 5 de bir türk oldugunu unutmayin

yabanci bir videoyu türkce etiket altinda hitlestirme islemleri kısmını biraz açabilir misiniz acaba ? çünkü ben tam tersinin yapıldığını biliyorum türkçe bir videoya tbm yükseltsin diye ekonomi bazlı tbmler giriliyor tamam ama yabancı bir videoya söz gelimi ' komik ' tbm si tam olarak ne işe yarayacak?

Ariyetten hoşgeldiniz hocam , böyle bir amacınız olması çok güzel bu tutumunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum , keşke ben de 2005 gibi aysaydım şu işlere :)

merhaba arkadasim.
ben tbm den bahsettigimi sanmiyorum hitlere deyindim tabi hit oluncada
parada oluyor yani yabanci videolari türkcelestirme
örnek bir arjantin dizisinden aldigin kisa bir sahneyi türkce etiketle daha kolay yayginlastirabilirsin. cünkü altarnatifin fazla olmuyacagi icin hit seviyende yükselecektir
ve bunun altina etiket olarak ekstradan film film izle sinema dizi dizi izle etiketleri attigini zaman tmb 5-11 krs arasi degisir.
en cok kazandiran zengin medyadir yeri geldiginde 3 dolar biraktigini biliyorum. tiklama basi

merhabalar ben günlük güncel videolar atıyorum günlük az da olsa izlenim alıyorum. adsense bunu henüz tam saymıyor ama olsun. bir kaç tane youtube hesabı açıp hepsine güncel videolar atsam herhangi bir sorun olur mu acaba? banlar mı beni cok fazla hesaba video atıyorum diye?

[MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] hocam , hangi kategori çalışıyorsunuz ? 7 yıldır bu işi yapıyorsanız bize öğretebileceğiniz çok şey vardır , benim gibi yeni yeni kazançlarını toparlamış , bir dengeye sokmuş insanlara ne tavsiye ediyorsunuz ? ( 10 aydır bu işle uğraşıyorum aylık rahatça net 1000 tl kazanabilecek durumdayım şuan )

Bu arda nick benzerliği varmış yeni farkettim , bir forumda iki kaptan Jack Sparrow fazla :D

Youtube ne zamandır Adsense geliri veriyor?
2005'ten beri Kullanıcı olabilirsinde, Kazanç kısmı o kadar eski değildir.
Zaten site 2005'te kurulmuş.

Edit : konuyu keşke tanışma kısmına açsaydın, bende geldim yardımcı olacağım sizlere diye.
Hoşgeldin yazam neyse.

hocam etiketin öneminden bahsetmişsiniz. ben açıklamaya etiket girmeden hit alamıyorum. açıklamaya etiket girmekte sakıncalıymış, youtube spam olarak algılayabiliyormuş. sadece video ayarlarına etiket girerek nasıl iyi hit alabiliriz? siz etiketleri nasıl giriyorsunuz, kelime kelime mi, kelime öbeği şeklinde mi? aranma hacmi yüksek olan kelimeleri girmek sonuç getirir mi, yoksa hem yüksek hem düşük kelimeleri girip karma bir şey mi yapmak gerekir? ben hep yüksek olanları giriyorum ama sonuç alamıyorum. anca açıklamaya çok fazla girince iyi hit alıyorum. o da hileye kaçıyor biraz. yardımcı olursanız sevinirim.

yönetici arkadsalara daha önce 3 defa üyelik istedigi gönderdim kabul etmediler. sanirim üyelik artik linksiz oldugu icin üye olabildik cok sukur

adsense icerik barindirici hesap kazancini saglamak icin ilk önce sabirli olmak gereklidir.
ben 2005 yilindan beri youtube kullancisi ve yayincisiyim
önemli olan videonun youtubede 1 tane olmasi degildir önemli olan videoyu düzgün etiketlerle yönetebilmekdir eger hit almak istiyorsaniz

en basiti yabanci bir videoyu türkce etiket-baslik altinda hitlestirme islemleri kazancinizi cok arttiracaktir
ben suan 9 tane adsense sayibiyim biraz abarttim ama bu isi suan aylik banka hesaplarimda biriken para 20000+ TL civarlarinda
hani salliyor diyen arkadaslar cikabilir onun icin 2 tane adsensemden bu aylik bilgi paylasacagim
attachment.php

attachment.php

artik yeni gercekden kazanmaya ihtiyaci olan arkadaslara yardimci olmaya calisacagim

Bana yardımcı olur musunuz.

Arkadaşlar konuda yanlış geçen bişeyler var
yani yanlış anlaşılmasın ama
youtub adsense 2005 te çıkmadı bu konuda bir çelişki var
youtube videolarından para kazanma 2012 haziran temmuzda çıktı
arkadaş diyo ki ben 2005 ten beri youtube adsense yayıncısıyım
ben ocak 2013 youtuba başladım şahsen
ama youtub adsense ilk başladığı zamanda başlayan arkadaşlarımda var
kesinlikle youtub adsense 2005 te başlamadı lütfen yanlış bilgilendirmeyelim
sayın [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION]

Arkadaşlar konuda yanlış geçen bişeyler var
yani yanlış anlaşılmasın ama
youtub adsense 2005 te çıkmadı bu konuda bir çelişki var
youtube videolarından para kazanma 2012 haziran temmuzda çıktı
arkadaş diyo ki ben 2005 ten beri youtube adsense yayıncısıyım
ben ocak 2013 youtuba başladım şahsen
ama youtub adsense ilk başladığı zamanda başlayan arkadaşlarımda var
kesinlikle youtub adsense 2005 te başlamadı lütfen yanlış bilgilendirmeyelim
sayın @jacksparrow45

adam 2005'de reklamlardan para kazanmaya başladım diye birşey dememiş. 2005'de üye oldugunu ve o tarihte siteye video attıgını(para kazanma olmadan da video atabiliyorsun) söylemiş.dikkatli okuyun lütfen.

adam 2005'de reklamlardan para kazanmaya başladım diye birşey dememiş. 2005'de üye oldugunu ve o tarihte siteye video attıgını(para kazanma olmadan da video atabiliyorsun) söylemiş.dikkatli okuyun lütfen.

Ariyetten hoşgeldiniz hocam , böyle bir amacınız olması çok güzel bu tutumunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum , keşke ben de 2005 gibi aysaydım şu işlere :)

bu arkadaş konudan onu anladı ve demişki keşke bende 2005 te bu işlere başlasaydım demiş bende ona göre yorum yaptım

Arkadaşlar hemen yargısız infaz yapmasanız da bir adamı dinleseniz nasıl olur?
Benim bilidiğim kadarıyla 2005'te youtube/adsense kazancı yoktu.Ki Youtube eski PP çalışanlarına ait basit bir siteydi.Ardından siteyi google satın aldıktan sonra bu kazanç ortaya çıktı.

Ancaaak,yine benim bildiğim kadarıyla o zamanlar yani 2005 2006 yıllarında youtube'da kanal oluşturup video atanlar.Belli bir izlenim/abone sayısına ulaştığında YT tarafından para kazanmaya yani YT ortaklığına davet ediliyormuş.Belki arkadaşımızın böyle bir deneyimi olmuş olabilir.

---------- Mesaj saat 22:13:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:10:16 civarında gönderildi. ----------

Hocam eğer sakıncası yoksa bu kişinin ismini öğrenebilir miyiz? Ayrıca öyle bi ilk 5 liste felan varsa bizde görebilir miyiz? Hırslanmak istiyorum :cool:

Arkadaşlar 2005'de bu işe girdiğinizi düşünsenize para var veya yok şimdiye fenomen olabilirdik :)

yazdigimi lütfen iyi okuyunuz ben nerde 2005 yilindan beri adsense yayincisiyim yazdim sadece video yayincisiyim diyorum siz bi yaziyi nasil anliyorsunuz sasirdim :) asagiyi iyi okuyun madem

youtube 2005 yilinda kullanicilarina para dagitmaya karar verdi ve bunu uygulamaya gecirmek icin calismalarina basladi aradan 1 yil gecti.
ve GOOGLE INC. Denen sirket youtube'yi 1.600.000.000(1.6milyar$) karsiliginda satin aldi
ve youtube yönetimi degistigi icinde uygulama askiya alindi ve google tarafindan proje hayata gecirildi.
kisa bir not daha : bu satin alma karsisinda pasif duruma düsen yahoo
genc mark zuckenberg'in facebook'una 800 milyon dolar teklif etti
ve ret yedi o redden sonra face patlamasi yasandi saygilar :)

---------- Mesaj saat 21:38:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:32:46 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar hemen yargısız infaz yapmasanız da bir adamı dinleseniz nasıl olur?
Benim bilidiğim kadarıyla 2005'te youtube/adsense kazancı yoktu.Ki Youtube eski PP çalışanlarına ait basit bir siteydi.Ardından siteyi google satın aldıktan sonra bu kazanç ortaya çıktı.

Ancaaak,yine benim bildiğim kadarıyla o zamanlar yani 2005 2006 yıllarında youtube'da kanal oluşturup video atanlar.Belli bir izlenim/abone sayısına ulaştığında YT tarafından para kazanmaya yani YT ortaklığına davet ediliyormuş.Belki arkadaşımızın böyle bir deneyimi olmuş olabilir.

---------- Mesaj saat 22:13:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:10:16 civarında gönderildi. ----------

Hocam eğer sakıncası yoksa bu kişinin ismini öğrenebilir miyiz? Ayrıca öyle bi ilk 5 liste felan varsa bizde görebilir miyiz? Hırslanmak istiyorum :cool:

ismini bilmiyorum ama galiba abd kulllanicisi 4 tane yabanci komedi etkinlik kanali oldugunu biliyorum 1 milyon üzeri takipcisi var.

Hocam 5.nin Türk olduğunu nerden biliyosunuz?Ben kaçıncıyım acaba,ordan bakınca kaçıncı gibi duruyorum hocam?

Yabancı bir videoya türkçe etiketleme yaptığınız zaman izlenimlerin % kaçı Türkiye den geliyor acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri