Adsense de bir sorun mu var ?

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, 4 adet kanalım var ve bir adsenseye bağladım hepsini yaklaşık 2 gündür paylaşımlar yaptım sürekli bot aracılığı ile videoyap.com üzerinden yani, daha bu işlerde yeniyim fakat adsense ye girince

Sayfa görüntüleme sayısı

1.024

böyle yazıyor fakat kazançlar sürekli 0, neden acaba ? Acaba şundan mı ben flash oyun sitemi eklemiştim adsense'e fakat hala onaylanmadı böyle yazıyor ;

" oyunfavori . com için yaptığınız başvuru inceleniyor. Hesabınız tam olarak onaylanana kadar yalnızca boş reklamlar göreceksiniz. Daha fazla bilgi edinin . İsterseniz, başvurunuzu farklı bir web sitesi kullanarak yeniden gönderebilirsiniz. "

bunlar adsensedeki kazancımı etkiler mi ? Ne yapmam gerekiyor beyler lütfen söyleyin

hocam bu adsense site uzerinden acılmıs bir adsense normalde youtube ile baglaman gerekiyor forumda gerekli konular var sek@nYT nin konularına bakarsanız bilgi sahibi olursunuz

Ben youtube ile bağladım zaten bütün hesapları, görüntülenme sayıları sürekli artıyor fakat hiç kazanç sağlamadım daha, bütün herşeyi ile bağladım hepsi aynı adsenseye bağlı bu işte bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen..

baktım zaten ürünlerde 54 görüntülenme yazıyor 0 tıklama gözüküyor, halbuki direk adsense ana sayfasında 1.054 falan gözüküyor, ama arkadaşa tıklattırdım ben hala 0 orası anlamadım gitti

---------- Mesaj saat 22:50:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:43:03 civarında gönderildi. ----------

Beyler yardım lütfen :S

---------- Mesaj saat 23:20:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:50:19 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar spam yapmak gibi olmasın ama yardım edin lütfen

Valla bende ayni durumdayim seninle. Benim tiklamalar gozukuyor fakat tahmini kazanc yazmiyor. O killandiriyor beni ama soyle bisey var gecen aydan 3.43 kesinlesmis

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri