adsense başvurum reddedildi neyapmam gerekiyor?

serdo21

Kayıtlı Üye
Web sitesi
etikhayat.blogspot.com
adsenseye başvuru yapmıştım ama uygun görülmemiş. hem google adsenseden gelen mesajı hemde site içerik trafiğini aşağıda vereceğim nerede yanlış yaptım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?

AdSense'e ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız yaptıkları inceleme sonucunda başvurunuzun programımızın ölçütlerini karşılamadığına karar verdi. Maalesef sizi programımıza kabul edemiyoruz. AdSense program politikalarımız, Google reklamlarının reklamverenlerimiz kadar yayıncılarımıza da yararlı olacağından emin olmak için tasarlanmıştır. Tüm yayıncıları incelemeden geçirir ve başvuruları reddetme hakkımızı saklı tutarız. Programımızın ölçütlerini karşılayacak değişiklikleri gerçekleştirmeniz durumunda, gelecekte AdSense'e tekrar başvurabilirsiniz.

SxifQq.jpg

Google reklam vereni derken 0,01 kuruştan reklam verenlerden mi bahsediyor orasını çok merak ediyorum. İçerikler Spam mı hocam. Sitelerde tekrarlanan içerik politikası mı uyguluyorlar yoksa.

organik trafiğin çok düşük.

sitenin içeriğini bilmiyorum ama sebeb büyük ihtimalle bu.

Merhaba, sürekli güncel sorunsuz domain ve adsenseler için iletişim kurabilirsiniz.

Adsense+ DOMAİN .COM + Hazır Kurulu Site

Domain : Eksimsi .Com
Durum : Satıcı
Hesap Türü: Web AdSense
Hesap Tarihi: 2020
Pin: Pinsiz
Ödeme Alındı mı : Hayır
Adres onayı: Türkiye
Telif/ İhlal sorunu yaşandı mı?:Kısıtlama var ama kalkar
Kesinleşen Ücret: -
Kesinleşmeyen Ücret:-
Hesap için istenen fiyat : 600 TL
Mail ile mi devrilecek: Evet
Ödeme Türü: Papara, Enpara , Kredi Kartı
Ek notlar/detaylar:

Adsense + DOMAİN .COM + Hazır Kurulu Site + İçerik

Domain : Elityazar . Com
Durum : Satıcı
Hesap Türü: Web AdSense
Hesap Tarihi: 2020
Pin: Pinsiz
Ödeme Alındı mı : Hayır
Adres onayı: Almanya
Telif/ İhlal sorunu yaşandı mı?:Kısıtlama var ama kalkar
Kesinleşen Ücret: -
Kesinleşmeyen Ücret:-
Hesap için istenen fiyat : 800 TL
Mail ile mi devrilecek: Evet
Ödeme Türü: Papara, Enpara , Kredi Kartı
Ek notlar/detaylar:

Not : Adsense onayı almamı istediğiniz sitelerinizi iletiniz , ücret karşılığında sitelerinize adsense onayı alabiliriz.

İletişim

Whatsapp : https://wa.me/905419505224

tabi bu işi şuan resmen meslek olarak yapan,bu onay işlerinden para kazanan arkadaşlar var.onlar daha iyi bilir ama bence sorunun bu resme bakarak çözülmesi zor.sorun genelde sitede oluyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri