Adsense den Kanal Silme

• Kullanıcı mm1650
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mm1650

Kayıtlı Üye
Arkadaslar benim adsensede ortalama 45dk uzunlukta yabanci videolar olan 8 kanal bagli,ancak tbm sürekli 0,03 lerde.bunun sebebinin bu 8 kanaldan biri olan 15dk uzunlukta cizgi film yüklü olan kanalim oldugunu düsünüp silmek istedim.Ancak 3 ay önce bagladigim bu kanala giremiyorum.mail ve sifreyi biliyorum ama benden kayitli tel.no istiyor.o zamanlar ne bu tel noyu nede kurtarma mailini kaydetmemisim.Lafin kisasi ne ettiysem giremiyorum bu saglam kanala ama silmekte istiyorum tbm ler icin.ne yapabilirim,bu konuda bir bilgisi olan varmi.tesekkürler.

Arkadaslar benim adsensede ortalama 45dk uzunlukta yabanci videolar olan 8 kanal bagli,ancak tbm sürekli 0,03 lerde.bunun sebebinin bu 8 kanaldan biri olan 15dk uzunlukta cizgi film yüklü olan kanalim oldugunu düsünüp silmek istedim.Ancak 3 ay önce bagladigim bu kanala giremiyorum.mail ve sifreyi biliyorum ama benden kayitli tel.no istiyor.o zamanlar ne bu tel noyu nede kurtarma mailini kaydetmemisim.Lafin kisasi ne ettiysem giremiyorum bu saglam kanala ama silmekte istiyorum tbm ler icin.ne yapabilirim,bu konuda bir bilgisi olan varmi.tesekkürler.

bence tek bir kanal tbmyi o kadar düşüremez tüm kanalların tbmsi düşüktür

tbm düşük ve sen buna müdahale edemiyorsun 5 tane daha kanal bağla kanal daha bağla bakalım düzelirse düzelir düzelmezse dursun sana zararı olmaz yenisini açarsın :)
kendime flag atsam ne olur acaba,böyle konular okumustum

digerleri uzun videolar,cizgi filmde böyle bir sey olacagini düsündügümden silmek istedim

dostum bi kaç tane daha kanal yap tbm yükselmezse kanalları ayırıp o kanalına bi flag atarsın :D giderse o adsense diğer kanlları yine bağlarsın

Her kanalda ki TBM yüklenilen içeriğe dile ve çıkan reklama göre farklılık gösterir.

8 kanalın var.

a kanalının tbm si 9dur
b kanalının 3
c kanalının 1
d kanalının 3
e kanalının 5
f kanalının 7
g kanalının 4
l kanalının 1

Adsense 'a ortalama TBM 0.3 olarak yansır ama her kanalınınki farklıdır.

Hiç bir şey olmaz adsense ı felan silme. Benim aylardır şifresini bilmediğim ve habire kanalından videolar kaybalan bir kanalım var, Bir şey olmadı.
Dua et kanal biran evvel kapansın. Çok düşük bir ihtimal 2 telif 1 topluluk yer de uzun bi süre açık kalırsa bu şekilde para kazanma ihtimali doğar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri