Adsense değiştirsek kazanç yansır mı?

thedarkruling

Kayıtlı Üye
Merhabalar sorum şu olucak

bir adsense hesabım var içinde birikmiş kazancım var kesinleşmemiş kanalın adsense hesabını değiştirirsek kazanç hangi hesapta kesinleşir ?

Geçen ay 28 'inde değiştirdim yeni olana yansımıştı.

Öncesinde bağlı olan adsense spama düşmüş kanal muhtemelen 2 güne içinde kapanırsa sonuç ne olur acaba

Birzat kendi tercübem yok hocam ,doğal olarak yansıması lazım. suan sorduklarını bende kendime sordum eşe dosta sordum bekliyorum ayın 11 :)

Varmı tecrübesi olan bende taşımayı düşünüyordum

ay sonundan 3-5 gün önce taşırsan yansır

Ay sonuna kadar taşırsan yeni adsense e yansır

ayın 28inde taşıdığım kanal yeni adsenseye yansıdı bunu en az 3-4 kere denedim sonuç aynı 29 una kadar geçerli sanırım

Kanal daha önce spama düşmüş adsense ye bağlandı hocam ve kanal kapanırsa ne olur ?

hocam kanalın sıkıntısı yoksa spama düşen adsense hesabın mailini değiştir eski maili komple sil adsensenin yt bağlantısını komple kes o dursun köşede kanalıda 28ine kadar beklet sorun çıkmazsa 28inde temiz adsense bağla. Zaten kanal spama giren adsense bağlanıp hala ayaktaysa o adsenseden ödeme alma ihtimalin de var demektir

hocam kanalın sıkıntısı yoksa spama düşen adsense hesabın mailini değiştir eski maili komple sil adsensenin yt bağlantısını komple kes o dursun köşede kanalıda 28ine kadar beklet sorun çıkmazsa 28inde temiz adsense bağla. Zaten kanal spama giren adsense bağlanıp hala ayaktaysa o adsenseden ödeme alma ihtimalin de var demektir

Peki hocam şöyle bir durum var 1 yıl önce 3 kanalım vardı kendiliğinden adsense bağlantısı gitmiş bende 1 yıl sonra fark ettim bunu günlük 1-2 tl getiren kanallardı tekrardan adsense ye bağlayınca hesapta 4 haneli ödeme kesinleşti. Şimdi kanalı adsense hesabına bağlamasam sonradan bağlasam kazançlar yansır mı yine ?

Peki hocam şöyle bir durum var 1 yıl önce 3 kanalım vardı kendiliğinden adsense bağlantısı gitmiş bende 1 yıl sonra fark ettim bunu günlük 1-2 tl getiren kanallardı tekrardan adsense ye bağlayınca hesapta 4 haneli ödeme kesinleşti. Şimdi kanalı adsense hesabına bağlamasam sonradan bağlasam kazançlar yansır mı yine ?

Hocam kanal bosta sayarsa kazanc adsenseye yansimaz ama daha onceki gelirleri yansiyip kesinlesme olduysa ve kanallar o kesinlesen adsensede degilse bile odeme alirsin(adsense banlanmaz ise) o eski kanallar az miktar kazandiriyorsa ve sikinti yoksa yeni bi adsense ac o kanallari yeni hesaba bagla gunluk 3-5 kazandirsin en azindan kanallar bosta durmaz bide yeni adsense hesabin olur

25 inden sonra taşıdığım çoğu kanalın geliri yeni adsensede kesinleşiyor.bunu genelde daha hızlı pin alabilmek için bir tane demo kanalımı sürekli adsenselerde taşıyarak yapıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar kesinleşme konusunda

Selam peki arkadaşlar Spam adenseyi pinli adenseye taşıdık diyelim ve kesinleşme pinli adensede oldu fakat taşıdığım adensede para kazanan kanallarım var ve sakat içerik yani telif yiyebilir bu kanalları da başka veya yeni bir adense mi açsam veya sizin fikriniz tavsiyeniz ne olur

Arkadaşlar başka konu açmıyım dedim. Ayın sonunda kanalı pinli adsenseye geçirdim diyelim. Ayın 1inden yada 2 sinden sonra bir önceki adsenseye tekrar geri taşırsam hangisinde kesinleşir para? Deneyen oldu mu bunu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri