adsense davetiye problemi

km48499

Yasaklanmış
gmail ile açılımış olan kanalımı adsense bağlamak için ana adsense hesabımdan davetiye yollamaya çalışıyorum. uyarı veriyor. 18 yaşından büyük ve doğrulanmış bir mail olmalı diye. bu bir hata mı yoksa benim maillerde mi problem var. daha önceden hiç böyle olmamıştı.

---------- Mesaj saat 16:45:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:44:18 civarında gönderildi. ----------

uyarı bu gerçi sabit bekliyor orda uyarı

Bu AdSense hesabına erişebilmek için, davet edilen kullanıcıların en az 18 yaşında olması ve e-posta adresleriyle ilişkili, doğrulanmış bir Google Hesabının bulunması gerekir. Hâlihazırda bir AdSense hesabı veya başvurusuyla ilişkili olan e-posta adresleri, bu hesaba davet edilemez.

---------- Mesaj saat 16:50:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:45:44 civarında gönderildi. ----------

pardon adsense kullanıcı limitini aşmışım hani 500 dü ya

---------- Mesaj saat 16:54:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:58 civarında gönderildi. ----------

bir hesap için izin verilen maksismum kullanıcı sayısı aştınız

---------- Mesaj saat 17:14:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:54:13 civarında gönderildi. ----------

sınır 200 galiba

---------- Mesaj saat 17:41:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:14:14 civarında gönderildi. ----------

neyse bu vesileyle 2 adet tecrübe edindi

1. adsense kanal bağlama sayısı 500 değil 200
2. bağladığınız mail hesabınızı silsenin bile yer açılmıyor.
3. bağladığım bazı kanal gmailleri adsense-kaynaklarda gözükmüyor
niye nasıl çözemedim. gmail de davetiye var kabul etmişim. youtubda adsense ayarını yapmışım . reklamlar çıkıyor. youtube para kazanma ayarlarında adsense id gözüküyor. ama ana adsense kaynaklar kısmında mail adresi gözükmüyor. ne ayak nasıl oldu ne yapmak lazım araştırıyorum.

başka adsensenden bu maile davetiye yollayacam bakalım ne diyecek sonucu size bildiririm.

---------- Mesaj saat 17:56:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:40 civarında gönderildi. ----------

ana adsense de maili gözükmeyen mail adresine başka adsense den davetiye yolladım bu kişi zaten üye dedi. kaynaklarda gözükmemesi haricinde herşey normal gözüküyor. gerisi allaha kaldı inşallah adsense e geçiyordur.

gmail ile açılımış olan kanalımı adsense bağlamak için ana adsense hesabımdan davetiye yollamaya çalışıyorum. uyarı veriyor. 18 yaşından büyük ve doğrulanmış bir mail olmalı diye. bu bir hata mı yoksa benim maillerde mi problem var. daha önceden hiç böyle olmamıştı.

---------- Mesaj saat 16:45:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:44:18 civarında gönderildi. ----------

uyarı bu gerçi sabit bekliyor orda uyarı

Bu AdSense hesabına erişebilmek için, davet edilen kullanıcıların en az 18 yaşında olması ve e-posta adresleriyle ilişkili, doğrulanmış bir Google Hesabının bulunması gerekir. Hâlihazırda bir AdSense hesabı veya başvurusuyla ilişkili olan e-posta adresleri, bu hesaba davet edilemez.

---------- Mesaj saat 16:50:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:45:44 civarında gönderildi. ----------

pardon adsense kullanıcı limitini aşmışım hani 500 dü ya

---------- Mesaj saat 16:54:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:58 civarında gönderildi. ----------

bir hesap için izin verilen maksismum kullanıcı sayısı aştınız

---------- Mesaj saat 17:14:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:54:13 civarında gönderildi. ----------

sınır 200 galiba

---------- Mesaj saat 17:41:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:14:14 civarında gönderildi. ----------

neyse bu vesileyle 2 adet tecrübe edindi

1. adsense kanal bağlama sayısı 500 değil 200
2. bağladığınız mail hesabınızı silsenin bile yer açılmıyor.
3. bağladığım bazı kanal gmailleri adsense-kaynaklarda gözükmüyor
niye nasıl çözemedim. gmail de davetiye var kabul etmişim. youtubda adsense ayarını yapmışım . reklamlar çıkıyor. youtube para kazanma ayarlarında adsense id gözüküyor. ama ana adsense kaynaklar kısmında mail adresi gözükmüyor. ne ayak nasıl oldu ne yapmak lazım araştırıyorum.

başka adsensenden bu maile davetiye yollayacam bakalım ne diyecek sonucu size bildiririm.

---------- Mesaj saat 17:56:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:40 civarında gönderildi. ----------

ana adsense de maili gözükmeyen mail adresine başka adsense den davetiye yolladım bu kişi zaten üye dedi. kaynaklarda gözükmemesi haricinde herşey normal gözüküyor. gerisi allaha kaldı inşallah adsense e geçiyordur.

Bir sny...

En başından en sonuna kadar yanlış yol izliyorsunuz.

Arkadaşlar kanalınızı adsenseye bağlamak için adsenseden davetiye göndermenize gerek yok. O durum sadece extra yönetici eklemek için kullanılan bir durumdur. Sizin yapmanız gereken kanalınıza girip para kazanma-ödememi nasıl alacağım-adsenseyi ilişkilendirmek...

Yapamayan veya bilmeyen arkadaşlara team ile uygulamalı gösterebilirim.

Bu durumda kanal ekleme sınırı 100-200 felan değil 500 dür

Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri